10 / 05 / 2024

2022 model yeni Opel Astra'nın fiyatı belli oldu! Sonunda Türkiye'de...

2022 model yeni Opel Astra'nın fiyatı belli oldu! Sonunda Türkiye'de...

Otomobil tutkunlarının uzun süredir heyecanla beklediği 2022 model yeni kasa Opel Astra’nın özellikleri ve Avrupa fiyatı belli oldu. Bir diğer müjdeli haber ise, yeni Opel Astra 2022’de Türkiye’de olacak…



Yeni modelin normalden daha geniş görünmesine sebep olan ve aracın ön cephesini boydan boya kaplayan Vizör, ultra ince Intelli-Lux LED farlar gibi yeni nesil teknolojileri bir araya getiriyor. Bagaj kapağında yer alan şimşek logosu ise aynı zamanda bagaj açma mandalı olarak da kullanılıyor. 

2022 model yeni Opel Astra nın fiyatı belli oldu! Sonunda Türkiye de...
Opel’de renk ve döşeme tasarımcısı olarak görev yapan Ilka Höbermann yaptığı değerlendirmede, Alman tasarımının kendisi için yalınlık, sadelik ve teknik unsurların birleşiminden oluştuğunu dile getiriyor. Bu yalınlığı korurken üzerine bir de iddialı olmayı eklemenin bazen zor olabildiğini belirten Höbermann her şeyin, her zaman uyum ve doğru denge ile ilgili olduğuna dikkat çekiyor.  
Astra’nın kokpiti tamamen dijital ve aracın versiyonuna göre, biri 10 inç olmak üzere iki tane geniş ekran ve sürücü yan havalandırma ızgaraları yer alıyor. 
Direksiyon simidinin ortasında yer alan Opel Şimşek logosu, opsiyonel olarak Napa ya da Alcantara deri ile de sunuluyor. Ayrıca koltuklar da hem ergonomik hem de AGR onaylı 


Geri Dön