07 / 05 / 2024

sezen aksy yalı

sezen aksy yalı

Sezen Aksu ve Kenan Doğulu arasında gerginlik yaşandığı iddia edildi. Sezen Aksu’nun kiracısı Doğulu’yu gece kulübü Şamdan için evinden çıkaracağı söyleniyor.

Yalçın Sezen Kimdir?

Yalçın Sezen kimdir? Yalçın Sezen’in mesleği nedir? Yalçın Sezen, nereden mezundur? İşte detaylar!

Sezen Aksu Kanlıca'daki yalısının kapılarını açtı!

Sezen Aksu, Boza'ya kalbinin yanı sıra Kanlıca'daki yalısının da kapılarını açtı. Minik Serçe, stüdyo olarak da kullandığı yalıda sevimli sıpayla yerde otururken böyle poz verdi.

Demet Akbağ, Sezen Aksu'nun Kanlıca’daki yalısında kalıyor!

13 Mart’ta eşi Zafer Çika’nın vefatı ardından sarsılan Demet Akbağ’a dev destek Sezen Aksu'dan geldi. Aksu, yakın dostu Akbağ'ı Kanlıca’daki yalısında ağırlıyor.

Sezen Aksu'nun yalı jestine Seda Sayan'dan yanıt!

Etiler Şamdan'ın kapısına kilit vuruldu. İşletmeci Mehmet Tuna’ya, Sezen Aksu’dan yalı jesti gelmişti. Mekanın mülk sahibi Seda Sayan, eleştirilere yanıt verdi.

Sezen Aksu'dan yalı jesti!

Seda Sayan’ın Etiler Şamdan için tahliye kararı çıkarmasının ardından devreye Sezen Aksu girdi. Sanatçı, işletmeci Mehmet Tuna’nın eski eşi Şehnaz Tuna’yı arayıp “Mekanı benim yalımda açın, para istemem” dedi.

FETÖ, Beylerbeyi'ndeki yalıyı sattırdı!

İstanbul Beylerbeyi’nde Sezen Wasner’a tele dolandırıcılık tuzağıyla yalısını sattıran çetenin FETÖ üyeliğinden meslekten ihraç edilen bir polisle işbirliği yaptığı ortaya çıktı.

Sezen Aksu’nun Kandilli'deki yalısında 250 bin TL'lik onarım!

Haziran ayının son gününde Kandilli’de oturduğu yalısında ikinci kez yangın çıkan Sezen Aksu’ya oğlu Mithatcan Özer’den destek geldi. Minik Serçe’nin yalısının tamirini oğlu Özer üstlendi.

1993 yılında Yalıköy sosyetenin ilgi odağı olmuş!

1993 yılında Çatalca'ya bağlı bir köy olan Yalıköy, sosyetenin ilgi odağı olmuş. Sezen Aksu'nun balayını Yalıköy'de geçirmesiyle sosyetenin dikkatini çeken Yalıköy'de arsaların metrekaresi 300 bin liradan alıcı buluyormuş.

Kenan Doğulu Ozan Doğulu'nun Kanlıca'daki yalısına taşındı!

Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti, yıllardır Sezen Aksu’nun Kanlıca’daki yalısında oturan Ozan Doğulu’nun evine taşındı...

Yalçın Sezen: Konut kredisinde alternatif oluşturuyoruz!

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, 2013 yılı sonunda sektörde 110 milyar 198 milyon TL olan konut kredisi hacminin 2014 yılının 3. çeyreğinde 119 milyar 760 milyon TL'ye ulaştığını belirtti.

Sezen Aksu Kanlıca'daki yalısını restorana çevirecek!

Evlendikten sonra Kanlıca'ya taşınıp Sezen Aksu'ya komşu olan Kenan Doğulu ve Beren Saat'in keyfi kaçtı. İddiaya göre huzursuzluğun nedeni, Aksu'nun kendi yalısını restorana çevirme planları yapması.

Kenan Doğulu stüdyosunu Sezen Aksu’nun Kanlıca’daki yalısının yanına taşıdı!

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, stüdyosunu Sezen Aksu’nun Kanlıca’daki yalısının yanına taşıdı. Bestelerini Boğaz manzarası eşliğinde yapan Doğulu’yu yeni adresinde sevgilisi Beren Saat de yalnız bırakmıyor

Sezen Aksu'nun yalısının tadilatı bitmeyince komşuları tepki gösterdi!

Sezen Aksu'nun Beylerbeyi'nde satın aldığı yalının tadilatının bir türlü bitmemesi, komşularını çileden çıkardı. Öfkelerini dile getiren komşular, çalışmaların bir an önce sona ermesini istediler

sezen aksy yalı Haberi

sezen aksy yalı

Sezen Aksu’nun bu açıklamasının ardında başka gerçekler olduğu iddia edildi.


İstanbul’un güzide semti Kanlıca’da yalıda oturan ve hemen yanındaki yakının da sahibi olan Aksu, yıllar önce büyük olan yalısını Kenan Doğulu’ya kiralamıştı. Geçen yıl da Doğulu ve Aksu arasında küçük tartışmalar çıktığı iddialarının ardından şimdi de Şamdan için Kenan’ı çıkartacağı oldu.


Seda tepki göstermişti

Şamdan’ın Etiler’deki yerinin sahibi Seda Sayan’ın altı aydır kira alamadığı gerekçesi ile boşalttırmasının ardından Aksu’nun mekan sahibi Mehmet Tuna’ya 'Gel benim yalımdan aç' demesi Seda Sayan'ı da çok kızdırmıştı.


Uzun süre magazin gündemini meşgul eden yalı tartışmasının ardından taraflar sessizliğe...