02 / 05 / 2024

SGK icra haberleri

SGK icra haberleri

Burdur, Sinop, Balıkesir ve Tekirdağ'da olmak üzre 4 ilde yer alan arsaların satışı Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından 12 Ağustos 2014 Salı günü ihaleye çıkıyor...

SGK’nın icra dosyası 7 yılda 6 milyonu aştı! 782 bin araca haciz kondu!

SGK’nın icra dosyalarının sayısı 7 senede 6 milyonu, alacak miktarı da 112 milyar TL’yi aştı. Kurum, ilgili miktarın yalnızca 43 milyar 93 milyon TL’sini alabildi.

Mardan Palace'da 10 milyon dolarlıklık tadilat!

Son bir yıldır icra haberleri ile gündeme gelen Türkiye'nin en lüks otellerinin başında gelen Mardan Palace'da tadilat çalışmaları devam ediyor.

Eve icra gelebilir mi?

Alacaklı bir kişinin borcunu ödemeyen kişi hakkında İcra dairesine bildirim yapması gerekiyor.Peki eve icra gelebilir mi? Eve icra memurunun gelmesi durumunda ne yapılır?

İcra eve ne zaman gelir?

Borçlu olan bir kişinin,borcunu ödememesi halinde alacaklı dava açıp,icrayla eve gelebiliyor.Peki icra eve ne zaman gelir?Eve gelen İcra memuru hangi eşyaları haczedebilir?

Kira depozitosu için icra takibi!

Kiracı evden çıkarken evi temiz bıraktıysa ve içerde de kira bırakmadıysa kira depozitosunu da geri alabiliyor.Eğer ev sahibi kirayı vermiyorsa hukuk yollara başvurabiliyor.İşte kira depozitosu için icra takibi!

İcra dosyaları arttı!

İzmir Adliyesindeki icra müdürlüklerine 2014 yılında gelen dosya sayısı, bir önceki seneye göre yüzde 112,2 oranında artarak 3 yıl önceki rakamlara yaklaştı.

İcra harçları 2015!

İcra işlemlerinde taraflardan talep edilen harçlar, 30 Aralık 2014 tarih ve 29221 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Harçlar Kanunu Genel Tebliği (Seri No:73) 'nde yer alıyor. İşte icra harçları 2015...

SGK'dan 8 ilde satılık 8 gayrimenkul! İhalesi 13 Ocak'ta!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı; mülkiyeti SGK'ya ait olan gayrimenkulleri açık artırma usulü ile satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkuller; Sakarya, Yalova, Kars, Elazığ, Ankara, Trabzon, Batman, Muş'ta yer alıyor.

DTZ Pamir ve Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2014 3. Çeyrek raporunu yayınladı!

DTZ Pamir Soyuer firması Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırladığı “Gayrimenkul Haberleri 2014 3. Çeyrek” başlıklı araştırma raporunu yayınladı. Raporda ofis pazarı, perakende pazarı ve bölge karşılaştırmaları yer alıyor.

Karataş'taki SGK binası yeni yılda hizmete açılacak!

Çankırı Mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumuna ait Karataş Mahallesi 272 ada 42 parselde kayıtlı toplam 3 bin 287 metrekare alan üzerinde inşa edilen SGK hizmet binası inşaatı tamamlandı.

Apek Üretmen İş Merkezi'nde SGK'dan 11.1 milyon TL'ye satılık 6 atölye!

SGK; Eyüp Topçular Mahallesi'ndeki Apek Üretmen İş Merkezi'ndeki 6 konfeksiyon atölyesini satışa çıkardı. Söz konusu atölyelerin toplam bedeli 11 milyon 110 bin TL olarak belirlendi.

1972 yılında Cemil Topuzlu Köşkü, icra yoluyla satılacakmış!

1972 yılında Çiftehavuzlar'da bulunan meşhur köşk, icra yoluyla 36 milyon liraya satılacakmış. Bugün küçük bir bahçe içinde kalan Köşk, 1972 yılında 30 dönüm bahçe içindeymiş ve 130 metre sahili varmış.

Ankara Ulus el değiştiriyor! SGK taşınmazlarını Büyükşehir'e devrediyor!

Ankara Ulus’un yüzde 40’ı Sosyal Güvenlik Kurumu’nun elinde. SGK, Ulus’taki taşınmazlarını Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne devredecek. Karşılığında da 171 milyon TL değerindeki 89 dönümlük arsayı alacak.

SGK icra haberleri Haberi

SGK icra haberleri

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Burdur Merkez Bahçelievler Mahallesi'nde, Sinop Merkez Ada Mahallesi'nde, Balıkesir Burhaniye Geriş Mahallesi'nde ve Tekirdağ Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsayı 34 milyon 429 bin TL bedelle satıyor. 


Arsaların ihalesi 12 Ağustos 2014 günü saat 09.00 ile 16:00 arasında açık arttırma usulüyle yapılacak. İhaleye katılmak isteyenler 50 TL şartname bedeliyle katılım yapabiliyor.


İhale İlanı


SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞINDAN GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


TAŞINMAZIN


Özellikleri: Burdur Merkez Bahçelievler Mahallesi'nde, Sinop Merkez Ada Mahallesi, Balıkesir Burhaniye Geriş Mahallesi'nde Tekirdağ Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde yer alan taşınmazlar 34.429.000 TL bedelle satılacak.


Adresi: Adakale sokak No:3 Kızılay/Ankara Sosyal Güvenlik Kuruu İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı


Yüzölçümü: 1.743,81 metrekare ile 51.122,93 metrekare arasında


Şartname...