04 / 05 / 2024

Sezgin Tanrıkulu cerrahpaşa tıp fakültesi tadilat

Sezgin Tanrıkulu cerrahpaşa tıp fakültesi tadilat

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na "Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ödenek yetersizliği nedeniyle tadilat yapılamadığı doğru mudur" diye sordu...

Sezgin Tanrıkulu: Korkunç rantlar var, o bölgeleri talan ettiler!

Diyarbakır'daki imar değişikliğine ilişkin konuşan CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, korkunç rantların olduğunu ve Sur ve Bağlar'ın talan edildiğini söyledi.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesi imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Bahçeköy Mahallesi, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Orman Fakültesinin Bulunduğu 2 Ada 6 Parsele Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa için 105 sözleşmeli personel alımı yapılacak! İşte personel alım detay ve kadroları

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü sağlık birimleri bünyesinde istihdam edilmek üzere 105 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Adaylarda aranan genel şartlar, kadro ve kontenjan bilgisi, başvuru süreci ile ilgili detaylar paylaşıldı.

Sağlık Bakanı Koca açıkladı… İşte Çapa ve Cerrahpaşa hastanelerinin yeni adresleri!

Deprem riski taşıdıkları için taşınması kararı alınan Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi ve Cerrahpaşa Hastanesinin yeni adreslerini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. İki hastanenin taşınacağı yeni adresleri neresi olacak?

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanlığı açıklama yaptı: Bu hizmetlerimiz artık bu şekilde devam edecek!

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanlığı, 7 Mart itibariyle tüm bölümlerdeki hizmetlerin, deprem riski olmayan çelik yapılarla sürdürüleceğini duyurdu.

Son dakika gelişmesi! İstanbul'da Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin ardından bir hastane daha tahliye ediliyor!

İstanbul'da Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin ardından bir hastane daha tahliye ediliyor. İşte son dakika gelişmesi...

Başvuru herkese açık! Cerrahpaşa Rektörlüğü sözleşmeli personel alımı yapacak! Bu ilanları kaçırmayın!

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü sözleşmeli personel alımı yapacak! Bu ilanları kaçırmayın! Cerrahpaşa Rektörlüğü toplamda 109 Sözleşmeli Personel istihdam edecek.

Öğrencilerin yurt ve kira sorunu Meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 21 Eylül 2021 tarihi itibarıyla ülke geneli ile İstanbul, Ankara, Eskişehir ve İzmir illerinde barınma sorunu yaşayan öğrencilere ilişkin soru önergesi verdi. 

Türkiye'deki kiralık ve satılık konut sayısı meclis gündeminde!

27 Temmuz 2021 tarihi itibarıyla Türkiye'deki kiralık ve satılık konut sayısı TBMM gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Son iki yılda açılan kamu hastaneleri meclis gündeminde!

Son iki yılda açılan kamu hastanesi, özel hastane ve eczane sayısı ile yapılan tedaviler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sezgin Tanrıkulu’nun esnaf kira sorununa yönelik teklifi beklemede!

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun kiracı esnafın sorunlarını çözmeye ilişkin kanun teklifi 10 aydır TBMM’de komisyonda bekletiliyor.

Bakanlığa ait binalarda dış cephe ve iç mekan yenilemeleri mecliste!

Bakanlığa ait merkez ve taşra teşkilatı binalarında yapılan dış cephe ve iç mekan yenilemeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cerrahpaşa Kütüphanesi'nin inşaatında son durum ne?

Fatih Belediyesi Başkanı M. Ergün Turan, Fatih’e yeni bir hayat kazandıracak önemli projelerden olan Cerrahpaşa Kütüphanesi’nin çalışmalarında incelemeler yaptı

Sezgin Tanrıkulu cerrahpaşa tıp fakültesi tadilat Haberi

Sezgin Tanrıkulu cerrahpaşa tıp fakültesi tadilat

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na "Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ödenek yetersizliği nedeniyle tadilat yapılamadığı doğru mudur" diye sordu. 


Tanrıkulu Meclis'e verdiği soru önergesinde şu soruları iletti; Ak-Saray için ödenek bulunabilirken ve gerekçesi 'Türkiye'ye yakışan ve ihtiyacı olan bir yapı' ifadesi kullanılmışken, Cerrahpaşa Hastanesi için neden ödenek sağlanamamaktadır? Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi tadilatı için gereken tutar nedir? Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'nin yerleşkesinin AVM, otel ve lüks konut inşaatı için satılacağı iddiası doğru...