07 / 05 / 2024

siemens buzdolabı özellikleri

siemens buzdolabı özellikleri

Köklü marka Siemens buzdolaplarında indirimli fiyatlar açıklandı. Peki, Siemens buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte 18 Ekim 2022 fiyat listesi…

Siemens buzdolabı alana kahve makinesi indirimi! İşte 16 Ekim 2022 fiyat listesi…

Siemens buzdolabı almak isteyenlere yeni kampanyasını duyurdu. Şimdi Siemens buzdolabı alana kahve makinesinde indirim fırsatı var. Peki, Siemens buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte 16 Ekim 2022 fiyat listesi…

Siemens’den buzdolabı alacaklara müjde! Tam 2 bin TL indirim! İşte 1 Ekim 2022 fiyat listesi…

Siemens buzdolabı almak isteyenlere Hepsiburada.com’dan iyi haber geldi. Hepsiburada’da Siemens’in sevilen modeline tam 2 bin TL  indirim fırsatı şimdi sizleri bekliyor. İşte 1 Ekim 2022 fiyat listesi…

Siemens’den buzdolabı alacaklara müjde! Tam 1.000 TL indirim! İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Buzdolabı almak için indirim bekleyenlere Siemens’den haber geldi. Siemens, sevilen model buzdolabında indirime gitti. Peki, Siemens buzdolabı ne kadar? İşte 30 Eylül 2022 fiyat listesi…

Vestel NF48001 no-frost buzdolabının teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Düğün sezonunun kapanmasına az bir süre kala halen evlenmek isteyenler için Vestel’den sürpriz bir haber geldi. Vestel, NF48001 no-frost buzdolabını uygun fiyatla satışa çıkardığını açıkladı.

Regal Nf 30010 252 litre no-frost buzdolabında şaşırtan fiyat ortaya çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Regal, yeni evlenecek çiftler ve evine buzdolabı almak isteyenler için güzel bir haber verdi. Nf 30010 252 litre no-frost buzdolabını görücüye çıkaran Regal, bu ürünün teknik özelliklerini ve fiyatını da paylaştı.

Arçelik 570431 MB No Frost Buzdolabı 9.470 TL! Özellikleri neler? 2 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik’in piyasaya adeta armağanı olan 570431 MB no frost buzdolabı cazip fiyatı, tasarımı ve özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki, Arçelik 570431 MB no frost buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Samsung RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Dünya teknoloji devi Samsung, telefon, tablet ve bilgisayarlarının da yanı sıra, beyaz eşya ürünleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabını üreten Samsung, ürüne ilişkin tüm bilgileri paylaşırken bu ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

Uzaktan kontrol edilebilen Siemens solo bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Alman teknoloji devi Siemens, her evin olmazsa olmazı haline gelen bulaşık makinesi konusunda adeta fark yaratacak bir adım attı. Sınıfının en iyileri arasına girecek SN23II51KT solo bulaşık makinesini üreten Siemens, ürüne ilişkin tüm merak edilenleri de resmi internet sitesinden paylaştı.

Grundig GRND 6501 No-Frost çift kapılı buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

70 yılı aşkın bir geçmişe sahip olan Grundig, beyaz eşya sektöründe fark yaratmaya devam ediyor. Grundig, son olarak ürettiği ve son teknolojik özelliklerle donattığı GRND 6501 No-Frost çift kapılı buzdolabıyla büyük ses getirdi.

Çift soğutma sistemli Grundig GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Grundig, son teknolojik özelliklerle donattığı ve iki soğutma sisteminin bulunduğu GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabını görücüye çıkardı. Buzdolabına ilişkin tün detayları ve teknik özellikleri de paylaşan Grundig’in bu ürünü en uygun nerede satış çıkardığı merak konusu oldu.

Resmen bir teknoloji harikası! Siemens WD14U561TR iQ500 kurutmalı çamaşır makinesi piyasaya çıktı!

Siemens, resmen teknoloji harikası olan WD14U561TR iQ500 kurutmalı çamaşır makinesini satışa sundu. Siemens’ten gelen bu güzel haberin ardından bu makinenin detayları ve teknik özellikleri araştırılmaya başlandı.

Grundig GRNE 4302 No Frost Buzdolabı peşin fiyatına 6 taksit fırsatıyla Hepsiburada’da satışa çıktı!

Hepsiburada, buzdolabı almak isteyenler için Grundig GRNE 4302 No Frost Buzdolabı’nı peşin fiyatına 6 taksit ve alışveriş kredisi avantajlarıyla satışa çıkardı. Aynı zamanda, buzdolanın teknik özellikleri ve diğer detayları da paylaşıldı.

Siemens iQ700 Ankastre Buzdolabı’nın fiyatı belli oldu!

Türkiye’de beyaz eşya piyasasında büyük paya sahip Siemens, iQ700 Ankastre Buzdolabı’nı rekor fiyatla satışa sundu. Siemens, aynı zamanda bu buzdolabının teknik özelliklerini ve diğer detaylarını da paylaştı.

Bu buzdolabı sudan ucuz; Fiyatı yalnızca 3 bin 499 TL

Döviz kurundaki yükselme beyaz eşya fiyatlarında da artışa neden oldu. Aylık gelen zamlar sonrası buzdolabı fiyatları da tavan yaptı. Fakat piyasada satılan bir buzdolabı fiyatıyla dikkatleri çekmeyi başardı. İşte yalnızca 3 bin 499 TL'ye satılan o buzdolabı ve özellikleri...

Bosch KGN76VIF0N no frost buzdolabı ne kadar, özellikleri ne? 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Gelişmiş teknoloji ve mükemmel tasarımın birleştiği Bosch KGN76VIF0N 526 Lt no frost buzdolabı, üstün özellikleriyle yiyeceklerin tazelik ve lezzetini uzun süre korur. Peki, Bosch KGN76VIF0N no frost buzdolabı kaç TL? İşte detaylar...

 Bosch Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Teknik özellikleri ile kullanıcıları hayran bırakan Bosch marka Buzdolabı en çok tercih edilenler arasında . Peki Bosch Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

siemens buzdolabı özellikleri Haberi

siemens buzdolabı özellikleri

Siemens buzdolplarında bulunan Home Connect  teknolojisi akıllı buzdolabınızı istediğiniz yerden kontrol etmenize olanak sağlar.

Bu son teknoloji buzdolaplarında bulunan akıllı saklama rehberi her gıda için en uygun yeri kolaylıkla bulmanıza yardımcı olur. Siemens buzdolaplarının nem oranı ayarlanabilir hyperFresh plus çekmecesi sayesinde meyve ve sebzeler iki kata kadar daha uzun süre taze kalır.

Peki, Siemens buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte 18 Ekim 2022 fiyat listesi…

Siemens KG56NHIF0N 508 lt No-Frost Buzdolabı: 24.664,66 TL

İndirimli satış fiyatı: 24.220,25 TL

Ses seviyesi: 42 dB(A) re 1 pW Havadan akustik gürültü emisyonu sınıfı: D Kostrüksiyon şekli: Solo Kompresör adedi: 1 Bağımsız soğutucu devresi sayısı: 2 Genişlik: 700 mm Derinlik: 800 mm Net ağırlık: 94,1 kg Kapı panel seçenekleri: Yok Kapı yönü: Sağ Soğutucu bölümü ayarlanabilir raf adedi: 3 Plastik şişelik: Evet Sogutucu bolmesi - ic havalandırma: Hayır Değiştirilebilir kapı yönü:...