23 / 05 / 2024

sha inşaat nil terrace nerede

sha inşaat nil terrace nerede

Sha İnşaat Nil Terrace örnek daire görsellerini www.shainsaat.com.tr adresinden inceleyebilirsiniz...

Bursa Nilüfer'de 35.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de 35 milyon 811 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Bursa'da 6.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Fethiye Mahallesi'nde 6 milyon 662 bin 592 TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 30 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de gerçekleştirilecek.

Kentsel dönüşüm bitmeden inşaat halindeki daireye taşındı!

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evinden, dönüşüm nedeniyle başka yere taşınan daire sahiplerinden Mustafa Engininsan, kirayı ödeyemeyince inşaat halindeki evine taşındı...

Bursa Nilüferköy'de kaçak inşaat yıkıldı!

Kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini kararlı bir şekilde devam ettiren Osmangazi Belediyesi, Nilüferköy Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine kaçak olarak yapılan iki katlı bina inşaatını yıktı. 

Bursa Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi'nin inşaatı başladı!

Bursa Nilüfer Belediyesi ve hayırseverler tarafından inşa edilecek Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi'nin inşaatı başladı. 8 bin 700 metrekare inşaat alanına sahip projenin yakın zamanda açılması planlanıyor.

İnşaatçılar rotayı Bursa'ya kırdı!

Bursa'da sanayi yatırımlarının yanı sıra inşaat yatırımları da hız kesmiyor. Bursa'nın Balat ve Nilüfer semtleri gayrimenkul yatırımlarında öne çıkan semtler.

Nilüfer'de inşaat firmasının şantiyesinde yangın: 1 ölü, 2 yaralı!

Bursa'da bir inşaat firmasının şantiyesinde çıkan yangında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Yangın sebebiyle aksayan metro seferleri, söndürme çalışmalarının ardından normale döndü.

Nil Tiritoğlu inşaat malzemeleri sektöründe ezber bozdu!

Mimar Nil Tiritoğlu; 2010 yılından bu yana inşaat malzemeleri sektörünün yenilikçi, ezber bozan yüzü oldu. Tiritoğlu sahip olduğu girişimci ruh ile sektörel algıları baştan aşağıya değiştirdi.

Nilüfer İzzet Şadi Sayarel Huzurevi inşaatında son durum!

Nilüfer İlçesinin Çamlıca Mahallesi’nde yapılan Nilüfer Belediyesi İzzet Şadi Sayarel Huzurevi inşaatında çalışmalar hızla ilerliyor. Başkan Mustafa Bozbey, huzurevini kısa sürede tamamlayarak hizmete sokmayı planladıklarını belirtti.

Bursa Nilüfer'de iş merkezi inşaatında göçük meydana geldi!

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde özel bir şirkete ait iş merkezi inşaatında,yağan yoğun yağmurun etkisiyle güçsüzleşen toprak, inşaatın bitişiğindeki yol ile beraber çöktü.

İnşaat Çalışmalarında İş Sağlığı ve Güvenliği paneli düzenlendi!

Nilüfer Belediyesi, her geçen yıl giderek artan iş kazalarının önüne geçmek için, en çok iş kazasının yaşandığı inşaat sektörüne yönelik İnşaat Çalışmalarında İş Sağlığı ve Güvenliği paneli düzenledi.

Tugay İnşaat Nilüfer ve Osmangazi'ye konut yapacak!

Tugay İnşaat sahipleri Halim Balıkçı ve Tugay Köse, konut üretiminde yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini, Nilüfer ve Osmangazi İlçeleri'nde de 200 daire ile 600 daire arasında nitelikli konut projeleri kurgulayacaklarını açıkladı.

Nilüfer'de temeli 1995 yılında atılan spor salonu inşaatında sona gelindi!

Temeli 1995 yılında atılan Nilüfer İlçesi'ndeki 7 bin 500 seyirci kapasiteli uluslararası standartlara uygun spor salonu inşaatında sona gelindi. Tesisin ikinci ihalesi 31 Mayıs 2011 yılında yapılmıştı...

sha inşaat nil terrace nerede Haberi

sha inşaat nil terrace nerede


Sha İnşaat tarafından hayata geçirilen Nil Terrace projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

5 blok halinde yükselen Nil Terrace Konutları'nda toplam 540 adet daire yer alıyor. Sha İnşaat Nil Terrace örnek daire resimlerini www.shainsaat.com.tr adresinden inceleyebilirsiniz.


Nil Terrace projesinde konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinle tasarlandı. Konutların büyüklükleri 65 metrekareden başlayarak 170 metrekareye kadar yükseliyor.


Nil Terrace Beylikdüzü'nde Bauhaus'un aşağısında, İnnovia Evleri'nin hemen bitişiğinde yükseliyor.

Nil Terrace projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2015 yılında yapılması planlanıyor.


Sha İnşaat Nil Terrace örnek daire!