10 / 05 / 2024

sıcam fuarı

sıcam fuarı

Samet Mobilya SICAM Fuarı'na katılıyor. SAMET, İtalya’da altıncısı düzenlenen ve dünyanın önde gelen mobilya aksesuarları fuarlarından olan SICAM Fuarı’nda bu yıl da inovatif ürünleriyle dikkat çekiyor.

Koronavirüs cam balkon talebini artırdı!

Koronavirüs nedeniyle evlerde vakit geçirenler balkon keyfi için online çözümler araştırıyor. Armut verilerine göre balkon keyfi yapmak isteyenlerin tercihi cam balkonlardan yana...

Malatya Kitap Fuarı'nın alanına1,5 milyon lira kira ödendi!

Malatya'da 1 hafta- 10 gün süreli’ fuar organizasyonlarının yapıldığı fuar çadırları için, İstanbul merkezli iki yüklenici firmaya toplam 1 milyon 51 bin TL kira ödendi.

Avrasya Kapı Pencere ve Cam Fuarı'nda 3. havalimanı konuşuldu!

Avrasya Kapı, Pencere ve Cam Fuarı 2018 kapsamında REED TÜYAP ve Glass Performance Days (GPD) iş birliğiyle gerçekleştirilen ‘Cam Temalı Eğitim Etkinliği yapıldı. 

Özbekistan'dan Türk işadamlarına davet!

Türkiye’nin inşaat, müteahhitlik, inşaat malzemeleri alanlarında büyük tecrübeye sahip olduğunu belirten Özbekistan Başbakan Yardımcısı Camşid Kuçkarov, Türk işadamlarını YİD projelerine davet etti..

Camşid Kuçarov: Türk iş adamlarına 3 gün içinde vize vermeyi hedefliyoruz!

07 Eylül 2017 tarihinde ülkemize resmi bir ziyaret gerçekleştiren Özbekistan Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Camşid KUÇKAROV ve beraberindeki heyet Türkiye Müteahhitler Birliği Genel Merkezini ziyaret ettiler.

Konya Gayrimenkul Fuarı 11-14 Mayıs'ta!

Konya Gayrimenkul Fuarı ilk kez 11-14 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek. Fuar TÜYAP Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde kapılarını açacak.

Konya İnşaat ve Emlak Fuarı 11-14 Mayıs'ta!

Konya’da ilk kez düzenlenecek olan İnşaat ve Emlak Fuarı için geri sayım başladı. 11-14 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan fuar TÜYAP Fuar Merkezi’nde yapılacak.

31. Uluslararası İnşaat Teknolojileri Fuarı 3-5 Mayıs'ta!

Design Build 2017 31. Uluslararası İnşaat Teknolojileri Fuarı, Sydney'de 3-5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuara, 11 şirket katılacak.

Hatay Yapı ve Gayrimenkul Fuarı 3-7 Mayıs'ta!

Hatay Yapı ve Gayrimenkul Fuarı, 3-7 Mayıs tarihleri arasında Antakya’da gerçekleşecek. Fuar Hatay'da ilk kez düzenlenecek.

Şanlıurfa Fuar Alanı'nın ihalesi 5 Mayıs'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü'de hayata geçirilecek yeni fuar alanı için Mayıs'ta ihaleye çıkacak.

Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı 3-7 Mayıs’ta!

Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı 3-7 Mayıs’ta gerçekleştirilen.İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Alakuş, Birçok siyasinin, iş adamının yanı sıra inşaat malzemeleri, inşaat makineleri, emlakçıları, büyük iş makineleri ve gayrimenkulcüleri bir araya getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 23-27 Mayıs'ta!

23 - 27 Mayıs 2017 tarihlerinde düzenlenecek ve bu yıl 40. yılını kutlayacak olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, ürün gruplarına göre ayrılmış 100 bin metrekare açık ve kapalı alanda, 1.250 katılımcı firmanın en son ürün, hizmet ve teknolojisini 111 bin ziyaretçiyi buluşturacak.

Hatay İnşaat Yapı ve Gayrimenkul Fuarı 3-7 Mayıs'ta!

Hatay İnşaatçılar Odası, 3-7 Mayıs tarihlerinde Hatay İnşaat 2017 Hatay 1. İnşaat Yapı ve Gayrimenkul Fuarı düzenleyecek. Fuar, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tanıtıldı.

sıcam fuarı Haberi

sıcam fuarı

Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, 14-17 Ekim 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek SICAM 2013 Uluslararası Mobilya Endüstrisi, Parça ve Aksesuar Fuarı’nda ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor. Defne Koz&Marco Susani işbirliğini devam ettiren SAMET, Alman Tasarım Konseyi "İç Mekân İnovasyon Ödülü" ve iF Design 2014'te "Ürün Tasarımı" ödülleri ile başarısını dünya çapında belgeleyen "ELA Elastik Menteşe Kapağı"nın yanı sıra; bu yıl lansmanı yapılan "MonoLift ve DuoLift Kalkar Kapak Sistemleri" ile de fuarın gözde standları arasında yerini aldı.


Elde ettikleri başarıda, yurt dışı yatırımlarına ve inovatif ürünler geliştirmeye ağırlık vermelerinin büyük payı olduğunu belirten SAMET Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ufuk Kızıltan şunları söyledi: “SAMET olarak sektördeki yerimizi daha da sağlamlaştırma hedefiyle yürüttüğümüz çalışmalarımızla uluslararası bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu vizyonla...