29 / 04 / 2024

Siemens Mısır yatırım

Siemens Mısır yatırım

Alman Siemens firması, Mısır’da 3 doğal gazla çalışan santral, 600 rüzgar gülü ve rüzgar türbini motor kanatlarının üretimi için bir fabrika inşa edilmesi konusunda 8 milyar Euroluk anlaşma imzalandığını duyurdu.

İslam Memiş'ten yatırımcılara sır gibi açıklama! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiiş yatırımcılara sır gibi açıklamada bulundu.Yatırımcılara bu sene en çok hangi yatırım aracının kazanacağını açıkladı. Buna yatırım yapan köşeyi dönecek! Bakmayan çok pişman olacak!

Gümüş yatırımcıları ters köşe olacak! İslam Memiş sır gibi sakladığı yeni tüyosunu açıkladı! Çok yükselecek! 

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş yatırımcılarını üzecek açıklamalarda bulundu. Gümüş yatırımcıları ters köşe olacak! İslam Memiş sır gibi sakladığı yeni tüyosunu açıkladı! Çok yükselecek! 

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Brahım Meksen, Lılıa Berrahıl Meksen ve Scı Rıs ortaklığında kuruldu.

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rıs Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ibrahım Meksen, Lılıa Berrahıl Meksen, Scı Rıs ortaklığında kuruldu.

Borsada yatırım fırsatı sürüyor mu? Yükseliş nereye kadar sürecek?

Dövizden, KKM'den çözülen yatırımcının alternatif getirilerin zayıf kalması nedeniyle borsaya yönelimi devam ediyor. Peki borsada yatırım fırsatı halen sürüyor mu? Fiyat kazanç oranları cazibesini koruyor mu?

Türk firmasından Mısır’a tam 100 milyon dolarlık yatırım

Türkiye'deki büyük firmaların çeşitli ülkelere yönelik yatırımları devam ediyor. Türkiye'de faaliyet gösteren Arçelik firmasından da Mısır'a tam 100 milyon dolar değerinde yatırım gerçekleştirildi.

Sianji Grup'tan Mısır'a resort otel projesi!

2 yıl önce yurt dışında yatırım yapmaya başlayan Sianji Well-Being Grup Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, Mısır'da 160 odalı bir wellbeing resort otelin yapılacağını açıkladı. 

Avva, Mısır, Almanya ve İngiltere'de yeni mağaza açacak!

Mağazacılık yatırımlarına ara vermeyen firmalardan Avva, Mısır, Almanya ve İngiltere'de yeni mağaza açmayı planlıyor.

Mısır'da Türk müteahhitler için büyük fırsat!

Türkiye ve Mısır arasında normalleşmenin başlamasıyla iki ülke arasında ekonomide yeni fırsatlara doğurma imkanı sağlayacak. Öyle ki bölgede inşaat işlerinin yoğun olması sebebiyle, Türk müteahhitler için yatırım fırsatı doğuruyor.

Koronavirüs emlak yatırımının yönünü değiştirdi!

Koronavirüs nedeniyle yatırımın yönünün değiştiğini kaydeden MEDU Yatırım Gayrimenkul Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Duran Celbiş, önceden şehir içi yatırım fırsatları aranırken şimdilerde kent dışı arazi yatırımlarının arandığını belirtti.

Gayrimenkul yatırımında Türkiye'yi en çok Mısır tercih etti! 

EVA Gayrimenkul Değerleme, yabancı yatırımcıların gayrimenkul alımlarını mercek altına aldı. Mısır Türkiye genelinde, Irak ise İstanbul genelinde yarıtımda ilk sırada yer alıyor...

Sianji Hotels'den Mısır'a 20 milyon dolarlık karma proje!

Sianji Hotels ve Mısırlı Boulevard Tourism Development Company ile Wellness arasında otel sözleşmesi imzalandı. Mısır’ın en ünlü turizm şirketlerinden Boulevard Tourism Development Company’nin sahibi Maged Shafik, Sianji Hotels’in yeni konseptinin ilk yabancı yatırımcısı oldu.

Mısır'da gayrimenkul alan yabancılara vatandaşlık verilecek!

Mısır Meclisi, ülkede yatırım yapan yabancılara vatandaşlık verilmesini öngören yasa tasarısını prensipte onayladı...

Siemens Mısır yatırım Haberi

Siemens Mısır yatırım

Avrupa’nın en büyük teknoloji şirketlerinden olan Alman Siemens firması ile Mısır arasında 8 milyar Euroluk enerji anlaşması imzalandı.


Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah El-Sisi, Almanya’da gerçekleştirdiği temasları sırasında protesto edilmişti. Alman medyası Sisi’nin ülkeye gelişini “Değerlerimizi yitirdik” başlığı ile değerlendirirken, iki ülke arasında çeşitli anlaşmalar da imzalandı.


Alman Siemens firması, Mısır’da 3 doğal gazla çalışan santral, 600 rüzgar gülü ve rüzgar türbini motor kanatlarının üretimi için bir fabrika inşa edilmesi konusunda 8 milyar Euroluk anlaşma imzalandığını duyurdu.


Anlaşma kapsamında yapılacak yatırımlar bin kişiye istihdam...