29 / 04 / 2024

Siemens iQ700 Ankastre Buzdolabı’nın fiyatı belli oldu!

Siemens iQ700 Ankastre Buzdolabı’nın fiyatı belli oldu!

Türkiye’de beyaz eşya piyasasında büyük paya sahip Siemens, iQ700 Ankastre Buzdolabı’nı rekor fiyatla satışa sundu. Siemens, aynı zamanda bu buzdolabının teknik özelliklerini ve diğer detaylarını da paylaştı.



Siemens’ten buzdolabı almak isteyenlere şaşırtan bir haber geldi. iQ700 Ankastre Buzdolabı’nı görücüye çıkaran Siemens, son teknolojiyle donattığı bu buzdolabına ilişkin tüm detayları paylaştı. Peki, Siemens Q700 Ankastre Buzdolabı’nın teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İşte detaylar...

HAYATINIZI KOLAYLAŞTIRAN AKILLI BUZDOLABI

Home Connect uygulaması, Siemens Q700 Ankastre Buzdolabı’na pek çok farklı şekilde bağlanmanızı sağlar. Tatil için yola çıkmış olsanız da - örneğin Siemens Q700 Ankastre Buzdolabı’nı Tatil Moduna geçirerek - buzdolabı ayarlarını kontrol edebilirsiniz.

Siemens iQ700 Ankastre Buzdolabı’nın fiyatı belli oldu!

DONDURUCUNUZU BUZLANMAYA KARŞI KORUR

Dondurulmuş gıda ürünlerinizi muhafaza etmek ve enerji verimliliği sağlamak için artık dondurucunuzun buzunu çözdürmenize gerek kalmayacak. Siemens Q700 Ankastre Buzdolabı’nda bulunan noFrost teknolojisi nemi alır. Aynı zamanda, havayı kuru tutar. Bu sayede, iç duvarlarda veya gıda ürünlerinizin üzerinde buzlanma oluşmasının önüne geçerek, sizi buz çözdürme zahmetinden kurtarır. Siemens Q700 Ankastre Buzdolabı’ndaki buzlanmayan dondurucunuz daha verimli çalışacağı için ayrıca enerji tasarrufu da sağlar.

Peki, Siemens Q700 Ankastre Buzdolabı’nın teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL? İşte detaylar...


Geri Dön