09 / 05 / 2024

Siber Füzyon Merkezi nedir

Siber Füzyon Merkezi nedir

Siber dünyadaki saldırıları gerçekleşmeden tespit eden Türkiye'nin ilk Siber Füzyon Merkezi, Savunma Sanayi Müsteşarı İsmail Demir ve STM Genel Müdürü Davut Yılmaz'ın katıldığı törenle açıldı.

Model Kuyum Merkezi'nde yüzde 30 peşinatla 36 ay vade fırsatı! Yeni proje!

Model Kuyum Merkezi projesinde yüzde 30 peşinat ödendiğinde 36 ay vade fırsatı sunuluyor. 60 bin metrekare alana sahip Model Kuyum Merkezi'nde 252 adet iş yeri yer alıyor.

Sinpaş Koru Aura'da 15 yıl vade ve 0,69 faiz fırsatı! 

Sinpaş Koru Aura, İstanbul’un en değerli lokasyonlarından Ataşehir ve Finans Merkezi bölgesinde yükseliyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler için 15 yıl vade ve 0,69 faiz fırsatı sunuluyor. 

Vakıf GYO Fatih İş Merkezi'nin değeri belli oldu! İşte o rakam! 

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İstanbul Fatih'teki iş merkezine ait 2022 yıl sonu değerleme raporu yayınlamdı. Peki Vakıf GYO Fatih İş Merkezi'nin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Füzyon Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Füzyon Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir'de Mustafa Tatar tarafından kuruldu.

Sakarya’nın yeni yaşam merkezi Cadde 54 AVM’den muhteşem fırsat!

Sakaryalılar bu haber sizi ilgilendiriyor. Sakarya’nın yeni alışveriş ve yaşam merkezi Cadde 54 AVM, 7 Eylül ile 30 Ekim 2022 tarihleri arasında alışveriş merkezindeki mağazalardan 150 TL’lik alışveriş yapanlara elektrikli bisiklet, drone, XBox oyun konsolu, Playstation 5 oyun konsolu ve robot süpür

Vakıf GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin değerini açıkladı!

Vakıf GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin değerini açıkladı. Peki Vakıf GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

İstanbul’un en merkezi OTOAVM'si Autogross İstanbul'da satışlar başladı! Dükkan alacaklara 18 taksit fırsatı!

İstanbul’un en merkezi OTOAVM'sinde satışlar başladı. Fiyatları 12 milyon Türk Lirası'ndan başlayan dükkanlar için 18 taksit imkanı sunuluyor.

Kadıköy Belediyesi'nden büyük fırsat! Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları kiraya verilecek!

İstanbul İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Caddebostan Kültür Merkezi'nin 1. ve 2. katında yer alan 7 adet sinema salonu için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Vakıf GYO, İUFM'deki 25 bin 718 metrekarelik ticari alanı 930 milyon TL'ye VakıfBank'a sattı!

Vakıf GYO, Vakıfbank'ın İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nden (İUFM) 25 bin 718 metrekare büyüklüğündeki ticari alanların satın almasına ilişkin satış vaadi sözleşmesi imzaladı. 

Vakıf GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin değeri ne kadar?

Vakıf GYO, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin değerleme raporunu yayınladı. İşte Vakıf GYO İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesinin değeri...

Vakıf GYO Fatih İş Merkezi'nin değeri ne kadar?

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İstanbul Fatih'teki iş merkezine ait 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Vakıf GYO Fatih İş Merkezi'nin değeri ne kadar?

Vakıf GYO Tablo Adalar ön talep topluyor! Yeni proje! 

Vakıf GYO yeni projesi Tablo Adalar için düğmeye bastı. İstanbul Anadolu Yakası'nın merkezi konumu Maltepe'de konumlanan Tablo Adalar projesinde ön talep toplanıyor. 

İstanbul Finans Merkezi, İstanbul'u küresel merkez haline getirebilir!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, İstanbul Finans Merkezi Projesi’nin İstanbul’un bölgesel ve küresel bir merkez olmasında bir fırsat olduğuna dikkat çekti.

Siber Füzyon Merkezi nedir Haberi

Siber Füzyon Merkezi nedir

Bilişim güvenliği konusunda önemli çalışmalara imza atan ve kritik teknolojileri ülkemize kazandıran Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş (STM) imzasını taşıyan Siber Füzyon Merkezi'yle Türkiye önemli bir güce kavuştu.

SSM Müsteşarı Demir, “Dünyada sadece birkaç ülkede bulunan Siber Füzyon Merkezi'yle Türkiye, siber güvenlik konusunda önemli bir güce kavuştu. Dünyada ülkelerin güvenliğini tehdit eden en büyük unsurlardan biri, siber saldırılar” dedi.

Davut Yılmaz ise, yeni nesil Siber Füzyon Merkezi ile, klasik yöntemlerin çok ötesine geçtiklerini belirterek, "Hem sayıları artan, hem de tespit ve kullanılan yöntem anlamında boyut değiştiren siber tehditleri, klasik yöntemlerle tespit etmek imkansız hale geldi. Siber füzyon merkezi, bu yeni nesil siber güvenlik anlayışının bir ürünü. Çok farklı disiplinleri bir araya getiren ve tamamen bizim geliştirdiğimiz yapay zeka mekanizmalarıyla çalışan...