24 / 05 / 2024

SHAPE okulu binası

SHAPE okulu binası

Belçika’da imzalanan ekli SHAPE Uluslararası Okulu İçin Yeni Tesislerin Plan ve İnşasına Fon Sağlamaya İlişkin Mutabakat Muhtırası’nın onaylanması...

Koç Okulu Yeni Lise Binası'nın temeli atıldı! 

4 bin metrekarelik alanda inşa edilecek 65 derslikli bir öğrenim kompleksi olan Koç Okulu Yeni Lise Binası'nın temel atma işlemi gerçekleşti.

Antalya Serik'te yeni ana okulu binasının temeli atıldı!

Antalya Serik'te ihalesi tamamlanan yeni ana okulu binasının inşaatına başlandı. Okulda ayrıca güçlendirme çalışmaları da tamamlandı.

Koç Üniversitesi Sarıyer’de yeni okul binası yaptı!

Koç Üniversitesi, yabancı diller okulu ve yeni fakülte binası için Sarıyer Mavramoloz Ormanı’ndaki arazileri kullandı…

Ayvacık MYO’nun yeni binası tamamlandı!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ayvacık Meslek Yüksek Okulu’nun yeni binası halka tanıtıldı.

Ankara Turizm Otelcilik Okulu yıkımı ve imar planı TBMM'de!

Ankara Turizm Otelcilik Okulu binasının yıkımına, binayla ilgili asbest tespiti yapılıp yapılmadığına ve alanla ilgili imar planı değişikliği meclis gündemine taşındı...

Beşevler Turizm Otelcilik Okulu yıkıldı!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin yıkılmasını istemediği Beşevler Turizm Otelcilik Okulu'nun binası yıkıldı.

Eskişehir Mithat Paşa İlköğretim Okulu yerine modern eğitim kurumu geliyor!

Eskişehir Mithat Paşa İlköğretim Okulu binası yerine 20 derslikli modern bir eğitim kurumu yapılacak. Eskişehir il Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, "Arsayla ilgili sorunumuzu hallettik, ihale süreci bitti" dedi.

SHAPE Uluslararası Okulu için yeni tesisler inşa edilecek!

SHAPE Uluslararası Okulu için yeni tesislerinin proje ve inşasının finansmanına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

FETÖ'nün New York'taki okul binası satışa çıkarıldı!

ABD'de devlete ait çok sayıda sözleşmeli okulu (charter) yöneten FETÖ, kendine ait özel okullardan birisi olan Amity School'un binasını satacak.

Bitlis Tatvan Meslek Yüksek Okulu'nun yeni binası açıldı!

Bitlis’in Tatvan ilçesinde yapımına yaklaşık 2 yıl önce başlanan Bitlis Eren Üniversitesine bağlı Tatvan Meslek Yüksek okulunun yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.

Orhangazi Meslek Yüksek Okulu'nun inşaatı tamamlandı!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde yeni Meslek Yüksek Okulu binası açılış için gün sayıyor. Orhangazi Üniversite Yapma ve Yaşatma Derneği, olağan toplantısını yeni MYO binasında yaptı.

Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane’nin binası restore edildi!

II. Abdülhamid’in inşa ettirdiği tıp okulu Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane’nin binası bir asırdan sonra asıl hizmet amacına dönüştü. Binada kurulan Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde dünyaya örnek uygulamalar gerçekleştirilecek

Recep Atakaş'tan Hatay'a yeni okul!

Hatay İskenderunlu İşadamı Recep Atakaş, Kırıkhan ilçesinde 20 yıl önce yaptırdığı Naim Atakaş A.L. Okulu binası yerine, 24 derslikli çok kapsamlı ve tam donanımlı modern bir okul yaptırıyor.

SHAPE okulu binası Haberi

SHAPE okulu binası

Karar Sayısı : 2013/4865

Hükümetimiz adına 11 Temmuz 2012 tarihinde Belçika’da imzalanan ekli SHAPE Uluslararası Okulu İçin Yeni Tesislerin Plan ve İnşasına Fon Sağlamaya İlişkin Mutabakat Muhtırası’nın onaylanması; Dışişleri Bakanlığının 29/4/2013 tarihli ve 70354 sayılı yazısı üzerine, 31/5/1963 tarihli ve 244 sayılı Kanunun 3 üncü ve 6 ncı maddelerine göre, Bakanlar Kurulu’nca 22/5/2013 tarihinde kararlaştırılmıştır.


Dosyayı görüntülemek için