09 / 05 / 2024

Sibusiso Vilakazi soygun

Sibusiso Vilakazi soygun

Güney Afrika Milli Takımı' nın yanı sıra ülke takımlarından Bidvest Wits' de oynayan Sibusiso Vilakazi' nin Johannesburg kenti Soweto bölgesindeki evi, silahlı saldırganlar tarafından soyuldu..

Altın fiyatları düşüyor ama panik yapıp altın satanlar dizlerini dövecek uyarısı

Altın fiyatları dolardaki artışa nazaran güne düşerek başlasa da gün sonunda yeniden yükselmeye başladı. Altın uzmanı İslam Memiş, fiyatlardaki düşüşe aldanmayın elinizdeki altına sahip çıkın çok büyük soygun var elindekini satan dizlerini döver uyarısı yaptı.

Bayram fırsatçıları hortladı! Soygun yola çıkmadan başlıyor

Bayramı fırsat bilen dinlenme tesisleri ve otoban restoranları menü fiyatlarını yüzde 30-40 yükseltti. Tuvalet ücretlerine zam geldi. Vatandaşlar sosyal medyada “Tatil soygunu yolda başladı” paylaşımlarını yaptı.

Her dediği çıkan İslam Memiş "Soygun var" deyip altın yatırımcısını uyardı!

Bir süredir düşüşte olan altınla ilgili üst üste tavsiyeler geliyor. Bunlardan birini de yaptığı tahminlerle öne çıkan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yaptı. İşte Memiş'in altın yatırımcısına tavsiyesi...

Büyük soygun! Japon kripto borsasından 94 milyon dolar çalındı!

Japonya merkezli kripto para borsası Liquid, saldırıya uğradığını ve tahminen 94 milyon dolar değerinde kripto paranın çalındığını duyurdu.

Kripto para tarihindeki en büyük soygun: 600 milyon dolar çalındı!

Hackerlar kripto varlık platformu Poly Network’ün sistemine sızdı ve yaklaşık 600 milyon dolarlık kripto para çaldı. 600 milyonunu çaldıran şirket, hackerlara çağrıda bulundu. 

Borsada 'dolaylı soygun' devam!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Borsada 'dolaylı soygun' devam" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 10 maddelik analizi...

Bal satışıyla tanınan Ekrem İncel'in villasında soygun!

Radyo ve televizyonlarda bal satışıyla tanınan Ekrem İncel'in villası hırsızlar tarafından soyuldu. İncel, yaklaşık 1,5 milyon dolarının çalındığını söyledi.

Eyüpsultan Çırçır metro şantiyesinde silahlı soygun!

Eyüpsultan'da metro şantiyesindeki güvenlik görevlisini silahla tehdit eden 5 zanlı, bir makara kabloyu çalarak uzaklaştı...

Kim Kardashian, Los Angeles'taki evine panik odası yaptıracak!

Paris'te silahlı soygun kurbanı olan Kim Kardashian, Los Angeles'taki evine panik odası inşa ettirmeye karar verdi.

Güney Afrikalı futbolcu Sibusiso Vilakazi'nin evi soyuldu!

Güney Afrika Milli Takımı' nın yanı sıra ülke takımlarından Bidvest Wits' de oynayan Sibusiso Vilakazi' nin Johannesburg kenti Soweto bölgesindeki evi, silahlı saldırganlar tarafından soyuldu..

Atiye Emirgan'daki dairesinin kapılarını InStyle Home'a açtı!

2011 yılında ‘En İyi Türk Sanatçı’ dalında MTV Avrupa Müzik Ödülü’nü alan ve en son dördüncü albümü ‘Soygun Var’ı çıkaran Atiye, Emirgan'daki dairesinin kapılarını InStyle Home dergisine açtı.

Mehmet Cengiz, Yüksek Hızlı Tren Projesi ile ilgili açıklama yaptı!

Ankara'daki TCDD soruşturmasına ismi karıştırılan Cengiz İnşaat "Yıpratılmak isteniyoruz, herşeyimiz şeffaf ve ortada" açıklaması yaptı Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan "Yüksek Hızlı Soygun" başlıklı haberle ilgili Cengiz İnşaat'tan açıklama geldi...

Fabrikatör Yavuz Altay'ın Boğaz'daki yalısında gasp ve soygun!

İstanbul Üsküdar'daki Boğaz manzaralı lüks villada yaşayan fabrikatör Yavuz Altay (65), akşam saatlerinde işten eve döndükten sonra gasp ve soygun gerçekleşti

Sibusiso Vilakazi soygun Haberi

Sibusiso Vilakazi soygun

Olayın ardından ülke basınına açıklamalarda bulunan futbolcu, silahlı kişilerin kendisini öldürmek amacıyla eve girdiğini belirterek, "Olay sırasında ailem evdeydi ama ben evin arkasındaki kulübedeydim. Aileme beni sormuşlar. O insanlar ne istediğini biliyordu. Benim için gelmişlerdi" iddiasında bulundu.


Olay sırasında uyuduğu için hiçbir şey duymadığını ifade eden 24 yaşındaki Vilakazi, "Saldırganlar babamın kafasına silahla vurmuş ve evi soymadan önce annemle kardeşimi iple bağlamış. O sırada uyanıp eve girseydim kim bilir neler olurdu" ifadelerini kullandı.


Güney Afrika polisi de saldırıyı gerçekleştirenlerin 5 kişi olduğunu ve ailenin otomobili ile cep telefonları, para, televizyon seti ve alyanslarının gasp edildiğini doğruladı.


Polisin açıklamasında, Güney Afrika milli takımının kaptanı ve kalecisi Senzo Meyiwa'nın geçen hafta bulunduğu eve giren silahlı saldırganlarca öldürülmesi olayının da hırsızlık amacıyla yapıldığı bildirildi.


Emniyet ekipleri,...