09 / 05 / 2024

Sham Holıdays Travel Gayrimenkul iletişim

Sham Holıdays Travel Gayrimenkul iletişim

Sham Holıdays Travel Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ashraf Shakoush ve Omar Abd Al Daım ortaklığında kuruldu. 

Alternative Real Estate Travel Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Alternative Real Estate Travel Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 580 bin TL sermaye bedeli ile Gamal Mohamed Hüseyin El Hakim ve Seifeldin Gamal Mohamed Elhakim ortaklığında kuruldu. 

Zoom Travel Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zoom Travel Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Basel Barkat tarafından kuruldu. 

İkram Travel Agency Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkram Travel Agency Turizm İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Palta tarafından kuruldu. 

Go Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Go Travel Turizm Limited Şirketi Üsküdar'da 60 TL sermaye bedeli ile Metehan Aslantaş tarafından kuruldu. 

Kaunos Travel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaunos Travel Turizm Seyahat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A.Rahoma Fares Rahoma Fayed tarafından kuruldu. 

Explore Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Explore Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Çakır tarafından kuruldu. 

Çayıroğlu Travel Turizm Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çayıroğlu Travel Turizm Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Yayo Travel Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yayo Travel Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alaa Aldeen    Alaaraj ve Bassel M.G.  Abdoulghanı ortaklığında kuruldu. 

İnspira Travel Turizm Seyahat Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnspira Travel Turizm Seyahat Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk  Uluhan ve İsmail Tarık Haskan ortaklığında kuruldu. 

Noran For Travel Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noran For Travel Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nagem Naser A Imhamad Najm tarafından kuruldu. 

Beyond Travel Organizasyon Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyond Travel Organizasyon Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Yılmaz ve Mehmet Dağ ortaklığında kuruldu.

Joy Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Joy Travel Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Yılmaz, Nasser Sepehrı ve Reza Naghavı ortaklığında kuruldu. 

A Plus Travel Otomotiv İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Travel Otomotiv İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile M.N.Abdulsalam Abdallah ve S.I.A.Kareem  Albaddawı ortaklığında kuruldu. 

Sham Holıdays Travel Gayrimenkul iletişim Haberi

Sham Holıdays Travel Gayrimenkul iletişim

Sham Holıdays Travel Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ashraf Shakoush ve Omar Abd Al Daım ortaklığında kuruldu. 

Sham Holıdays Travel Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü malın ve hizmetin ihracatı ithalatı alım satımı ve pazarlaması konularında faaliyette bulunmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Sham Holıdays Travel Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Merkez Mh.Halaskargazi Cd. Hüseyin Hilmi İşh.Apt.N.153/29...