30 / 04 / 2024

sezen aksu kimdir

sezen aksu kimdir

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, stüdyosunu Sezen Aksu’nun Kanlıca’daki yalısının yanına taşıdı. Bestelerini Boğaz manzarası eşliğinde yapan Doğulu’yu yeni adresinde sevgilisi Beren Saat de yalnız bırakmıyor

Mustafa Sezen Kimdir?

Mustafa Sezen kimdir? Mustafa Sezen’in mesleği nedir? Mustafa Sezen hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Abdülkadir Aksu kimdir?

Abdülkadir Aksu, öncelikle kaymakamlık ve valilik gibi görevlerde bulundu ve daha sonra AK Parti'nin kurucu üyelerinden biri olarak siyasi kariyerine devam etti. İşte Abdülkadir Aksu'nun hayatıyla ilgili daha detaylı bilgiler...

Mustafa Tutar kimdir?

Aksu Enerji ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Tutar kimdir? Mustafa Tutar daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Tutar`ın biyografisi...

Taner Mirza Kimdir?

Aksu Enerji ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Taner Mirza kimdir? Taner Mirza  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Taner Mirza`nın biyografisi...

Yalçın Sezen Kimdir?

Yalçın Sezen kimdir? Yalçın Sezen’in mesleği nedir? Yalçın Sezen, nereden mezundur? İşte detaylar!

Mithat Can Özer ve Alina Boz Çeşme’ye yerleşecek!

Mithat Can Özer ve Alina Boz Çeşme’ye yerleşme kararı aldı. Çiftlere Sezen Aksu'dan ise veto geldi.

Sezen Aksu Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon TL’ye satıyor!

Şarkıcı Sezen Aksu, Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon liraya satıyor. Sanatçının evindeki havuz, denize kaçak boru döşendiği için belediye ekipleri tarafından mühürlenmişti.

Sezen Aksu’nun İzmir'deki kaçak havuzu apar topar dolduruldu!

Sezen Aksu’nun İzmir Karaburun’da bulunan lüks villasında mührü kırılıp tamamlanan ruhsatsız havuzu, yapılan haberler sonrasında kumla kapatıldı. Ancak belediyenin havuzu sadece mühürlemenin ve para cezası kesmenin ötesine geçmemesi kafaları karıştırdı.

Sezen Aksu Manal Koyu'ndaki villasına kaçak boru mu döşedi?

Sezen Aksu'nun Manal Koyu'ndaki denize sıfır villasında bulunan havuzdan, denize 50 metre boru döşediği, bu borudan denize atık bırakıldığı tespit edildi. 

Sezen Aksu'nun evinin güzellik merkezine dönüşmesine izin yok!

Minik Serçe Sezen Aksu, İstiklal Marşı'nın yazarı Mehmet Akif Ersoy'un Beylerbeyi'nde bir dönem yaşadığı evini satın alarak güzellik merkezi işletmeciliği yapan Safiye Turan’a kiralamıştı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Güzellik merkezi olmasına müsaade edemeyiz” diye konuştu.

Mehmet Âkif Ersoy’un evi güzellik salonu oldu!

İstiklal Marşı’nın yazarı Mehmet Âkif Ersoy’un Beylerbeyi’nde 11 ay ikamet ettiği evinin güzellik merkezi olarak kullanıldığı ortaya çıktı. Sezen Aksu, 2011 yılından beri evin sahibi.

Sezen Aksu Kanlıca'daki yalısının kapılarını açtı!

Sezen Aksu, Boza'ya kalbinin yanı sıra Kanlıca'daki yalısının da kapılarını açtı. Minik Serçe, stüdyo olarak da kullandığı yalıda sevimli sıpayla yerde otururken böyle poz verdi.

Sinan Aksu kimdir?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olan Sinan Aksu kimdir. Sinan Aksu daha önce hangi görevlerde bulundu? 

sezen aksu kimdir Haberi

sezen aksu kimdir

Yıllardır müzik çalışmalarını sürdürdüğü Arnavutköy’deki stüdyosunu kapatan Kenan Doğulu, Sezen Aksu’nun Kanlıca’daki yalısının hemen yanında Boğaz’a karşı bir daire kiraladı. Doğulu’nun, sık sık birlikte müzik çalışmaları yaptığı Aksu’ya yakın olmak için kiraladığı stüdyoya aylık 15 bin TL ödeyeceği öğrenildi. 


Doğulu’nun, yakın çevresine yeni adresinin kendisine ilham verdiğini söylediği konuşuluyor. Sevgilisi Beren Saat de yeni albümü için stüdyoya giren Doğulu’nun yanından bir an bile olsun ayrılmıyor. Evlilik hazırlıkları yapan Saat, set dışındaki zamanını yine sevgilisinin yanında geçirdi.  


Milliyet Cadde / MESUT...