21 / 05 / 2024

Siesta projesi

Siesta projesi

Soyak Holding Üst Yöneticisi (CEO) Dr. M. Emre Çamlıbel İzmir'de yer alan 5 etaptan oluşan Siesta projemizin 1. 2. ve 3. etaplarının inşası yüzde 100 tamamlanarak yaşam başladı ve yüzde 95'i de satıldı" dedi.

Soyak Siesta Oxygen’e LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası!

Türkiye’nin en çok yeşil konut üreten firması Soyak Yapı’nın, İzmir Karşıyaka’da hayata geçirdiği Soyak Siesta Oxygen Projesi, LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası almaya hak kazandı.

Soyak Siesta Oxygen’de renkli açılış partisi!

Soyak’ın İzmir Karşıyaka’da hayata geçirdiği projesi Soyak Siesta Oxygen, 28 Mayıs akşamı gerçekleşen renkli bir partiyle açıldı, İzmirliler keyifli vakit geçirdi.

Soyak Siesta Oxygen yeni yıla hazır!

Soyak Yapı İzmir Karşıyaka projesi Soyak Siesta Oxygen yeni yıla hazır. Projede teslimler Aralık 2015'te gerçekleşecek.

Siesta Oxygen ödemeleri!

İzmir İl'i Karışıyaka'da yükseldiği Siesta Oxygen projesi 7 blok şeklinde yükseliyor. Siesta Oxygen ödemeleri kapsamında 120 ay 0,73 faiz oranı ile ödeme yapılabiliyor.

Siesta Oxygen Evleri satılık!

Toplam 600 adet daireden meydana gelen Siesta Oxygen projesi 7 blok şeklinde yükseliyor. Siesta Oxygen Evleri satılık daire tipleri 1+1,2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Karşıyaka Siesta Oxygen fiyatları!

Toplam 600 adet daireden meydana gelen Siesta Oxygen projesi 7 blok şeklinde yükseliyor. Karşıyaka Siesta Oxygen fiyatları 1+1 daireler 22 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Soyak Siesta Meydan AVM açıldı!

İzmir'in projesi Soyak Siesta'nın alışveriş merkezi 'Siesta Meydan' 9 Mayıs'ta törenle hizmete açıldı. Açılış töreninin ev sahipliğini Soyak Yapı Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Tarık Ongun üstlendi.

Soyak Siesta Blue’da yılbaşı keyfini yaşayın!

Soyak Siesta Blue’da yılbaşı keyfini yaşayın. İzmir’in mega projesi Soyak Siesta’nın satışta olan 4. Etabı Soyak Siesta Blue’dan yeni yılı güzel bir başlangıç ile karşılamak isteyenlere özel kampanya…

Soyak Siesta Oxygen İzmir telefon numarası!

Soyak Siesta Oxygen projesi toplamda 600 adet konuttan meydana geliyor. 2015 yılının Aralık ayında teslim edilmesi öngörülen Soyak Siesta Oxygen İzmir telefon numarası bilgisi haberimizde mevcut.

Soyak Siesta'da Energy satışta çıktı!

İzmir'in 2300 konuttan oluşan mega projesi Soyak Siesta'nın 343 konutluk etabı Soyak Siesta Energy'de İzmir'in yaşam enerjisi olacak bir kampanya başladı. Hemen teslim 2+1 ve 3+1 daireler 36 ay 0 faiz avantajıyla satışa sunuluyor.

Soyak Siesta Energy’de sınırlı sayıdaki konutlar satışta!

İzmir’in mega projesi Soyak Siesta’nın 343 konutluk etabı Soyak Siesta Energy’de sınırlı sayıdaki son konutlar da satışa sunuldu. Üstelik hemen ev alan şanslı misafirler, 1 yıl aidat ödemeyecekleri gibi, evlerini dayalı döşeli alma şansına da sahipler...

Soyak Siesta Oxygen görselleri!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı Soyak Siesta Oxygen görsellerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Soyak Siesta Oxygen projesi İzmir'de inşa ediliyor...

Karşıyaka Siesta Oxygen O2'de 36 ay sıfır faiz imkanı!

Soyak tarafından inşa edilen Siesta Oxygen projesi 26 bin metrekarelik bir arsa alanına sahip. 2300 adet konutun yer aldığı projede fiyatlar 198 bin 500 liradan başlıyor.

Siesta projesi Haberi

Siesta projesi


İzmir Karşıyaka'da 'az katlı' bina anlayışıyla oluşturulan ve kentin 2 bin 300 konutluk mega projesi Soyak Siesta'nın son etabı Siesta Oxygen görücüye çıktı. Soyak Holding Üst Yöneticisi (CEO) Dr. M. Emre Çamlıbel Soyak Siesta Oxygen'in daha satışa çıkmadan 1000 adet ön talep aldığını söyledi. 


İzmir'de düzenlenen basın toplantısında konuşan Çamlıbel, "Soyak olarak İzmir'e yatırım yapan ilk ulusal firma olmanın ve devam eden projelerimizle beraber 1 milyar TL'lik yatırımla 5000 konut kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İzmir'de yer alan 5 etaptan oluşan Siesta projemizin 1. 2. ve 3. etaplarının inşası yüzde 100 tamamlanarak yaşam başladı ve yüzde 95'i de satıldı" dedi. 


Soyak Siesta Oxygen'in 26 bin m2 üzerine inşa edileceğini, Soyak Siesta Oxygen'in 600 konuttan oluşan büyük bir etap olduğunu anlatan Çamlıbel, Soyak Siesta...