12 / 05 / 2024

sgk suşehri nerede

sgk suşehri nerede

Kaymakam Perçi yaptığı açıklamada, Sosyal Güvenlik Kurumu Suşehri Şube Müdürlüğüne ait arsa üzerine yaptırılacak olan yeni binasının yapılması için, ihaleyi alan firma yetkililerine yer teslimi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi...

Karayolları, Sivas’taki 4 taşınmazı satışa çıkardı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 16’ncı Bölge Müdürlüğü, Sivas’ta 4 adet taşınmazı satışa çıkardı. Taşınmazlarının tümünün Suşehri ilçesindeki farklı köylerde yer aldığı öğrenildi.

Şehrideniz Projesi satışta! Şehrideniz konutları nerede?

Demkay Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen projede satışlar devam ediyor. 1+1'den 5+1'e kadar değişen konut seçenekleri bulunan Şehri Deniz’de daire büyüklüğü 58-177 metrekare arasında değişiyor. Peki, Şehrideniz projesinde kaç konut var? Şehrideniz konutları nerede?

Kiwi su ısıtıcı fiyatları ne kadar, en uygun nerede satılıyor? 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Cam, paslanmaz çelik, dayanıklı plastik gibi malzemelerden üretilen Kiwi elektrikli su ısıtıcılar; kullanışlı tasarımları, kaliteli malzemeleri ve cazip fiyatları nedeniyle büyük ilgi görüyor. Peki, Kiwi kettle kaç lira? İşte detaylar...

Sunyy Su Arıtma Cihazı en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi 

Sunny Fonte Plus Su Arıtma Cihazı, her an temiz ve sağlıklı suya kolaylıkla ulaşılabilecek teknolojiye sahiptir. Sahip olduğu teknik özellikler sayesinde dakikada 2 litre su üretebilen, 6 filtre 10 aşamalı cihaz bir çok kullanım alanı sunuyor.

Dijitsu Sıcak- Soğuk Su Sebili en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar ? 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlerin ve iş yerlerinin vazgeçilmezi su sebili aynı anda sıcak ve soğuk su elde etme açısından pratik bir kullanım imkanı sunuyor. Soğutma ve ısıtma gücü yüksek tasarıma sahip Dijitsu su sebili elimin altında sıcak ve soğuk suyum olsun diyenlerin tercihi. Peki su sebilinin özellikleri neler? 

Siemens Damacanalı Su Sebili en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?08 Şubat 2023 fiyat listesi

Siemens Damacanalı Su Sebili işyerlerinin vazgeçilmezi ögesi olan su sebilleri kullanım açısından da pratik olduğu için tercih ediliyor. Peki Siemens Damacanalı Su Sebili en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

SGK, KYK, elektrik, su borçları silinecek mi?

Hükümet büyük bir borç yapılandırma paketinin hazırlıkları için düğmeye basınca devlete borcu bulunan pek çok vatandaş da, kendi borcunun yapılandırma kapsamına girip girmeyeceğini araştırmaya başladı. Peki bu yapılandırma ile devlete olan SGK, gayrimenkul vergisi, MTV, doğalgaz, elektrik ya da su b

Spring Water en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  12 Ocak 2023 fiyat listesi

Şebeke sularına artık güven kalmadı, siz de bi su arıtma cihazı istiyorsanız ''Spring Water 11 Aşamalı 12 lt Tanklı Su Arıtma'' cihazı tam size göre olabilir Peki Spring Water 11 Aşamalı 12 lt Tanklı Su Arıtma cihazı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Yeşilyaka Su nerede?

Yeşilyaka Su nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Yeşilyaka Su nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Sivas Suşehri orta gelir TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nun Sivas Suşehri 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Sivas Suşehri alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sivas Suşehri projesinde yer alan konutlar satışa çıkarıldı.

Sivaslı yaşlı çifte imece usulüyle ev yapıldı!

Sivas Suşehri'nde maddi durumu iyi olmayan yaşlı çifte devlet-vatandaş işbirliğinde yeni ev yapıldı. Yaşlı çift yeni evlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

TOKİ Sivas Suşehri 2'nci etapta kuralar çekildi!

TOKİ tarafından Sivas'ın Şuşehri ilçesinde inşa edilen 460 adet konutluk 2'nci etap projesinde kuralar çekildi. Kadir Şahinduran ile Emine Şahinduran çiftinin doğalgazlı ev hayali ise gerçek oldu.

sgk suşehri nerede Haberi

sgk suşehri nerede


Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Suşehri’ne yapılacak olan Sosyal Güvenlik binasını alan firmaya yer tesliminin yapıldığını söyledi.


Kaymakam Perçi yaptığı açıklamada, Sosyal Güvenlik Kurumu Suşehri Şube Müdürlüğüne ait arsa üzerine yaptırılacak olan yeni binasının yapılması için, ihaleyi alan firma yetkililerine yer teslimi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


Kurumun kendisine ait arsa üzerine inşaat çalışmalarının kısa sürede başlanılacağını ifade eden Perçi, “Yalnızbağlar Mahallesi Çamlıbel Sokak'ta kurumun kendisine ait arsa üzerine bina yapılacaktır. Şuanda ihaleyi alan firmaya yer teslimi gerçekleştirilmiştir. Arsa toplam Bin 480 metre karedir. İhaleyi alan firma yetkilileri 210 gün içerisinde Sosyal güvenlik kurumu binasını yaparak teslim edeceklerdir. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.


Sosyal Güvenlik kurumunun sadece Suşehri’ne hizmet vermediğini söyleyen Perçi, “İlçemizde şuanda hizmet veren Sosyal güvenlik kurumu, sadece Suşehri’ne değil, vadide...