27 / 04 / 2024

Siemens türkiye hedefleri

Siemens türkiye hedefleri

Türkiye'deki yatırımlarını artıran teknoloji firması Siemens, 2014 mali yılında Türkiye'den 700 milyon euroluk satın alma gerçekleştirdi. Şirket, 2020 yılına kadar Türkiye'den 1 milyar euroluk satın alma hedefliyor.

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri

Türkiye'nin ekonomide 2023 hedefleri Türkiye ihracatının üçte ikisinden fazlasını gerçekleştiren 10 sektörün temsilcileri tarafından değerlendirildi. Peki Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri...

Radisson Hotel Group Türkiye'de 5 yılda 50 otele ulaşacak!

Yılmaz Yıldırımlar, dünyanın en büyük otelcilik zincirlerinden birinde çok büyük bir bölge ondan soruluyor. Koronavirüs problemine rağmen Türkiye için hedefleri çok büyük. "Türkiye'de neden beş yıl içinde 50 otelimiz, 10 bin odamız olmasın?" diyor...

MediaMarkt, Türkiye’deki 74’üncü mağazasının açtı!

MediaMarkt, Türkiye’deki büyüme hedefleri doğrultusunda yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda MediaMarkt, Türkiye’deki 74’üncü mağazasını da hizmete açtı.

İstanbul Yeni Havalimanı’na Siemens Türkiye imzası!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın Enerji Yönetim Sistemi (SCADA) altyapısı, orta gerilim pano tedariki, pist aydınlatma kontrol odası alçak gerilim sistemi ve yangın algılama sistemleri Siemens Türkiye imzası taşıyor.

3. Havalimanı, Türkiye'yi dünyanın merkezi yapacak!

Tamamlandığında Dünyanın en büyüğü olacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'nın ilk etabının açılışına bir yıldan az bir zaman kaldı. Türkiye'yi dünyanın merkezi haline getirecek olan 3. Havalimanı, 2023 hedefleri için de önemli bir eşik olacak.

Türkiye Moskova'ya ticaret merkezi kuracak!

Türkiye'nin 2023 ihracat stratejisi hedefleri doğrultusunda, Türkiye Ticaret Merkezleri (TTM) Rusya’nın Moskova şehrinde yeni bir ticaret merkezi kuracak.

Türkiye'den 3. köprü 'dünyanın en uzun köprüleri' arasında olacak!

Türkiye 2023 hedefleri arasındaki Çanakkale 1915 Köprüsü ile dünyanın en uzun köprüsünü inşa edecek.Çanakkale 1915 Köprüsü tamamlandığında Türkiye 3 köprü ile dünya sıralamasına girmiş olacak.

Neutec, Türkiye’de onkoloji merkezi kuracak!

Türkiye’nin 2023 hedefleri doğrultusunda dış ülkelere bağımlılığı azaltma projeleri kapsamında yapılan yatırımlara her gün bir yenisi eklenirken Neutec, Türkiye’de onkoloji ilacı üretmek için fabrika kurmaya hazırlanıyor.

Türkiye genelinde 700 kilometrelik 470 tünel yapılacak!

Türkiye'de bugüne kadar 264 kilometre uzunluğunda 271 tünel hizmete girerdi. 2023 hedefleri kapsamında, uç uca eklendiğinde İstanbul ile Antalya mesafesi uzunluğunda 470 tünelin yapılması planlanıyor.

Endonezya-Türkiye İş Forumu gerçekleşti!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Endonezya ve Türkiye'nin dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girme yolundaki ortak hedefleri için katma değeri yüksek iş birliği yapmaları gerektiğini belirtti.

Türkiye 2015 kültür ve turizm hedefleri açıklandı!

2023’te en çok turist çeken ilk 5 ülke arasına girmeyi hedefleyen Türkiye turizmi şaha kaldırmak için Angry Birds video oyunundan yararlanacak ve mağara turizmini başlatacak

İşte Türkiye'nin 3 yıllık ekonomi hedefleri!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye'nin izleyeceği yeni ekonomik programı açıkladı. 2015-2017 döneminde uygulanacak orta vadeli programın açıklandığı basın toplantısına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık da katıldı

Siemens türkiye hedefleri Haberi

Siemens türkiye hedefleri

Teknoloji devlerinden Siemens, Türkiye’deki yatırımlarını ve büyüme hedeflerini artırıyor. Şirket, pazardaki ciro artışına paralel 2014 mali yılında Türkiye’den toplam 700 milyon euroluk satın alma gerçekleştirdi. Siemens’in 2020 yılında Türkiye’den satın alma hedefi ise 1 milyar euro. 


Türkiye 30 lider ülkeden biri oldu 

Siemens Türkiye Tedarik Zinciri Yönetimi Bölüm Direktörü Tuğrul Günay, Türkiye’nin Siemens Global için çok önemli bir ülke olduğunu vurgulayarak, “Türkiye iki kıta arasında çok önemli bir konumda bulunuyor. Hem Avrupa kültürünü iyi biliyor hem de Asya kültürünü. Hızla büyüyen bu ülkede Siemens’in de büyüme potansiyeli artıyor. Ciro artışımız ve büyüme hedeflerimiz doğrultusunda 2020 yılında Türkiye’den 1 milyar euroluk satın alma gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi. Siemens’in 180 ülkede faaliyet gösterdiğini ve 80’inde bölgesel şirketi olduğunu belirten Tuğrul Günay, “Siemens Global’in 1...