07 / 05 / 2024

Sibel Can mal varlığı

Sibel Can mal varlığı

Ramazan'da Londra, Monaco ve Miami'dek evlerine gideceğini açıklayan Sibel Can, "Kıbrıs'ı çok seviyorum. Her an buradan da bir yazlık alabilirim" dedi. Sibel Can, Ramazan'da aldığı 10 konser teklifine 'Hayır' dedi.

Zorunlu kış lastiği uygulaması sona eriyor!

Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlarda zorunlu olarak uygulanan ve özel araçlarda ise can, mal güvenliği ile sorunsuz seyahat için hayati önem taşıyan kış lastiği uygulaması 1 Nisan 2024 itibarı ile sona erecek.

Uzmandan son dakika uyarısı: Alibeyköy tehdit altında! Baraj suları can ve mal kaybına neden olabilir!

Libya'da yaşanan sel felaketi, İstanbul'daki barajların dayanıklılığını gündeme getirdi. İSKİ Planlama ve Yatırım Dairesi Başkanı Yasemin Taşçı, Alibeyköy'ün tehdit altında olduğunu söyleyerek, baraj sularının can ve mal kaybına neden olabileceğini söyledi.

Sibel Can Çanakkale'den arsa arıyor!

Yeni yıl gecesinde en çok kazananlardan birisi de Sibel Can oldu. Kazandığı para ile yatırım yapmak isteyen ünlü şarkıcı Sibel Can, Çanakkale'den arsa baktı.

Binalarda sismik izolasyon sistemleri depremde can ve mal kaybını engelliyor!

İAÜ AFAM Müdürü Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan ve Lisansüstü Öğrencisi Ercan Ekinci, sismik izolasyon sistemlerinin muhtemel bir depremde can ve mal kaybını sıfıra indirebileceğine dikkat çekti.

Sibel Can'ın Beykoz'daki evini görenler hayran kaldı!

Sibel Can'ın Beykoz'daki evini görenler hayran kaldı. Ünlü şarkıcının evinde 9 oda, 7 banyo, kuaför salonu ve müzik kayıt stüdyosu buluyor...

Sibel Can'ın 'satmayacağım' dediği Miami'deki evi!

Miami'deki evini satmayacağını söyleyen Sibel Can'ın kızı Melisa, Miami'den fotoğraflar paylaştı. Melisa'nın annesi Sibel Can'ın Miami'deki evinde arkadaşlarıyla birlikte tatil yaptığı iddia edildi.

Can Dündar'ın mal varlıklarına el koyma kararına itiraz reddedildi!

Firari sanık eski Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'ın mal varlıklarına el konulmasına yönelik yapılan itiraz mahkeme tarafından reddedildi. 

Can Dündar'ın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi!

MİT tırlarının durdurulmasına ilişkin davada, firari sanık Can Dündar'ın mal varlıklarına el konulması kararı verildi.

Sibel Can: Miami'deki evimi satmıyorum!

Sibel Can'ın koronavirüs salgınını nedeniyle Amerika'ya artık gitmek istemediği iddia edilmişti. Bu sebeple Miami'deki evini satacağı ileri sürüldü. Sibel Can, "Evimi satmayacağım" dedi. 

Sibel Can ABD'deki evini satışa çıkardı!

Koronavirüs salgınını nedeniyle Amerika'ya artık gitmek istemeyen ünlü sanatçı Sibel Can, emlakçıyla irtibata geçerek evini satmaya karar verdi. 

Ahşap yapılar, olası depreme karşı can ve mal kaybını en aza indirgeyecek!

Bursa Teknik Üniversitesi'nde (BTÜ), ahşap konut sistemleri ve hesaplama yöntemlerini içeren bir seminer düzenlendi. AHŞAPDER Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Kalafat, “Ahşap yapılar, olası depreme karşı can ve mal kaybını en aza indirgeyecek” dedi…

Sibel Can'dan yeni AKM yorumu: Müthiş bir proje!

Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) temel atma töreni geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Törene katılan şarkıcı Sibel Can, AKM için "Müthiş bir proje" dedi...

Engincan Ural'a Tarihi Doğan Apartmanı'ndaki komşularından uyarı!

Engincan Ural'a Tarihi Doğan Apartmanı'ndaki komşularından "gürültü" uyarısı geldi. Yüksek sesin yasak olduğu Tarihi Doğan Apartmanı'nda yönetici anne Sibel Can'ı arayarak uyarıda bulundu.

Sibel Can mal varlığı Haberi

Sibel Can mal varlığı

Sibel Can önceki akşam Kıbrıs-Lefkoşa'daki Golden Tulip Hotel'de konser verdi. Ramzan':da sahneye çıkmayacağını, çocuklarıyla birlikte tatil yapacağını söyledi.


Sırasıyla Londra, Monaco ve Miami'dek evlerine gideceğini açıklayan Sibel Can, "Kıbrıs'ı çok seviyorum. Her an buradan da bir yazlık alabilirim" dedi. Sibel Can, Ramazan'da aldığı 10 konser teklifine 'Hayır'...