29 / 04 / 2024

sgk ankara

sgk ankara

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı; mülkiyeti SGK'ya ait olan 3 ilde 12 gayrimenkulü açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkullerin fiyatları 221 bin TL ile 78.8 milyon TL arasında değişiyor.

SGK'dan 3 ilde satılık 12 gayrimenkul! İhalesi 17 Şubat'ta!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı; mülkiyeti SGK'ya ait olan 3 ilde 12 gayrimenkulü açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkullerin fiyatları 221 bin TL ile 78.8 milyon TL arasında değişiyor.

SGK'dan Ankara'da satılık 11 arsa ve 1 bina! 1 milyon 125 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara'da yer alan 12 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 27 Aralık'ta yapılacak.

SGK, Ankara'daki 11 adet imarlı arsa ile 1 adet binayı satıyor!

SGK, Ankara'nın farklı ilçelerinde yer alan 11 adet imarlı arsa ile 1 adet binayı satıyor. Peki başkentte satışı yapılacak gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

SGK başkentte imarlı 3 arsa satacak! Ankara'da arsa arayanlar dikkat!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara'da yer alan üç adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar sanayi ve depolama alanı imarlı olarak belirtildi.

SGK, Ankara'daki 3 arsayı KDV'den muaf satışa sundu: İhalesi 5 Ekim'de! 

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara ili, Elmadağ, Kahramankazan ve Polatlı ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki SGK'nın başkentte satışa sunduğu arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

2023 yeni asgari ücrette son dakika! SGK uzmanı net rakam verdi! Hiç kimse beklemiyordu!

Ankara'dan beklenen açıklama ile ilgili meraklı bekleyiş içinde olan milyonlarca çalışanın son dakika sorusu şu: Asgari ücrete zam yapılacak mı? Bu konuda fikir sahibi olmak isteyen çalışanlar, SGK Uzmanı Emin Yılmaz'ın son açıklamalarını yakından takip ediyorlar.

SGK 13 ilde 61 gayrimenkulü satıyor! KDV'den muaf fırsatıyla!

SGK, Ankara, Çorum, Karaman, Kütahya, Samsun, Erzurum, Nevşehir, Uşak, Muğla, Antalya, Denizli, Manisa ve Aydın illerinde yer alan 61 gayrimenkulü KDV'den muaf şekilde satışa sundu.

SGK gayrimenkullerini satışa sundu!

SGK, Ankara Kızılay'daki binasına ‘Satılık' ilanı asarak, gayrimenkullerini satışa sundu. 2015-2019 yılları arasında haczedilen 305 bin 239 adet gayrimenkulden ise bin 328 tanesinin satıldı.

SGK'dan Ankara'da 72.1 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

SGK, mülkiyeti SGK'ya ait, Ankara ili, Yenimahalle, Çankaya, Sincan ve Polatlı ilçelerinde yer alan 7 adet arsayı 72 milyon 68 bin 4 TL'ye satıyor...

Ankara Büyükşehir ile SGK arasında yeni trampa anlaşması!

Büyükşehir Belediye Meclisi, Ulus Tarihi Kent Merkezi Projesi için SGK ile Büyükşehir arasında yeni protokol imzalandı. Protokolde SGK Ulus ve AOÇ’de toplam değeri 203 milyon 509 bin 29 TL olan taşınmazları Büyükşehir’e verecek.

Ankara Büyükşehir ile SGK, Ulus için ilk adımı attı!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Ulus Tarihi Kent Merkezi projesi kapsamında SGK’nın Anafartalar Mahallesi’ndeki tesisleri karşılığında yapılacak takas için verilecek taşınmazları belirledi. İşte takas edilecek taşınmazlar...

Orhangazi yeni SGK binası 3 ay içerisinde tamamlanacak!

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Milletvekili İsmail Aydın ile birlikte iki hafta önce Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'i Ankara'da ziyaret etmiş ve SGK binası ihalesinin tamamlandığını açıklamıştı.

Orhangazi'ye SGK binası yapılacak!

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Milletvekili İsmail Aydın ile birlikte iki hafta önce Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'i Ankara'da ziyaret etmiş ve SGK binası ihalesinin tamamlandığını açıklamıştı.

Ulus'ta Büyükşehir ile SGK fiyatta anlaşamadı!

Ankara Ulus Tarihi Kent projesiyle aralarında Anafartalar Çarşısı'nın da bulunduğu 3 bina yıkılacak. Ankara Büyükşehir ile SGK arasında 3 yıldır süren görüşmelerde fiyat çıkmazı yaşanıyor.

sgk ankara Haberi

sgk ankara

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı; mülkiyeti SGK'ya ait olan gayrimenkulleri açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkuller; Ankara Mamak-Merkez-Çankaya'da, İstanbul Kartal'da ve Bursa Nilüfer'de yer alıyor. 


Söz konusu gayrimenkuller arsalar, kargir apartman ve tarla bulunuyor. Arsaların ihalesi 17 Şubat ve 18 Şubat tarihlerinde saat 09.00 itibariyle yapılacak. Fiyatları 221 bin 730 TL'den başlıyor ve 78 milyon 821 bin 860 TL'ye kadar yükseliyor. 


Açık artırma usulü ile yapılacak ihale kapsamın en ucuz gayrimenkul Ankara Mamak'ta yer alan 1167 metrekare arsa, en pahalı gayrimenkul ise 78 milyon 821 bin 860 TL ile Bursa Nilüfer'deki 44.493,65 metrekare arsa. 


İstanbul Kartal'da yer alan arsanın alanı 4.408,23 metrekare olarak belirlendi. Fiyatı ise 11 milyon 340 bin TL...


İletişim 0312 585 61 43/ 585 61 45


Kübra...