17 / 05 / 2024

Shak Shuka teknesi

Shak Shuka teknesi

Yedi Mavi projesi 2017 yılı boyunca Shak Shuka teknesinin sponsoru oldu. CFM-BAYK 2017 Kış Trofesi 1. Ayak Yarışları’nda Yedi Mavi- Shak Shuka Yelken Takımı haftayı 3. olarak tamamladı.

İnternational Arsa Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnternational Arsa Proje Geliştirme Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Uzun tarafından kuruldu.

Reborn Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Reborn Sağlık Turizmi Ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile İshak Demirtaş tarafından kuruldu.

Helimzer İnşaat Tekstil Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Helimzer İnşaat Tekstil Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak İsaoğlu ve Yusuf İsaoğlu ortaklığında kuruldu.

3genporselen Pool Havuz İnşaat Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3genporselen Pool Havuz İnşaat Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İshak Kılıç ve Nazmi Erol ortaklığında kuruldu.

Türkiye'de 551 plaj, 23 marina ve 14 turizm teknesinde mavi bayrak dalgalanacak!

Uluslararası Mavi Bayrak jürisi, bu yılın Mavi Bayrak ödüllerini açıkladı. Bu kapsamda, Türkiye'deki 551 plaj, 23 marina, 14 turizm teknesi ile 10 bireysel yatta Mavi Bayrak dalgalanacak.

A101 fiber teknesi dev zamla beraber yeniden satışa çıktı! Gören duyan inanamadı!

A101, yakında sunacağı birçok teknolojik ürünü içeren kataloğunu paylaştı. Bu ürünler arasında beklenen fiber tekne de yer alıyor. İşte detaylar...

Ondoor Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ondoor Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Dillitaş, İshak Şenvardar ve Muhsin Şimşek ortaklığında kuruldu.

Çlk Emlak Turizm İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çlk Emlak Turizm İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İshak Çelik tarafından kuruldu.

1.450 lira destek ödemeleri başladı! Hesaplarınızı kontrol edin!

Yüz binlerce balıkçık teknesi sahipleri ve yetkilileri yakından ilgilendiren haber gündeme geldi. Deniz ve iç sularda geleneksel kıyı balıkçılığı verilerinin güncellenmesi ile kayıtlı balıkçı teknesi sahiplerinin destekleneceği duyuruldu ve bu konudaki karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Royal Homes Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Homes Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Shakıba Kalvandı ve Zahra Kalvandı tarafından kuruldu.

Metas Bina Yönetimi Ve Elektronik Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Metas Bina Yönetimi Ve Elektronik Sistemleri Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile İshak Beşmart tarafından kuruldu.

Lejant Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lejant Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Gengeç ve İshak Damar ortaklığında kuruldu.

White Way Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Way Emlak Danışmanlığı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Iman Pour Shakıba ve Mılad Pourshakıba ortaklığında kuruldu.

Shak Shuka teknesi Haberi

Shak Shuka teknesi

Marmara Denizi’nin kıyısında, Avrasya Tüneli’ne komşu olarak Kalkavan Yapı-Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı ortaklığıyla Zeytinburnu sahilinde inşa edilen ‘Yedi Mavi’ projesi bu yıl gerçekleştirilecek yelken yarışlarında Shak Shuka teknesine sponsor oldu. 


Yedi Mavi-Shak Shuka Yelken Takımı, 2017 sezonunu Bodrum’da 14-15 Ocak tarihinde düzenlenen CFM-BAYK 2017 Kış Trofesi’nin 1. Ayağı ile açtı. 14 Ocak tarihinde iki yarış planlanmasına karşın hava şartlarının oldukça sert olmasından dolayı bir yarış gerçekleştirilebildi. 


Coğrafi rotada yapılan bu yarışta Yedi Mavi-Shak Shuka Yelken Takımı sınıfında 2. oldu. İkinci gün gerçekleştirilen şamandıra yarışını Yedi Mavi-Shak Shuka Yelken Takımı 5. olarak, haftayı da sınıfında 3. olarak tamamladı. 


CFM – BAYK Kış Trofesi’nin 2. Ayağı 4-5 Şubat tarihlerinde düzenlendi. Cumartesi günü şiddetli yağış altında gerçekleşen yaklaşık 17 deniz millik coğrafi yarışta...