23 / 05 / 2024

Sh Gayrimenkul adres

Sh Gayrimenkul adres

Sh Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 7 milyon 775 bin 500 TL sermaye bedeli ile Suzan  Hacıalioğlu tarafından kuruldu. 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Bosforus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Bosforus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dına Shılo ve Smıtrıı Shılo ortaklığında kuruldu.

Avinsto Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avinsto Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Chıngız Akhmetov ve Magomed Shısıev ortaklığında kuruldu.

New Hope Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Hope Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Arslan Ramzan ve Shıza Jamıl ortaklığında kuruldu.

Avinsto Gayrimenkul Ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avinsto Gayrimenkul Ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Magomed Shısev ve Rustam Musıkhanov ortaklığında kuruldu.

Afroturk Investments Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afroturk Investments Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Hassan Farah Mohamed, Mohamoud Shıre Farah ve Jamal Hazam Adam ortaklığında kuruldu.

Turkey Property Club Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Turkey Property Club Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi Üsküdar'da Firas Navlo, Ahmad Darwısh, Enis Hamza ve Waleed Chayeb ortaklığında kuruldu.

Expopert Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Expopert Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Adnan Shıhaden Mohammad tarafından kuruldu.

Açık Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açık Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  500 bin TL sermaye bedeli ile  Hamıd Reza Shırazı Fard tarafından kuruldu.

Mando Yapı İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Mando Yapı İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Öztunç ve Shıvan Ezzat M. Barı Buhar ortaklığında kuruldu.

Arıan Persıa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Arıan Persıa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aıan Farajıshıvyarı tarafından kuruldu.

Shi Home Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shi Home Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Shıma Panahı tarafından kuruldu.

Real İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited  Şirketi kuruldu!

Real İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited Şirketi Eyüpsultan’da  200 bin sermaye bedeli  M.Moh`D Mamdouh    Sakkejha Talal Darwısh tarafından kuruldu.

Sh Gayrimenkul adres Haberi

Sh Gayrimenkul adres

Sh Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 7 milyon 775 bin 500 TL sermaye bedeli ile Suzan  Hacıalioğlu tarafından kuruldu. 

Sh Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi konusu:  Ana sözleşmesinde yazılı olan işler.

Sh Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi adres: Küçükbakkalköy Mah.Yenidoğan Cad.No:23/1...