28 / 04 / 2024

siemens Motor Bakım Onarım Merkezi

siemens Motor Bakım Onarım Merkezi

Siemens Adana Motor Bakım Onarım Merkezi, 2003 yılında İstanbul’da açılan merkezden sonra Siemens’in motor bakımı ve onarımı alanında Türkiye’de açtığı ikinci merkez olma niteliği taşıyor.

TCDD'nin bakım ihalesi iptal edildi!

TCDD, 10 adet yüksek hızlı tren seti ve 3 yıllık bakım ihalesi düzenledi. İhaleyi Alman Siemens 339 milyon euro ile kazandı. İtalyan Alstom sonuca 6 konuda itiraz etti. İhale itiraz edilen konulardan değil ama vakumlu tuvalet yüzünden iptal edildi

Kiracı bakım onarım yapmakla yükümlü müdür?

Kiracının kira bedelini zamanında ödeme borcu, özenle kullanma ve komşulara saygı gösterme borcu, temizlik ve bakım giderlerini ödeme borcu gibi sorumluluklar bulunuyor. Peki, kiracı bakım onarım yapmakla yükümlü müdür?

Pendik Yayalar'da 10.7 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve bakım istasyonu alanı!

Pendik Belediyesi tarafından, Yayalar bölgesinde yer alan Akaryakıt + LPG Satış, Servis ve Bakım İstasyonu Alanı 10 milyon 772 bin 760 TL bedelle 21 Ekim 2014 Salı günü saat 10:30'da ihale ediliyor...

Kocaeli Kandıra'da hayvan rehabilitasyon ve bakım merkezi açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra’da modern bir hayvan rehabilitasyon ve bakım merkezi oluşturdu. Sokaklarda yaralanan ve de hasta olan hayvanlar bu merkezde iyileştirilerek tekrar sokağa salınıyor.

Kocaeli'de modern bakım merkezi inşa edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ’da modern bir hayvan rehabilitasyon ve bakım merkezi oluşturdu. Sokaklarda yaralanan ve hasta olan hayvanlar bu merkezde iyileştirilerek tekrar sokağa salınıyor.

Asansör bakımında neler yapılır?

Asansör için garanti süresi boyunca aylık bakım ve servis hizmetlerinin asansörü monte eden veya onun yetkili servisi tarafından yapılması gerekiyor. Peki, asansör bakımında neler yapılır? İşte asansör bakımında dikkat edilmesi gerekenler..

Asansör bakımını kim öder?

Bir binada asansör bulunması halinde, yıllık olarak bakım ve onarımlarının yapılması gerekiyor. Peki, asansör bakım yönetmeliği gereğince asansör bakımını kim öder? Asansör bakım bedelinin ödenmesi ile ilgili esaslar...

Asansör bakımı ne kadar sürede yapılmalı?

Asansör Yönetmeliği kapsamında monte edilmiş asansörleri ve aynı Yönetmeliğin yürürlüğe girmesinden önce monte edilmiş ve halen faal olan asansörleri kapsayan asansör bakımı ve işletmesi yönetmeliği gereğince, asansör bakımı ne kadar sürede yapılmalı?

Asansör bakım sözleşmesi örneği!

Asansör bakım sözleşmesi, asansörün bakımı için apartman yöneticisi ve yüklenici firma arasında imzalanan sözleşme olarak karşımıza çıkıyor. Peki, asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır? Asansör bakım sözleşmesi örneği..

Asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır?

Asansör bakım yönetmeliği gereğince, asansörü monte eden veya onun yetkili servisi, monte edilen asansör için garanti süresi boyunca aylık bakım ve servis hizmetlerini vermek zorunda oluyor. Peki, asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır?

Ulaşlı Mezarlık alanında bakım çalışması gerçekleştirildi!

Gölcük Belediyesi Mezarlık işleri Müdürlüğü ekipleri bir süre önce başlattıkları genel bakım ve temizlik çalışmalarını başarıyla sürdürüyor. Bu yönde yapılan çalışmaların bir yenisi Gölcük Belediyesi Ulaşlı Mezarlığında gerçekleştirildi.

Boğaziçi Yönetim Site Müdürleri asansör bakımı gündemi ile toplandı!

Marmara Bölgesinde yönetim hizmeti sunulan tüm sitelerim her ay mali ve idari işlerinin görüşüldüğü site müdürler toplantısında bu ay Asansör Bakımı ve Kontrolleri masaya yatırıldı.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki sahaların bakım ihalesi 26 Eylül'de!

İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu; Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki ana saha, ek stadyum ve antrenman sahalarındaki 14 bin 500 metrekarelik alandaki bakım işini ihaleye çıkarıyor.

siemens Motor Bakım Onarım Merkezi Haberi

siemens Motor Bakım Onarım Merkezi



Siemens, üretimini yaptığı elektrik motorlarının Türkiye’deki servis, bakım ve onarım ağını Adana Yüreğir'de açtığı Motor Bakım Onarım Merkezi’yle genişletti.


Adana’da Motor Bakım Onarım Merkezi ile 15 Nisan Salı günü açılışı yapılan Siemens Adana Motor Bakım Onarım Merkezi, 2003 yılında İstanbul’da açılan merkezden sonra Siemens’in motor bakımı ve onarımı alanında Türkiye’de açtığı ikinci merkez olma niteliği taşıyor.


Adana’nın Yüreğir ilçesinde açılan Siemens’in Motor Bakım Onarım Merkezi’nde 2X25 ton kapasiteli montaj vinci, son teknoloji motor ve jeneratör test üniteleri ve modern yıkama ve boyama sistemleri yer alıyor. Merkezde marka ve modelden bağımsız olarak tüm alçak gerilim-yüksek gerilim AC ve DC motorlar ve jeneratörlerin tamir ile bakımları yapılabiliyor. Ayrıca merkezde müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik motorlarda çeşitli modifikasyonlar da gerçekleştirilebiliyor. 50 tona kadar Siemens/Flender redüktör ve...