02 / 05 / 2024

Shopping Fest kapanış defilesi

Shopping Fest kapanış defilesi

SF'nin Kapanış Partisinde, "Etsanc İndirim" den hemen önce VİALAND Tema Park Şato Önü nde gerçekleştirilen "VİALAND Markalar Defilesi" ise, sergilenen ürünler kadar görsel şovu ve yarattığı atmosferle de göz kamaştırdı.

Hafta kapanışında konut kredisi faiz oranları ne kadar oldu?

Hafta kapanışında konut kredisi faiz oranlarında son durum ne oldu? Hangi bankalar hafta içinde konut kredisi faiz oranlarında indirim uyguladı?

AVM'ler ramazanda kapanış saatlerini uzattı!

Türkiye genelinde bazı AVM'ler şimdiden, bazıları ise Ramazan Bayramı'na yakın günlerde kapanış saatlerini uzatma kararı aldı. Ramazan ayına özel çeşitli etkinliklerin gerçekleştirildiği AVM'ler kaça kadar açık? 

Atatürk Havalimanı 6 Nisan’da ticari uçuşlara kapanıyor!

Atatürk Havalimanı, 6 Nisan’da ticari uçuşlara kapanıyor. Atatürk Havalimanı içerisinde yer alan arazi daha sonra millet bahçesi olarak hizmet verecek. Terminal binaları ise kongre ve fuar merkezine dönüşecek.

AVMler yılbaşında kaçta kapanıyor 2019?

Türkiye'deki alışveriş merkezleri genellikle sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmete açık oluyor. Peki AVMler yılbaşında kaça kadar açık olacak Ocak 2019? AVMler yılbaşında kaçta açılıyor Ocak 2019, AVMler yılbaşında kaçta kapanıyor 2019?

Maslak 1453'te Shopping Fest etkinliği 21 Eylül'de başlıyor!

Ağaoğlu Maslak 1453'te 21-22-23 Eylül tarihlerinde Fashion Shopping Fest etkinliği düzenlenecek. Fashion Shopping Fest'e 50’nin üzerinde marka katılım gösterecek.

Maslak 1453'te Happy Mom’s etkinliği!

Avrupa’nın en büyük karma yaşam projesi olarak inşa edilen Maslak 1453’te hafta sonu özel olarak gerçekleştirdiği Happy Mom’s Shopping Fest ile dolu dolu iki güne ev sahipliği yaptı. 

Maslak 1453'te Anneler Günü etkinliği 11 Mayıs'ta başlıyor!

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi İstanbul’un eğlence ve sosyal yaşam merkezi olmaya devam ediyor.  Anneler Günü'ne özel 11- 12 Mayıs tarihlerinde Happy Mom’s Shopping Fest yapılacak.   

Atatürk Havalimanı'nın kapanışına ilişkin hazırlıklar başladı!

3. Havalimanı’nda çalışmalar son sürat devam ediyor. İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüzde 68'i tamamlandı. Atatürk Havalimanı'nın ise kapanışına ilişkin hazırlıklar başladı.

Antalya Film Festivali'nin kapanış partisini Taksim 360 üstleniyor!

Uluslararası Antalya Film Festivali, 27 Ekim Cuma gecesi Taksim 360'ın ev sahipliği yaptığı Kapanış Partisi ile veda ediyor...

Fest Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fest Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferhat Sözeri , Ali Sinan Temürlenk ve Baki Temürlenk ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fest Group İnşaat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fest Group İnşaat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 80 bin TL sermaye ile bugün Tülay Taşkıran imzasıyla kuruldu.

Ankara Yapracık'a Emporia Shopping Center geliyor!

TOKİ Yapracık bölgesinin en büyük ve kapsamlı alışveriş merkezi (AVM) projesi Emporia Shopping Center, hızla yükseliyor.

İstanbul Shopping Fest'e yerli ilgisi artıyor!

Bu yıl altıncısı düzenlenen İstanbul Shopping Fest, yerli tüketicinin de ilgi odağı oldu. İstanbul Shopping Fest İcra Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, bu etkinlikle markaların bilinirliğini artırmayı ve perakende sektörünü büyütmeyi hedeflediklerini söylüyor.

Shopping Fest kapanış defilesi Haberi

Shopping Fest kapanış defilesi


İstanbul'da 7 Haziran 2014 günü başlayan, şehrin perakende, turizm, gıda. ulaşım ve konaklama gibi birçok sektörünü harekete geçiren, tüketicilere alışverişle eğlenceyi bir arada sunan istanbul Shopping Fest (İSF), VIALAND AVM'de gerçekleştirilen muhteşem bir etkinlikle sona erdi. VIALAND AVM'nin ev sahipliğini yaptığı kapanış gecesine İTO Başkanı İbrahim Çağlar, TAMPF Başkanı Vahap Küçük, Via DMC Eş Başkanları Abdurrahman Gürsoy ve Coşkun Bayraktar ile VIALAND Genel Müdürü Tolga Alişoğlu da katıldı. Renkli ve coşku dolu anlara sahne olan İSF kapanışına, "VIALAND Markalar Defilesi" ve "Efsane İndirim" damgasını vurdu. VIALAND Genel Müdür Tolga Alişoğlu, etkinlik öncesinde yaptığı açılış konuşmasında şunian söyledi:: "Dünyada ve Türkiye'de birtema parkı, AVM ve gösteri merkeziyle birleştiren ilk alışveriş, eğlence ve yaşam kompleksi olan VIALAND'in 1 yaşına yeni basmasına...