04 / 05 / 2024

Sgk İnşaat İzolasyon Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

Sgk İnşaat İzolasyon Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

Sgk İnşaat İzolasyon Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Sürmeligül Kayış tarafından kuruldu.

Borlays İnşaat İzolasyon Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Borlays İnşaat İzolasyon Yalıtım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yavuz Özdemir tarafından kuruldu.

SGK’nın icra dosyası 7 yılda 6 milyonu aştı! 782 bin araca haciz kondu!

SGK’nın icra dosyalarının sayısı 7 senede 6 milyonu, alacak miktarı da 112 milyar TL’yi aştı. Kurum, ilgili miktarın yalnızca 43 milyar 93 milyon TL’sini alabildi.

Sayıştay raporlarında ortaya çıktı: Gayrimenkul zengini SGK'nın elindeki taşınmazların değeri 2 milyar lirayı aştı!

Sayıştay’ın 2022 raporları, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) gayrimenkul zenginliğini göz önüne serdi. SGK'nın elinde olan taşınmazların değeri 2 milyar lirayı aştı. İşte detaylar...

SGK’nın  ödediği rapor parası 2023 yılı miktarı kaç TL oldu? Kimler alabilir?

2023 yılının gelişiyle birlikte hem emekli ve çalışanların maaşlarından, ihtiyacı sahibi kişilere yapılan devlet desteklerine tüm kalemler zamlandı.  Çalışanların faydalanabildiği destek ödemelerinden biri olan SGK’nın ödediği rapor parasının miktarı da yükseldi

SGK’nın rapor ödemesine zam geldi! Artık ne kadar alacaksınız?

Çalışanlara ve emeklilere verilecek zam oranının belli olmasının ardından, buna bağlı ödeme kalemlerine de  birbiri ardına zam yapılıyor. SGK’nın raporlu olma durumunda verdiği ücret de arttı. Peki yeni rapor parası ne kadar oldu? Kimler alabilir?

Mutam İnşaat İzolasyon Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutam İnşaat İzolasyon Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çetin ve Metin Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ.Çavuşbaşı Şubesi açıldı!

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ.Çavuşbaşı Şubesi  8 milyon TL yatırım bedeli ile Abdullah Mesut Akyıldız tarafından açıldı.

İzoal İnşaat İzolasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzoal İnşaat İzolasyon Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Ayten Özkan tarafından kuruldu.

Kapiler İnşaat İzolasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapiler İnşaat İzolasyon İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ekber Demir, Anıl Yüceol ve Serkan Arslan ortaklığında kuruldu.

Projeksiyon İnşaat İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Projeksiyon İnşaat İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Gönül Arslan tarafından kuruldu.

Sgk İnşaat İzolasyon Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgk İnşaat İzolasyon Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Sürmeligül Kayış tarafından kuruldu.

Bipanel İnşaat İzolasyon Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bipanel İnşaat İzolasyon Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kumlu tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Sgk İnşaat İzolasyon Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Sgk İnşaat İzolasyon Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iletişim

Sgk İnşaat İzolasyon Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Sürmeligül Kayış tarafından kuruldu.

Sgk İnşaat İzolasyon Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma...