03 / 05 / 2024

Model Kuyum Merkezi'nde yüzde 30 peşinatla 36 ay vade fırsatı! Yeni proje!

Model Kuyum Merkezi'nde yüzde 30 peşinatla 36 ay vade fırsatı! Yeni proje!

Model Kuyum Merkezi projesinde yüzde 30 peşinat ödendiğinde 36 ay vade fırsatı sunuluyor. 60 bin metrekare alana sahip Model Kuyum Merkezi'nde 252 adet iş yeri yer alıyor.



Model Kuyum Merkezi projesinde satış süreci devam ediyor. Model Kuyum Merkezi, İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de hayata geçiriliyor.

60 bin metrekare alana sahip Model Kuyum Merkezi'nde 252 adet iş yerine yer veriliyor.

Söz konusu projede bağımsız ısıtma ve soğutma sistemi, 24 saat kesintisiz enerji, çevreye ve işletmeye duyarlı arıtma teknolojisi sunulurken, ayrıca kuyumcukent ve çarşıya da ring hattı imkanı sağlanıyor.

7.30 metreye kadar kat yüksekliği ile dikkat çeken Model Kuyum Merkezi projesinde balkonlu imalathaneler bulunuyor. Ayrıca söz konusu projede 2024 yılı sonuna kadar sıfır aidat imkanı da sunuluyor.

Peki Model Kuyum Merkezi ne zaman teslim edilecek? Model Kuyum Merkezi projesinde ödemeler nasıl yapılıyor? Model Kuyum Merkezi nerede yer alıyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Model Kuyum Merkezi nde yüzde 30 peşinatla 36 ay vade fırsatı! Yeni proje!

Model Kuyum Merkez, Olimpiyat Stadı'na 5 kilometre, metroya 500 metre, İstanbul Havalimanı'na 30 kilometre, Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'ne 3.5 kilometre, Kuzey Marmara Bağlantı Yolu'na 2 kilometre mesafede yer alıyor.

Taksit öder gibi satın alma fırsatı sunulan Model Kuyum Merkezi projesinde 30 peşinat ödendiğinde 36 ay vade fırsatı sunuluyor.

Farklı taleplere uygun metrekare çözümleri sunulan projenin teslimlerinin bu yılın sonunda yapılması planlanıyor.

Web: https://modelkuyummerkezi.com/

Prime 360 Burgaz yüzde 0.69 faiz fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje! 

Yeşilbayır Çankaya Evleri'nde 1 milyon 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! Yeni proje!

Oksijen Park Gözdağı satışta! Yeni proje! 


Geri Dön