06 / 05 / 2024

sgk sivas ihale

sgk sivas ihale

Sosyal Güvenlik Kurumu ( SGK ), Kütahya, Tekirdağ, Burdur, Sivas, Tokat, Sinop, Erzurum ve Kars'ta, yer alan 11 gayrimenkulun satışını açık artırma usulüyle yapacak..

O ildeki Vergi Dairesi 3+1 konut satışı yapacak! İhale tarihi 12 Aralık!

Sivas Kale Vergi Dairesi Müdürlüğü, 3+1 konut satışı yapacak. 145 metrekare büyüklüğündeki konutun satışı için 12 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

O ilde 6 arsa satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Sivas iline bağlı Şarkışla ilçesinde 6 adet arsa satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüne göre satılacak arsalar için ihale tarihi 24 Kasım oldu.

TOKİ Sivas 746 konut ihalesi bugün!

Sivas İli Merkez İlçesi Yenimahalle 3.etap 746 Konut 1'er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Sivas'a 746 yeni konut müjdesi!

Sivas İli Merkez İlçesi Yenimahalle 3.etap 746 Konut 1'er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 2 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Sivas 746 konut ihalesi 2 Kasım'da!

Sivas İli Merkez İlçesi Yenimahalle 3.etap 746 Konut 1'er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 2 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Sivas Belediyesi'nden 19.4 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Sivas Belediyesi, 2 mahallesinde yer alan 5 arsayı ihale ile satışa sunuyor. Arsaların satış ihalesi 4 Ocak'ta gerçekleşecek...

Sivas'ta 4.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Sivas Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Kayserikapı Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 3 Ocak'ta yapılacak...

Sivas'ta 4.9 milyon TL'ye satılık konut imarlı 2 arsa!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Kardeşler Mahallesi'ndeki konut alanı imarlı 2 arsayı ihale ile satıyor..

Sivas Belediyesi'nden 37.3 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Sivas Belediyesi, Kılavuz ve Kardeşler Mahallesi'ndeki 10 arsayı ihale ile satıyor. İhale 12 Ekim'de yapılacak..

Sivas Belediyesi'nden 45.8 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Sivas Belediyesi, 3 mahallesinde bulunan 10 arsayı ihale ile satıyor. İhale 7 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Sivas İl Özel İdaresi'nden 7.5 milyon TL'ye satılık otopark!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından üç ayrı bağımsız bölümden oluşan Otopark vasıflı taşınmaz mallar bir bütün olarak ihale ile satılıyor...

Çamlıbel Tüneli'nin ihale tarihi mecliste!

Sivas-Tokat arasında bulunan Çamlıbel Tüneli'nin ihale tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Sivas Merkez'de 5.6 milyon TL'ye satılık tarla!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Sivas Merkez Kılavuz'ndeki tarla ihale ile satışa sunuluyor. İhale 15 Mayıs'ta gerçekleşecek..

sgk sivas ihale Haberi

sgk sivas ihale

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Kütahya, Tekirdağ, Burdur, Sivas, Tokat, Sinop, Erzurum ve Kars'ta, yer alan 11 gayrimenkulun satışını açık artırma usulüyle yapacak. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan gayrimenkul satış ilanına göre SGK, Kütahya'nın Merkez ilçesi, Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi, Burdur'un Merkez ilçesi, Sivas'ın Merkez ilçesi, Tokat'ın Turhal ilçesi, Sinop'un Merkez ilçesi, Erzurum'un Horasan ilçesi ve Kars'ın Arpaçay ilçesinde yer alan toplam 11 gayrimenkulün satışını açık artırma usulüyle gerçekleştirecek. Gayrimenkullar için gerekli muhammen bedel 90 bin TL ile 1 milyon 800 bin TL arasında...