12 / 05 / 2024

side gayrimenkul Mirage Marina Bodrum

side gayrimenkul Mirage Marina Bodrum

Değirmenler Mevkii'nde yapımına geçtiğimiz yıl başlayan Mirage Marina Bodrum projesinin örnek dairesine ziyaretçi akını...

Manavgat'ta 3.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Side Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 3 milyon 654 bin 660 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 11 Haziran 2018 olarak belirlendi.

Mirage Marina Bodrum'da daireler 850 bin TL'ye!

Side Gayrimenkul Yatırımları ve İnşaat tarafından hayata geçen Mirage Marina Bodrum'da sona gelindi. 20 adet flat daire ve 20 adet bahçe dubleksinden meydana gelen projede fiyatlar 850 bin liradan başlıyor.

West Side İstanbul'dan dev kampanyaya destek!

“Beylikdüzü’nün en değerlisi” mottosuyla akıllarda yer edinen West Side İstanbul, gayrimenkul yatırımı konusunda başlatılan dev kampanyaya çok büyük avantajlarla destek veriyor.

Kullar İnşaat, Hastur ve Faik Yılmaz Gayrimenkul 3 yeni projeye başlayacak!

Kullar İnşaat gayrimenkul sektöründeki projeleri ve hedeflerini bugün düzenlenen basın toplantısında anlattı. KULLAR İnşaat, Hastur, Faik Yılmaz Gayrimenkul ortaklığında başlaması planlanan projeler; Lavinya Marmara-2, La Mirage AVM, N Cadde Agora.

Fi Side Premium'da 100 bin liraya icradan satılık daire!

Fi Side Premium projesi kapsamında yer alan daire icradan satılıyor. Dairenin 1/2 hissesinin değeri 100 bin lira olarak belirlendi. Söz konusu gayrimenkul 27 Nisan 2012'de açık arttırma suretiyle satılacak

Vakıflar'dan İstanbul'da satılık 78 gayrimenkul

Vakıflar, İstanbul'un Fatih, Eminönü, Sarıyer, Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu ve Üsküdar ilçelerinde bulunan toplam 78 adet gayrimenkulü satışa çıkardı

Eva Gayrimenkul lisanslı şirketler arasına girdi

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş., 23 Mart 2009 tarihi itibarı ile  Sermaye Piyasası Kurulu'nun Lisanslı Değerleme Şirketleri listesine alındı

Vakıflar, Malatya'da 13 gayrimenkul satacak

Vakıflar, Malatya'nın Merkez, Darende ve Arapgir ilçelerinde bulunan toplam 13 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Yabancı şirketlerin gayrimenkul alması kolaylaşacak

Yabancı şirketlerin gayrimenkul alımında formalitelerin azaltılması ve sürecin kolaylaştırılmasına yönelik çalışma başlatıldı.

Vakıflar, Malatya'da 13 gayrimenkul satacak

Vakıflar, Malatya'nın Merkez, Darende ve Arapgir ilçelerinde bulunan toplam 13 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Vakıflar'dan Balıkesir'de 55 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Balıkesir'de bulunan 55 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı.

Vakıflar, Ankara, Çankırı ve Kırıkkale'de 18 gayrimenkul satacak

Vakıflar, Ankara, Çankırı ve Kırıkkale'de bulunan toplam 18 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Süzer'den 200 milyon dolarlık gayrimenkul projesi

Ana işleri inşaata yöneleceklerini kaydeden Süzer Grubu Genel Müdürü Serhan Süzer, İstanbul'da 150-200 milyon dolar yatırım değeri olan gayrimenkul projesini planlama aşamasında olduklarını söyledi.

side gayrimenkul Mirage Marina Bodrum Haberi

side gayrimenkul Mirage Marina Bodrum

Side Gayrimenkul Yatırımları ve İnşaat A.Ş. sahibi Mustafa Asım Şat tarafından hayata geçirilen Mirage Marina Bodrum projesinin örnek daireleri, gelen ziyaretçileri hayran bırakıyor. Değirmenler Mevkii’nde inşa edilen projenin yapım çalışmaları geçtiğimiz yıl başlamıştı.



Her biri deniz manzaralı 20 flat daire ile 20 bahçe dubleksinden oluşan Mirage Marina Bodrum projesi, Bardakçı Koyu'nda yer alıyor. Proje Mimar Bülent Köksüz tarafından tasarlanıyor. 


Mirage Marina Bodrum projesinde fitness, sauna, çocuk oyun alanları, cafe ve yüzme havuzu gibi sosyal alanlar yer alıyor. 



Mirage Marina Bodrum'daki örnek evler her gün saat 09.00 – 18.30 saatleri arasında gezilebilecek. Konuyla ilgili detaylı bilgi almak ve randevu almak için +90 (535) 925 38 33 numaralı telefondan iletişim kurabilirsiniz.

Mirage Marina Bodrum güncel...