14 / 05 / 2024

side tarihi yerleri

side tarihi yerleri

Antalya Side Müze Müdürlüğü, müze ve Side Antik Tiyatro'yu 190 bin yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiğini bildirdi. Side Müzesi Müdürü Güner Kozdere Manavgat Kaymakamlığı'nda 2013 yılı ziyaretleriyle ilgili bilgilendirme yaptı...

Çevre Temizlik Vergisi son ödeme tarihi nedir? Çevre Temizlik Vergisi ne zamana kadar ödenecek?

Konut ve işyerleri için alınan vergiler arasında yer alan Çevre Temizlik Vergisi'nde ödemeler devam ediyor. Peki, Çevre Temizlik Vergisi son ödeme tarihi nedir? Çevre Temizlik Vergisi ne zamana kadar ödenecek? İşte tüm detaylar...

Side’de 50 yıllık kaçak yapılara savaş açıldı! 60 tarihi konak yapıldı!

Manavgat Belediye Başkanı CHP’li Şükrü Sözen 2017'de alınan kararla 50 yıllık kaçak yapılaşmaya karşı savaş açtı. Bugün de yıkımı süren kaçak yapıların yerine 60’ı aşkın tarihi konak kazandırıldı.

İzmir Tarihi Kemeraltı Çarşısı 11 Mayıs'ta açılıyor!

İzmir Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda bulunan iş yerleri 11 Mayıs 2020 tarihinden itibaren kontrollü olarak hizmet verecek.

Tarihi Güvercinada'daki dükkanlara haciz!

Aydın Kuşadası Belediyesi'nin mülk ve gelirlerine mahkeme kararıyla haciz koyuldu. Tarihi Güvercinada, çarşı merkezindeki 100'e yakın dükkan ve iş yerleri haciz altında.

Çevre temizlik vergisi 2. taksit son ödeme tarihi 2017!

Konut ve işyerleri kullanıcılarından tahsil edilen çevre temizlik vergisi için 1. taksitler en son 31 Mayıs'ta ödendi. Peki, çevre temizlik vergisi 2. taksit son ödeme tarihi 2017 ne zaman?

Konya Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı'nda 136 dükkan yer alacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun ile Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, içerisinde tarım Müzesi, işyerleri ve sosyal alanların yer alacağı Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı inşaatını inceledi.

Konya Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı inşaatında inceleme!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Bedesten bölgesinde yaklaşık bin araçlık otoparkı, Tarım Müzesi, işyerleri ve sosyal alanları ile örnek olacak Tarihi Osmanlı Buğday Pazarı inşaatındaki çalışmaları inceledi.

Çevre temizlik vergisi 1. taksit son ödeme tarihi 2017!

2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanunu gereğince tahsil edilen çevre temizlik vergisi, konut ve işyerleri için ödeniyor. Peki, 1 Mart'ta başlayan çevre temizlik vergisi 1. taksit son ödeme tarihi 2017 ne zaman?

İzmir Kemeraltı'ndaki tarihi şadırvanlar onarım bekliyor!

İzmir'de Kemaraltı Çarşısı'nda bulunan tarihi şadırvanın çeşmeleri kırıldı, suyun aktığı yerleri çöplüğe döndü. Şadırvanın üzerinde ise 'Burası abdest almak, su içmek içindir, balık yıkamak yasaktır' yazısı dikkat çekti.

Beylikdüzü West Side İstanbul teslim tarihi!

Beylikdüzü West Side İstanbul teslim tarihi olarak Mart 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Toplam 73 bin 800 metrekare arsa üzerinde yükselen projede dairelerin alanları 40 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor.

Beylikdüzü West Side teslim tarihi!

Beylikdüzü West Side teslim tarihi olarak Mart 2017 yılında yapılması planlandı. Toplam 166 adet dükkan ve 1.155 adet daireden oluşan projede dairelerin 1+0'dan, 1+4'e kadar farklı seçenekleri bulunuyor.

Beylikdüzü West Side Evleri nerede?

West Side İstanbul Konutları 600 milyon TL yatırım bedeline sahip. Teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayı olarak belirlenen proje 73 bin 800 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Beylikdüzü West Side Evleri nerede?

Westside İstanbul teslim tarihi Mart 2017!

Beylikdüzü'nde hayata geçirilen West Side Konutları Şahinler Holding ve Mutlu İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor. 1.115 daire ile birlikte 166 dükkandan oluşan projenin teslim tarihi Mart 2017 olarak belirlendi.

side tarihi yerleri Haberi

side tarihi yerleri


Antalya Side Müze Müdürlüğü, müze ve Side Antik Tiyatro'yu 190 bin yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiğini bildirdi. Side Müzesi Müdürü Güner Kozdere Manavgat Kaymakamlığı'nda 2013 yılı ziyaretleriyle ilgili bilgilendirme yaptı. 


Müzelerini ve Side Antik Tiyatro'yu geçen yıl 190 bin yerli yabancı turistin ziyaret ettiğini belirten Kozdere, bir önceki yıl bu rakamın 165 bin olduğunu söyledi. Müze ve antik tiyatro ziyaretlerinde bir önceki yıla göre 25 bin artışın olduğunu aktaran Kozdere, genel ziyaretçi yoğunluğunu turistlerin oluşturduğunu kaydetti. 


Side Müzesi'nin dünya müzeleri arasında bilinirlik oranının yüksek olduğunu anlatan Kozdere, bunda en önemli etkenin antik kentte Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yurtdışına gönderdiği arkeologlardan biri olan Ordinaryüs Prof.Dr. Arif Müfid Mansel'in 1947-1967 yılları arası kazı çalışması olduğunu söyledi.


Müzelerinde sergilenen çoğu eserin restorasyonun yapıldığını aktaran...