28 / 07 / 2024

Sharon Stonenun bevery hillsteki evi

Sharon Stonenun bevery hillsteki evi

ABD'li aktris Sharon Stone,Beverly Hills'te bulunan evini 225 bin dolara (655 bin TL) restore ettirdi. Stone evini restore eden müteahhitin restorasyon için belediye izinleri de almadığını öğrenince mahkemeye başvurdu.

Aleyna Tilki Amerika'da 14 bin dolara ev kiraladı!

Aleyna Tilki, yeni albümü için gittiği Amerika’da 14 bin dolara ev kiraladı. Hollywood Hills’e taşınan genç şarkıcının komşuları arasında Ben Affleck, Sharon Stone ve Kevin Costner gibi dünyaca ünlü isimler yer alıyor...

Sharon Stone'un Hollywood'daki 16 milyon dolarlık malikanesi!

ABD'li sinema oyuncusu Sharon Stone, Hollywood'da 16 milyon dolarlık malikanede oturuyor. Stone'un evini Türk halıları süslüyor.

Sharon ve Ozzy Osbourne çifti Los Angeles’ta ev kiraladı!

Sharon ve Ozzy Osbourne çiftinin Los Angeles’ta kiraladıkları evin görüntüleri ortaya çıktı. 27 milyon dolar (yaklaşık 91 milyon TL) değerindeki malikanede havuz, özel bar, özel bir spor salonu gibi pek çok seçenek mevcut.

Sharon Stone Beverly Hills'teki evini restore ettirdi!

ABD'li aktris Sharon Stone,Beverly Hills'te bulunan evini 225 bin dolara (655 bin TL) restore ettirdi. Stone evini restore eden müteahhitin restorasyon için belediye izinleri de almadığını öğrenince mahkemeye başvurdu.

Mardan Palace, Halk Palace oldu!

Açılış törenine Mariah Carey, Richard Gere, Sharon Stone, Monica Belluci gibi dünyaca ünlü isimlerin katıldığı Mardan Palace yapılan icra ihalesinde 360 milyon liraya Halkbank'a satıldı.

'Türk taşı' modası geri döndü!

Sharon Stone, Jennifer Lopez, Eddie Murphy gibi ünlü isimlerin lüks konutları için tercih ettiği Türk taşları, ABD'de yaşanan ekonomik krizin ardından yeniden tercih edilmeye başlandı.

Ay'da 4 dönüm arsa 99 TL! 100 Türk aldı bile!

Ay’dan arsa alan ünlüler arasında eski ABD Başkanı George Bush, Paris Hilton, Jennifer Lopez, Sharon Stone, Tom Cruise, Kim Bassinger ve Ay’dan 5 milyon dolarlık arsa alan ünlü Rus milyarder Roman Abramoviç de bulunuyor.

Golden Gate Köprüsü için ev yıktılar!

California'da Golden Gate Köprü manzarasını ayakları altına seren ev oturan Clark ve Sharon Winslow çifti, evlerinin önünde bulunan evi yıkmak için satın aldılar

Mardan Palace yarın Hollywood yıldızlarıyla açılıyor

Hollywood yıldızları yarın Antalya'da bir açılışa 1.4 milyar dolara mal olan Antalya'daki Mardan Palace'ın yarınki açılışına Richard Gere, Monica Bellucci, Sharon Stone, Mariah Carey ve Tom Jones gibi dünyaca ünlü isimler katılacak

Sharon Stonenun bevery hillsteki evi Haberi

Sharon Stonenun bevery hillsteki evi

ABD'li aktris Sharon Stone,Beverly Hills'de bulunan evini 225 bin dolara (655 bin TL) restore ettirdi. Stone evini restore eden müteahhitin restorasyon için belediye izinleri de almadığını öğrenince mahkemeye başvurdu.


ABD'li aktris Sharon Stone, evini restore eden müteahhitle mahkemelik oldu. Evinin zeminine yerden ısıtma sistemli mermer döşeten ve tamirat yaptıran 57 yaşındaki Stone, hepsi bozulunca şikayetçi oldu. Müteahhitin, restorasyon için belediye izinleri de almadığını öğrenen Stone, ödediği 225 bin doları (655 bin TL) geri almak için müteahhiti mahkemeye verdi.


İşte restore edilen o ev;