03 / 05 / 2024

sgk binası açılışı

sgk binası açılışı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çeli, Bayburt SGK binasının açılış töreninde yaptığı konuşmada, sosyal güvenlik hizmetlerinin vatandaşa daha derli toplu ulaşması için kurumların 5-6 yıl önce birleştirildiğini anımsattı.

Türkevi Binası bugün açılıyor!

New York'ta Türkiye'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilciliği ile New York Başkonsolosluğunun bulunduğu Türkevi Binası'nın açılışı bugün yapılacak.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası bugün açılıyor!

4 Aralık 1995'te inşasına başlanan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) binası bugün hizmete açılıyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Didem Özel Tümer, bugünkü köşe yazısında yeni CSO binasını kaleme aldı. 

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası yarın açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yarın açılışı yapılacak, CSO yeni binasına ilişkin, "Pandemiden sonra biz burada hafta içi, hafta sonu çok düzenli konserlere imza atacağız, dünyada ses getiren konserlere imza atacağız, yurt dışından da birçok grubun buraya gelmesini sağlayacağız" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası 29 Ekim'de açılıyor!

Ankara'da temeli 1997'de dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından atılan Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) binası, tamamlanmak üzere. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda CSO binasının açılışını yapacaklarını dile getirdi.

Gelir İdaresi Başkanlığı Ataşehir Hizmet Binası açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu - Gelir İdaresi Başkanlığı Ataşehir Hizmet Binası Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı.

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açılıyor!

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açılıyor.

Ankara Emniyeti'nin yeni binası bugün hizmete açılıyor!

15 Temmuz 2016 yılındaki darbe girişiminde uçak ve helikopterden atılan bombalarla hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğünün yerine yapılan yeni hizmet binası bugün açılıyor.

Batman SGK binası Ağustos'ta tamamlanacak! 

Batman’ın eski ilçe otogarı binasının yerinde bulunan ve 3 yıldır yapımı devam eden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binasının inşaatının Ağustos ayında biteceği açıklandı. 

Bursa Yıldırım Hatice Aslanoba Sağlık Hizmet Binası açıldı!

Bursa Yıldırım Yeşilyayla Mahallesi’nde inşa edilen Hatice Aslanoba Sağlık Hizmet Binası açıldı.

Dinar 112 Acil Çağrı Merkezi binasının açılışı TBMM'de!

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesi Altmışevler Mahallesi'ndeki 112 Acil Çağrı Merkezi binasının açılışı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Köksal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bitlis Tatvan Fuar Sergi ve Kongre Merkezi binası açılıyor!

Tatvan Belediyesi tarafından inşa edilen Fuar Sergi ve Kongre Merkezi binası vatandaşların hizmetine açılıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı Yeni Terminal Binası açılıyor!

31 Temmuz’da yeni terminal binasını hizmete açacak olan Sabiha Gökçen Havalimanı’nın işletmecisi İSG’nin CEO’su Ersel Göral, “26 milyon euroluk yatırımla kapasitemiz 41 milyon yolcuya çıkacak. Bu yatırımla şehir havalimanı olacağız” diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Büyük Salon açılıyor!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi kapsamında yapımı son aşamaya gelen Sergi Salonu binasındaki çok amaçlı salonlardan olan Büyük Salon, bugün açılıyor. Büyük Salon bugün ilk misafirlerini ağarlayacak. Salondaki ilk organizasyonda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaklaşık 2 bin muhtarla iftarda bir araya

sgk binası açılışı Haberi

sgk binası açılışı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Dünya borçlarla, krizlerle boğuşurken biz yatırımlarımıza, hizmetlerimizdeki kaliteyi geliştirerek devam ediyoruz" dedi.


Bakan Çelik, Bayburt SGK binasının açılış töreninde yaptığı konuşmada, sosyal güvenlik hizmetlerinin vatandaşa daha derli toplu ulaşması için kurumların 5-6 yıl önce birleştirildiğini anımsattı.


Türkiye'nin dört bir tarafına modern kurum binaları yaptıklarını vurgulayan Çelik, şöyle devam etti:


"Bu binaları vatandaşlarımız daha güzel hizmetler alsın diye yapıyoruz. Dünya borçlarla, krizlerle boğuşurken biz yatırımlarımıza, hizmetlerimizdeki kaliteyi geliştirerek devam ediyoruz. Türkiye batıya bakarsanız gelişen, güzel bir ülke. Doğumuza bakarsanız da çok çok mesafe almış güzel bir ülke. Ülkemizin kıymetini bilelim. İstikrarın kıymetini bilelim. Bu gelişmeleri daha da sürdürmek için canla başla çalışmalıyız."


Çelik, genel sağlık sigortası ile ilgili de şu bilgileri verdi:


"Türkiye'de gelir testine girmeyen 5 milyon...