18 / 05 / 2024

Si Ser İşitme Merkezleri balkanlar şube

Si Ser İşitme Merkezleri balkanlar şube

Si-Ser İşitme Merkezleri, hedef büyüterek, Ortadoğu ve Orta Asya'dan sonra Balkanlar'ın işitme sorunlarına da el attı. Firma Balkanlar'da 20 adet mağaza açmaya hazırlanıyor..

42 Maslak projesinin AVM'si 2017'de açılacak!

42 Maslak projesinde bir otel ve AVM yapılması planlanıyordu. Ancak turizmde yaşanan sıkıntılar nedeniyle otelden vazgeçen yatırımcılar, onun yerine AVM projesini hızlandırmaya karar verdi. Projenin AVM'si 2017 yılında açılacak.

Çiğli Park Yücesoy'un yüzde 50'si satıldı!

İzmir'in Çiğli ilçesinde hayata geçirilen Park Yücesoy projesinde konutların yüzde 50'si satıldı. 2 blok olarak inşa edilen projede konutların 2017 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Konya Bozkır Şehir Konağı'nın yüzde 50'si tamam!

Bozkır Şehir Konağı'nda sona yaklaşılıyor. Konağın yüzde 50'si tamamlandı. Turgutlar İnşaat sahibi Mustafa Turgut, iş bitim süresinin 30 Eylül olduğunu ancak inşaatını bitim süresinden önce tamamlamayı hedeflediklerini belirtti.

Terör mağdurlarına hasarın yüzde 12'si kadar ev eşyası!

Terör mağdurlarının evini yenileyen devlet, hasarın yüzde 12’si tutarındaki ev eşyasını da karşılayacak ayrıca bayram harçlığı dağıtılacak.

Vogue Business Center'ın yüzde 50'si satıldı!

Ataşehir’de yükselen Vogue Business Center’a ilgi büyük oldu. Projenin yüzde 50’si 10 gün gibi kısa bir sürede satıldı. Yüzde 70’i tamamlanan projede teslimler Aralık 2016’da.

3. Havalimanı'nın yüzde 27'si tamam!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, üçüncü havalimanı şantiyesini gezdi. Arslan, "Yüzde 27'si bitti buranın. Tamamı bittiğinde günde 3 bin uçak inecek" dedi.

Yeni Adana Stadı’nın yüzde 47’si tamam!

Yapımına 2 yıl önce başlanan Yeni Adana Stadı’nın yüzde 47’si tamamlandı. 300 işçinin 24 saat esasına göre çalıştığı 6 katlı stadın, 2016-2017 sezonun ikinci yarısına yetiştirilmesi hedefleniyor.

Elysium Soul Beyoğlu'nda yüzde 17'si Ofton'dan!

36 ay vade farksız ödemelerin yapıldığı Elysium Soul Beyoğlu'nda KDV'nin yüzde 17'si Ofton İnşaat tarafından karşılanıyor. Elysium Soul Beyoğlu projesinde 225 konut yer alıyor...

Emlak Konut’un arsa stokunun yüzde 47’si Anadolu’da!

Emlak Konut, markalı konut projeleriyle Anadolu'ya açılıyor. Markalı konut projeleriyle ihtiyaç sahiplerine kaliteli ve güvenilir konutlarla buluşturmayı hedefleyen Emlak Konut’un arsa stokunun yüzde 47’si Anadolu’da bulunuyor.

Onur Park Life İstanbul projesinin yüzde 20’si satıldı!

Bahçeşehir’in hemen yanı başında yer alan Onur Park Life İstanbul Projesi’nin yüzde 20’si lansman döneminde sahiplerini buldu. Onur Park Life İstanbul Projesi az yoğunluklu inşaat olma özelliği ile bölgedeki projelerden ayrılıyor.

Ocak ayında istihdam edilenlerin yüzde 6,7’si inşaatta!

Türkiye genelinde 15 ve daha yukarı yaştakilerde işsiz sayısı 2016 yılı Ocak döneminde geçen yılın aynı dönemine göre 31 bin kişi artarak 3 milyon 290 bin kişi oldu. İstihdam edilenlerin yüzde 6,7’si inşaat sektöründe...

Karşıyaka 360 Konutları'nın yüzde 77'si yaşam alanı!

Yüksek Vadi Evleri'nin yeni etabı Karşıyaka 360, muhteşem manzarası, yüzde 77'si yaşam alanlarına ayrılan farklı konsepti ile mutlu insanların yuvası olacak.

Diyarbakır Katı Atık Yönetim Tesisi’nin yüzde 50’si tamamlandı!

Diyarbakır Büyükşehir ve 10 ilçe belediyesinin 30 yıllık katı atık sorununu çözecek Entegre Katı Atık Yönetim Tesisi inşaatının yüzde 50’si tamamlandı.

Si Ser İşitme Merkezleri balkanlar şube Haberi

Si Ser İşitme Merkezleri balkanlar şube

Si-Ser İşitme Merkezleri, hedef büyüterek, Ortadoğu ve Orta Asya'dan sonra Balkanlar'ın işitme sorunlarına da el attı. Firma Kosova ve Bosna Hersek'te 20 mağaza açacak. Si-Ser Yönetim Kurulu Başkanı Mahfuz Ağaç, "Bölgede, sektör gelişmemiş, işitme cihazı kullanımı çok düşük. Bölgeye Türk odyolog, odyometris ve akustiker transferi yapılacak" dedi. Kuzey Kıbrıs'ta geçtiğimiz hafta açtığı mağazayla birlikte Azerbaycan, Irak, Libya, Pakistan'da 8 mağazaya ulaştıklarını söyleyen Ağaç, Balkanlar'da ilk adımı Kosova ve Bosna- Hersek'te ikişer mağaza açarak adatacaklarını...