02 / 05 / 2024

Siesta Energy projesi

Siesta Energy projesi

Soyak Yapı'nın Siesta projesinin son etabı olan Siesta Energy projesinde yer alan dairelerin satış sürecine başlandı 36 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme imkanı sağlanan proje, daireler teslime hazır...

Enka, Gürcistan’da 1 milyar dolarlık HES projesi inşa edecek!

Enka ile Norveçli enerji devi Clean Energy Group, 960 milyon dolarlık bir anlaşma imzaladı. 8 milyar Norveç Kronu’na denk gelen bu yatırım 433 MW’lik Namakhvani projesi. Enka ve Clean Energy arasındaki bu yatırım hidroelektrik santrali üzerine olacak.

Soyak Siesta Oxygen’e LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası!

Türkiye’nin en çok yeşil konut üreten firması Soyak Yapı’nın, İzmir Karşıyaka’da hayata geçirdiği Soyak Siesta Oxygen Projesi, LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası almaya hak kazandı.

Soyak Siesta Oxygen’de renkli açılış partisi!

Soyak’ın İzmir Karşıyaka’da hayata geçirdiği projesi Soyak Siesta Oxygen, 28 Mayıs akşamı gerçekleşen renkli bir partiyle açıldı, İzmirliler keyifli vakit geçirdi.

Antplato projesi Leed Gold adayı!

Ant Yapı’nın sürdürülebilir projelere verdiği önem Türkiye’deki ilk ofis projesi Antplato için de devam ediyor. Antplato, dünyanın en güvenilir “Yeşil Bina Sertifika Sistemi” Leadership in Energy and Environmental Design’a (LEED) aday oldu.

Soyak Siesta Oxygen yeni yıla hazır!

Soyak Yapı İzmir Karşıyaka projesi Soyak Siesta Oxygen yeni yıla hazır. Projede teslimler Aralık 2015'te gerçekleşecek.

Siesta Oxygen ödemeleri!

İzmir İl'i Karışıyaka'da yükseldiği Siesta Oxygen projesi 7 blok şeklinde yükseliyor. Siesta Oxygen ödemeleri kapsamında 120 ay 0,73 faiz oranı ile ödeme yapılabiliyor.

Siesta Oxygen Evleri satılık!

Toplam 600 adet daireden meydana gelen Siesta Oxygen projesi 7 blok şeklinde yükseliyor. Siesta Oxygen Evleri satılık daire tipleri 1+1,2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Karşıyaka Siesta Oxygen fiyatları!

Toplam 600 adet daireden meydana gelen Siesta Oxygen projesi 7 blok şeklinde yükseliyor. Karşıyaka Siesta Oxygen fiyatları 1+1 daireler 22 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Soyak Siesta Meydan AVM açıldı!

İzmir'in projesi Soyak Siesta'nın alışveriş merkezi 'Siesta Meydan' 9 Mayıs'ta törenle hizmete açıldı. Açılış töreninin ev sahipliğini Soyak Yapı Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Tarık Ongun üstlendi.

Soyak Siesta'dan ev alana Audi A3 çekiliş hakkı!

Soyak, 24 Mayıs’a kadar Soyak Siesta’nın Energy, Blue ve Oxygen etaplarından daire satın alan müşterilerine, çekilişle son model bir Audi A3 Sportback otomobil kazanma fırsatı sunuyor.

Soyak Siesta Blue’da yılbaşı keyfini yaşayın!

Soyak Siesta Blue’da yılbaşı keyfini yaşayın. İzmir’in mega projesi Soyak Siesta’nın satışta olan 4. Etabı Soyak Siesta Blue’dan yeni yılı güzel bir başlangıç ile karşılamak isteyenlere özel kampanya…

Soyak Siesta Oxygen İzmir telefon numarası!

Soyak Siesta Oxygen projesi toplamda 600 adet konuttan meydana geliyor. 2015 yılının Aralık ayında teslim edilmesi öngörülen Soyak Siesta Oxygen İzmir telefon numarası bilgisi haberimizde mevcut.

İzmir'in yaşam Energy'si Siesta Energy satışta!

Soyak Yapı'nın Siesta projesinin son etabı olan Siesta Energy projesinde yer alan dairelerin satış sürecine başlandı 36 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme imkanı sağlanan proje, daireler teslime hazır...

Siesta Energy projesi Haberi

Siesta Energy projesi

1 yıl boyunca aidat ödemesi yapılmayan Siesta Energy projesi, İzmir'de hayata geçiriliyor. Projede yer alan daireler için yalnızca yüzde 1 KDV uygulanıyor. 


Soyak Siesta Energy fiyat listesi!

2+1 daireler 278 bin TL ile 316 bin TL,

3+1 daireler ise 313 bin 500 TL ile 399 bin TL arasında değişiyor.


Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Soyak Siesta Energy projesinde yer alan dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor.


15 gün geçerli olacak olan kampanya dahilinde 36 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılan İzmir Siesta Energy, Soyak Yapı imzasıyla yükseliyor. Projede 1 yıl boyunca aidat ödenmiyor. 


Konutların dayalı, döşeli olarak satıldığı İzmir Soyak Siesta Energy projesi; otopark, güvenlik, fitness center, avm, spor alanları, yüzme havuzu, yürüyüş alanları gibi...