08 / 07 / 2024

Siemens Power Edition blender seti

Siemens Power Edition blender seti

Siemens Power Edition blender seti sessiz ve sarsıntısız kullanım rahatlığıyla her türlü karıştırma, parçalama ve kırma işlemini kolayca yapma imkanı sunuyor.

Siemens Extreme Power 3200 W Buharlı Ütü kaç TL, özellikleri neler? 7 Mart 2023 fiyat listesi

Siemens TB60XTRM iQ500 Extreme Power 3200 W Buharlı Ütü, güçlü performansı ve çeşitli ütüleme fonksiyonlarıyla kırışıklıkların üstesinden geliyor. Kireç önleyici teknolojisiyle de uzun ömürlü kullanım imkanı sunuyor.

AGT Power Gloss ile evinizi yenileyin!

AGT, Power Gloss koleksiyonunu müşterilerinin beğenisine sunuyor. Yeni sezon panel renklerine sahip Power Gloss’un, evlerinizi ısıtacak muhteşem desenleri ile evinizi kışa hazırlayın.

Mübariz Mansimov Edition Hotel'i sattı mı?

İş adamı Mübariz Mansimov, Levent'teki eski HSBC Genel Müdürlük binasını satın alıp, 2010'da Edition Hotel olarak hizmete açmıştı. Mansimov'un otelini 100 milyon dolara sattığı söyleniyor.

Tchibo, İstanbul Power Outlet’te mağaza açıldı!

Birbirinden pratik ve hayatı kolaylaştıran ürünün kaçırılmayacak indirimlerle satışa sunulacağı Tchibo Outlet mağazası Mahmutbey İstanbul Merkez Mahallesi’nde yer alan İstanbul Power Outlet’te hizmete girdi.

Siemens, Gebze’de tramvay üretecek!

Son yıllarda Türkiye’de hızla gelişen tramvay üretiminde, Alman Siemens de düğmeye bastı.Şirket Gebze’de kuracağı 30 milyon Euro’luk fabrikada 2018’den itibaren ‘Avenio’ serisi tramvay üretecek.

Siemens Türkiye'de tramvay üretimi için fabrika kuracak!

Alman sanayi şirketi Siemens, tramvay üretimi için yaklaşık 30 milyon Euro yatırımla Gebze'de yeni bir montaj fabrikası kuracak.

Siemens, Türkiye'de tramvay fabrikası kuracak!

Alman devi Siemens, Gebze'de yeni bir tramvay fabrikası kuracağını açıkladı. Siemens, yeni fabrikasında ilk araçların üretimini 2018 yılı başında gerçekleştirmeyi planlıyor.

Siemens, Gebze'de yeni bir montaj fabrikası kuracak!

Siemens Türkiye'de tramvay üretecek, yaklaşık 30 milyon Euro yatırım yapacak. Şirket tarafından yayımlanan bültene göre, fabrikada üretimin 2018'de başlaması planlanıyor.

Siemens Gebze'de 30 milyon euro yatırımla fabrika kuracak!

Türkiye'de tramvay üretecek olan Siemens, Gebze'ye yeni bir fabrika kurarak yaklaşık 30 milyon euro yatırım yapacak.

State Nuclear Electrıc Power Plannıng Desıng&Research Instıtute Merkezi Çin Halk Cum.İst.Merkez Şb. açıldı!

State Nuclear Electrıc Power Plannıng Desıng&Research Instıtute Merkezi Çin Halk Cum.İst.Merkez Şb. Bilal Kaçacak Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Maslak, İz Giz Plaza'da açıldı.

Rose Power İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rose Power İnşaat Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Danyıa Kuntar tarafından 250 bin TL sermaye ile 4 Eylül 'de Başakşehir, Ziya Gökalp Mahallesi 'nde kuruldu.

Natura Power Enerji İnşaat ve Finans Anonim Şirketi kuruldu!

Natura Power Enerji İnşaat ve Finans Anonim Şirketi, Hasan Birol Türker Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Bahçelievler, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Siemens'ten internete bağlanabilen inverter klima!

Wi-Fi kontrol özellikli, A++ enerji sınıfı, internete bağlı yeni Siemens inverter klimalar, kullanıcı dışarıdayken evde stresten ve yoğun şehir hayatından arınmış temiz ve serin bir hava hazırlıyor.

Siemens Power Edition blender seti Haberi

Siemens Power Edition blender seti

Siemens Ev Aletleri'nin Power Edition serisinin en son ürünü olan 750 watt gücündeki MQ5N6PE model blender seti, başlangıç aparatifinden, kokteyllere kadar her türlü tarifi rahatça ve tam vaktinde hazırlamanıza yardımcı oluyor. Ergonomik tasarımı ve `softTouch' tutma yeri sayesinde avucunuzun içine tam olarak yerleşiyor ve bu güçlü blenderı sessiz ve sarsıntısız kullanmanızı sağlıyor. Paslanmaz çelik bıçaklı model, ısıya karşı dirençli çelik ayağıyla en zorlu işlemleri dahi kısa sürede kolayca yapabilmenizi sağlıyor. El blenderi ile hafif dokulu yiyecek maddelerini püreleyen Power Edition el blender seti, chopper özelliği sayesinde ise sert yiyecekleri bile keserek ve dilimleyerek doğrayabiliyor. Kapaklı ve ölçekli karıştırma kabı yiyecek maddelerinin miktarlarını göz kararı olmaktan...