27 / 04 / 2024

2022 model yeni Opel Astra'nın fiyatı belli oldu! Sonunda Türkiye'de...

2022 model yeni Opel Astra'nın fiyatı belli oldu! Sonunda Türkiye'de...

Otomobil tutkunlarının uzun süredir heyecanla beklediği 2022 model yeni kasa Opel Astra’nın özellikleri ve Avrupa fiyatı belli oldu. Bir diğer müjdeli haber ise, yeni Opel Astra 2022’de Türkiye’de olacak…



Ünlü Alman otomobil markası Opel, 2022 model Astra’yı görücüye çıkardı. İşte, 2022 yılı çerisinde Türkiye’de olması beklenen Opel Astra’nın özellikleri ve fiyat listesine dair tüm detaylar…
2022 MODEL YENİ KASA OPEL ASTRA ÖZELLİKLERİ…
Yeni Opel Astra’da kullanılan kompakt model, altıncı nesliyle duyguları harekete geçiriyor ve aynı zamanda iç-dış tasarımıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.
İlk bakışta büyüleyici bir etki bırakmak amacıyla tasarlanan yeni Astra’nın görsel özellikleri, tasarım ve geliştirme ekip üyeleri tarafından yapılan sunumlarla YouTube aracılığıyla otomobil severlerin karşısına çıkıyor.
Altıncı nesil Opel Astra’nın benzersiz ve estetik “made in Germany” tasarımında, ekibin yarısının kadın üyelerden oluşması göz ardı edilemeyecek bir role sahip. Otomobilin dış tasarımına bakıldığında ise markanın yeni yüzü olan Opel Vizör, tıpkı Crossland, Mokka ve Grandland SUV modellerindeki gibi yeni Astra’da da dikkatleri çekiyor.

2022 model yeni Opel Astra nın fiyatı belli oldu! Sonunda Türkiye de...
Yeni Opel Astra’da da kullanılan tasarım felsefesinde, kaputta yer alan keskin kıvrım ve gündüz sürüş farlarının kanat biçiminde olması gibi yatay ve dikey eksenler, ortada yer alan Opel’in şimşek logosu ile kesişiyor. Aynı zamanda stop lambaları 6. nesil Astra’nın arka bölümünde dikey olarak yerleştirilmiş. 


Geri Dön