10 / 05 / 2024

Sıddıksoy Kuyumculuk İnşaat şirketi

Sıddıksoy Kuyumculuk İnşaat şirketi

Sıddıksoy Kuyumculuk İnşaat Emlak Turizm Otelcilik Tekstil İth.İhr. San.ve Tic.Ltd.Şti.1 Nolu İst.Şb. Ersin Sönmezler Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Beylikdüzü'nde açıldı.

Türkiye’de inşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek yeni 6 trend!

Türkiye'de en önemli sektörler arasında ilk sıralarda yer alan İnşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek 6 trend Vuralsoy Mühendislik tarafından yayımlandı.

Arm Kuyumculuk İnşaat Tekstil Otomotiv Dijital Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arm Kuyumculuk İnşaat Tekstil Otomotiv Dijital Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Durmuş tarafından kuruldu.

Bayazıt Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayazıt Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayazıt tarafından kuruldu.

Sütlüce Global İnşaat Malzemeleri Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sütlüce Global İnşaat Malzemeleri Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1.000.000,00 TL sermaye Kazım Kale tarafından kuruldu.

Özbarış Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbarış Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Barış tarafından kuruldu.

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söğüt Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cihat Şimşek tarafından kuruldu.

Hanedan Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanedan Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Zeles tarafından kuruldu.

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Sönmez İç Mimarlık İnşaat Ahşap Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sönmez tarafından kuruldu.

Göksoy Hafriyat İnşaat Otomotiv Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Göksoy Hafriyat İnşaat Otomotiv Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Göksoy ve Ahmet Göksoy ortaklığında kuruldu.

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Berlinlaku İnşaat Enerji Otomotiv Emlak Turizm Kuyumculuk İnşaat Malzemeleri İth.İhr.San.Ve Tic.A.Ş.'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Kutlucan Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kutlucan Kuyumculuk İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Nuray Ak tarafından kuruldu.

Haskale Teknik Sıhhi Tesisat Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Haskale Teknik Sıhhi Tesisat Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Eyüpsultan'da Emre Can Eyiusta tarafından kuruldu. 

Söz Bir Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söz Bir Yapı İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Salih Özdemir tarafından kuruldu.

Sıddıksoy Kuyumculuk İnşaat şirketi Haberi

Sıddıksoy Kuyumculuk İnşaat şirketi

Sıddıksoy Kuyumculuk İnşaat Emlak Turizm Otelcilik Tekstil İth.İhr. San.ve Tic.Ltd.Şti.1 Nolu İst.Şb. Ersin Sönmezler Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Beylikdüzü'nde açıldı.


Sıddıksoy Kuyumculuk İnşaat Emlak Turizm Otelcilik Tekstil İth.İhr. San.ve Tic.Ltd.Şti.1 Nolu İst.Şb. adres: Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Cebeci Caddesi Maya Apartmanı Sitesi...