17 / 05 / 2024

Sezer Tığ

Sezer Tığ

Metropolgrup Gayrimenkul İnşaat Pazarlama ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi, Sezer Tığ tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak 2. Sokak'ta kuruldu.

Şafak Sezer Büyükçekmece'deki 25 milyonluk malikanesini bir türlü satamıyor! Nedeni ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü!

Başarılı oyuncu Şafak Sezer 2011 sensinde  Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7 milyon 300 bin TL'ye satın aldığı villasını bir türlü satmaıyor. Nedeni ise ise Kolpaçino'daki emlakçı rolü...

Fuma Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuma Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Sezer tarafından kuruldu.

Zeus Hafriyat Nakliyat Taahhüt Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Zeus Hafriyat Nakliyat Taahhüt Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Berat Sezer Avcu tarafından Kuruldu!

Erka Construction Mimarlık Ve Mühendislik Taahhüt Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erka Construction Mimarlık Ve Mühendislik Taahhüt Gıda Sanayi Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Erol Sezer ve Yasin Şahin ortaklığında kuruldu.

Sezer Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezer Yalıtım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 10 bin TL sermaye bedeli  ile Kahraman Sezer tarafından kuruldu.

Şafak Sezer Toskana Vadisi'ndeki villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor!

Yer aldığı sayısız dizi ve film projeleri ile Türkiye'nin sevilen isimlerinden olmayı başaran Şafak Sezer 2011 senesinde Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7.3 milyon TL'ye satın aldığı villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor...

Lütfü Türkkan’ın fabrikasına mühür!

Radiye Sezer Katırcıoğlu, Lütfü Türkkan’ın arazisindeki fabrikayla ilgili, “İYİ Partili Türkkan’ın fabrikası orman arazisinde değil mi? Savcıyı göreve davet ediyorum” dedi. Bu sözlerden 48 saat sonra fabrika mühürlendi.

Radiye Sezer Katırcıoğlu'ndan Lütfü Türkkan'a arazi sorusu!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a, sahibi olduğu yağ fabrikası ve çiftliğinin devlet arazisi üzerinde olup olmadığı sorusunu sordu...

Szr Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Szr Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sezer Demiroğlu tarafından 30 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta kuruldu.

Korkmaz Mimarlık İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korkmaz Mimarlık İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sezer Kokrmaz ve Zafer Korkmaz ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mimar Sezer Baydar, KKTC'de Türkiye'yi temsil etti!

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği üyesi, Ankaralı Mimar Seçkin Sezer Baydar, KKTC'de düzenlenen International Property Awards (IPA) Yarışması'nın jürisinde Türkiye'yi temsil etti.

SBT Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Müşavirlik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

SBT Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt ve Müşavirlik Ticaret Anonim Şirketi, Bora Sezer Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Gökce Birsen Sivrioğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Kadıköy'de kuruldu.

PRJ Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

PRJ Grup Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sezer Güler ve Ahmet İlker Yılmaz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Küçükçekmece, Kartaltepe Mahallesi, Namık Kemal Caddesi'nde kuruldu.

Sezer Tığ Haberi

Sezer Tığ

Metropolgrup Gayrimenkul İnşaat Pazarlama ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi, Sezer Tığ tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak 2. Sokak'ta kuruldu.


Metropolgrup Gayrimenkul İnşaat Pazarlama ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; 1- GAYRİMENKUL a- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b-Yurtiçinde...