24 / 07 / 2024

SGK Depo

SGK Depo

SGK Kadıköy Sosyal Güvenlik Merkezi, Ümraniye Yukarı Dudullu Köyü, Göller (Açmala) Mevkii'ndeki depoyu 157 bin TL'den satışa çıkardı. Satış, 09 Ağustos 2012 Perşembe günü 10:00-10:15 saatleri arasında yapılacak

Orhangazi yeni SGK binası 3 ay içerisinde tamamlanacak!

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Milletvekili İsmail Aydın ile birlikte iki hafta önce Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'i Ankara'da ziyaret etmiş ve SGK binası ihalesinin tamamlandığını açıklamıştı.

Orhangazi'ye SGK binası yapılacak!

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Milletvekili İsmail Aydın ile birlikte iki hafta önce Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'i Ankara'da ziyaret etmiş ve SGK binası ihalesinin tamamlandığını açıklamıştı.

Tirebolu'ya SGK hizmet binası açılıyor!

Giresun Sosyal Güvenlik(SGK) İl Müdürü Fatih Görentaş, Tirebolu’da geçici hizmet verecek olan Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü binasında incelemelerde bulundu. Görentaş’a, Mehmet Cebecioğlu ve Belediye Meclis üyeleri de eşlik etti.

Samsun SGK Binası riskli mi?

SGK Samsun İl Müdürlüğü binasını satın alan firmasının Avukatı Paşa Yılmaz, "Devlet kentsel dönüşüm yasası çıkardı. Bizde binanın riskli olup olmadığı yönünde test yaptırdık. Bina riskli çıktı. Gerekeni yapıyoruz" dedi.

SGK'dan 3 ilde satılık 12 gayrimenkul! İhaleleri 17 Şubat'ta!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı; mülkiyeti SGK'ya ait olan 3 ilde 12 gayrimenkulü açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkullerin fiyatları 221 bin TL ile 78.8 milyon TL arasında değişiyor.

SGK'dan 3 ilde satılık 12 gayrimenkul! İhalesi 17 Şubat'ta!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı; mülkiyeti SGK'ya ait olan 3 ilde 12 gayrimenkulü açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkullerin fiyatları 221 bin TL ile 78.8 milyon TL arasında değişiyor.

Balıkesir SGK yeni hizmet binasının inşaatı başladı!

Balıkesir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının inşaatına başlandı. SGK İl Müdürü Ömer Çalışkan SGK İl Müdürlüğü’nün yeni binasının inşaatı hakkında bilgi verdi..

Aydın'a yeni SGK binası inşa ediliyor!

SGK Aydın İl Müdürü Rifat Kocaoğlu, yapımı devam eden SGK il binası inşaatını inceledi. Kocaoğlu, 5 katlı hizmet binasının 5 Mart 2016 tarihinde tamamlanarak teslim edileceğini söyledi.

Reysaş Serik'te lojistik depo inşa ediyor!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Serik'te bir lojistik depo inşa ediyor.

Ulus'ta Büyükşehir ile SGK fiyatta anlaşamadı!

Ankara Ulus Tarihi Kent projesiyle aralarında Anafartalar Çarşısı'nın da bulunduğu 3 bina yıkılacak. Ankara Büyükşehir ile SGK arasında 3 yıldır süren görüşmelerde fiyat çıkmazı yaşanıyor.

Beyağa İnşaat ve Demir Çelik Malzemeleri Limited Şirketi Silivri Depo Şubesi açıldı!

Beyağa İnşaat ve Demir Çelik Malzemeleri Limited Şirketi Silivri Depo Şubesi, Bülent Murat Kocaağa Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu.

SGK'dan 8 ilde satılık 8 gayrimenkul! İhalesi 13 Ocak'ta!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı; mülkiyeti SGK'ya ait olan gayrimenkulleri açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkuller; Sakarya, Yalova, Kars, Elazığ, Ankara, Trabzon, Batman, Muş'ta yer alıyor.

Karataş'taki SGK binası yeni yılda hizmete açılacak!

Çankırı Mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumuna ait Karataş Mahallesi 272 ada 42 parselde kayıtlı toplam 3 bin 287 metrekare alan üzerinde inşa edilen SGK hizmet binası inşaatı tamamlandı.

SGK Depo Haberi

SGK Depo
Verilen ilan şöyle;


KADIKÖY SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ

GAYRİMENKUL AÇIK ARTIRMA SATIŞ İLANI


Kurumumuz Amme alacağından dolayı hacizli olup aşağıda tapu kaydı, özellikleri, adresi ve mu¬hammen değeri yazılı gayrimenkul 6183 sayılı AATUHK. uyarınca açık arttırma sureti ile satılacaktır. SATIŞA ÇIKARTILAN; 1 GAYRİMENKULUN Dosya No: 1061896-34

Tapu Kaydı: İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, 2. Bölge Mah. Yukarı Dudullu Köyü, Göller (Açmalar) Mevkii, 9598 no'lu parsel.

Yeri/Konumu:Taşınmaz; İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, Esenkent Mah. Sepken Sok. No:9 Yukarı Dudullu adresinde bulunmaktadır.

Özellikleri ve Halihazır Durumu: 174.00 m2 arsa üzerine yapı ruhsatı bulunmayan tek katlı, dışı tuğla ve alüminyum tabaka ile örülmüş depo bulunmaktadır. Taşınmaz düz bir topografyaya sahip olup, çevresinde bir çok sanayi tesisi bulunmaktadır. Taşınmaz DES ve Kadosan Sanayi Sitesine 600 metre uzaklıktadır.

İmar Durumu: İstanbul...