05 / 05 / 2024

side belediyesi satılık arsa

side belediyesi satılık arsa

Side Belediye Başkanlığı, Selimiye mahallesinde bulunan 2 arsayı 1 milyon 910 bin TL'ye satıyor. Satışlar, 17 Temmuz Salı günü saat 10:30'da yapılacak

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

West Side İstanbul satılık daire!

Bu yıl sonunda tamamlanacak olan West Side İstanbul satılık daire fiyatları 270 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 1.152 konut ve 166 mağazadan oluşuyor.

Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yeni Adana İmar A.Ş. ortak imzasıyla yükselen proje yaklaşık 3 bin adet daireden oluşacak. Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire fiyatları 1+1'lerde 99 bin TL'den başlıyor.

Manisa Akhisar TOKİ satılık daire!

Manisa Akhisar TOKİ satılık daire başvuruları için ön talep alımları başladı. Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğiyle yapacağı konut projesini hayata geçiriyor.

West Side satılık daire!

West Side satılık daireler 1+0'dan 1+4'e kadar farklı seçeneklerde sunuluyor. Mart 2017 yılında teslim edilecek olan projedeki dairelerin alanları 40 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor.

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire!

Beylikdüzü West Side istanbul satılık daire fiyatları 190 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Satış süreci devam eden projede 166 adet dükkan ve 1.155 adet daireye yer veriliyor.

Beylikdüzü West Side satılık daire!

Beylikdüzü West Side satılık daire teslimleri 2017 yılının Mart ayında gerçekleşecek. Proje Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede 1155 daire ve 166 dükkan bulunuyor.

Beylikdüzü West Side satılık dükkan!

Beylikdüzü West Side satılık dükkan sayısı 166, daire sayısı 1.155 olarak belirlendi. Toplam 73 bin 800 metrekare alan üzerinde yükselen projede 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daireler yer alıyor.

Beylikdüzü West Side İstanbul satılık!

Beylikdüzü West Side İstanbul satılık dairelerin alanları 40 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiyor. E-5'e sıfır konumda bulunan proje 73 bin 800 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

West Side İstanbul satılık dükkan!

West Side İstanbul satılık dükkan alanları 20 metrekare ile 1.323 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Tamamı peşin ödemelerde yüzde 7 indirim uygulanan proje İstanbul Beylikdüzü'nde yükseliyor.

Şua İnşaat Elite Side satılık!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te inşa edilen ve 400 konutluk bir proje olan Şua İnşaat Elite Side satılık daire tiplerini haberimizden öğrenebilirsiniz. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor.

West Side İstanbul Beylikdüzü satılık!

Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası West Side İstanbul Beylikdüzü satılık daire fiyatlarını haberimizde bulabilirsiniz. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

side belediyesi satılık arsa Haberi

side belediyesi satılık arsa



İlan şöyle;


SİDE BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN BİLDİRİLMİŞTİR.

ARSA SATIŞ İLANI


1-Mülkiyeti Side Belediyesine ait iki adet arsa 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36.maddesi gereğince kapalı teklif usulü ile satılacaktır.


2-Arsaların  cinsi, yüzölçümü, niteliği,m2 birim fiyatı, muhammen bedeli ve geçici teminatı aşağıya çıkarılmıştır.


3-İhale 17.07.2012 günü saat:10.30’ da Belediye encümen odasında encümen huzurunda yapılacaktır.


4-İhaleye katılacaklarda aranacak belgeler ;


a)Tebligat için adres göstermeleri,

b)Nüfus Cüzdan Örneği,

c)İkametgah Belgesi,

d)Geçici teminat yatırdığına dair makbuz,

e)Noter tasdikli imza sirküleri ( Şirketler için)

f)Vekaleten katı lanlar için Noterden onaylı vekaletname,

g)Ticaret veya Sanayi odası belgesi (ihale yılı içerisinde geçerli olacak)(Şirketler için)

ğ)Ortak girişim olması halinde noter tasdikli,ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca hazırlanan ortaklık sözleşmesi.


5-Daha geniş bilgi edinmek , şartname ve eklerini görmek veya almak isteyenler her gün mesai saatleri içinde Belediye Yazı İşleri Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.


6-Teklif mektupları en geç ihale günü...