21 / 05 / 2024

Şifa Üniversitesi karşıyaka satılık arsa ihalesi

Şifa Üniversitesi karşıyaka satılık arsa ihalesi

Mülkiyeti T.C. Şifa Üniversitesi'ne ait İzmir Karşıyaka'daki 18 bin 375 metrekare yüzölçümlü arsa 35 milyon 400 bin TL muhammen bedeli ile satışa çıkarıldı. Arsanın ihalesi 15 Aralık'ta gerçekleşecek.

Karşıyaka tramvay durağının uzatılmasına onay!

Karayolları Bölge Müdürlüğü, Karşıyaka Mavişehir'de son bulan tramvay hattının Çiğli İZBAN İstasyonu, Katip Çelebi Üniversitesi ve Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ne uzatılmasıyla ilgili ön projeyi onayladı.

Karşıyaka Semt Polikliniği yenilenecek!

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Hastanesi Karşıyaka Semt Polikliniği depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle Ocak ayında boşaltılacak. Poliklinik yapılacak güçlendirme işleminin ardından tekrar hizmet verecek.

Şifa Üniversitesi'nden Karşıyaka'da 35.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti T.C. Şifa Üniversitesi'ne ait İzmir Karşıyaka'daki 18 bin 375 metrekare yüzölçümlü arsa 35 milyon 400 bin TL muhammen bedeli ile satışa çıkarıldı. Arsanın ihalesi 15 Aralık'ta gerçekleşecek.

Karşıyaka'ya üniversite müjdesi!

Karşıyaka'nın üniversite hayali gerçeğe dönüşüyor. Karşıyaka Belediyesi, Ege Üniversitesi ve bağışçı Karadavut ailesi arasında geçtiğimiz aylarda imzalanan protokol sonrasında, uzun yıllar atıl kalan kentteki arazinin imar plan değişiklikleri yapıldı.

İzmir Karşıyaka'ya üniversite binası ve spor salonu yapılacak!

Karşıyaka'nın yıllardır süren üniversite hayalini sona erdirmek isteyen Karşıyaka Belediyesi, Ege Üniversitesi ile dev bir işbirliğine imza attı. Üniversite binası ve spor salonunun inşaatı 18 ayda tamamlanacak.

Karşıyaka'ya Turizm Master Planı hazırlanıyor!

Karşıyaka Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi, Karşıyaka'nın Turizm Master Planı'nı hazırlamak için bir araya geldi. 5 yıllık Turizm Master Planı için sona yaklaşıldı.

Karşıyaka Turizm Master Planı Ağustos'ta tamam!

Eğitim ve kültür sanat konularında ortak projeler üreten, son olarak Karşıyaka’nın Turizm Master Planını hazırlamak için bir araya gelen Karşıyaka Belediyesi ve Yaşar Üniversitesi, 5 yıllık plan için sona yaklaştı.

Karşıyaka Belediyesi turizm master planını imzaladı!

Karşıyaka Belediyesi, ilçeyi turizmde marka kent haline getirmek ve ilçenin 5 yıllık Turizm Master Planı'nı hazırlamak amacıyla Yaşar Üniversitesi ile protokol imzaladı.

Karşıyaka'ya üniversite geliyor!

Karşıyaka'nın üniversite hayalini sona erdirmek isteyen Karşıyaka Belediyesi, Ege Üniversitesi ile dev bir işbirliğine imza attı. Dedebaşı'ndaki boş arazide Sağlık Bilimleri Fakültesi kurulacak..

Karşıyaka'ya Sağlık Bilimleri Fakültesi yapılacak!

Karşıyaka'nın üniversite hayali gerçek oluyor. Karşıyaka'nın yıllardır süren üniversite hayalini sona erdirmek isteyen Karşıyaka Belediyesi, Ege Üniversitesi ile dev bir işbirliğine imza attı.

Konak ve Karşıyaka tramvaylarına destek yüzde 85,45!

Konak ve Karşıyaka tramvay projeleri konusunda Ege Üniversitesi ile birlikte kapsamlı bir anket çalışması gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, ankete katılan işyeri sahiplerinden yüzde 83,67, hane halkından da yüzde 85,45 oranında destek gördü.

Yaşar Üniversitesi öğrencileri Karşıyaka tren istasyonu için beş ayrı proje sundu!

Karşıyaka’da İZBAN hattının yeraltına alınmasıyla işlevsiz hale gelen eski tren istasyonu, Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencilerinin gerçekleştirdiği atölye çalışması ile bambaşka bir çehreye büründü.

Karşıyaka Spor Tesisi'nin inşaatı devam ediyor!

2013 yılının son günlerinde temeli atılan Karşıyaka spor tesisindeki inşaat çalışmaları tam gaz ilerliyor. Tesis tamamlandığında Karşıyakalılar, FİFA standartlarında bir futbol sahasının yanı sıra donanımlı bir spor tesisine kavuşmuş olacak.

Şifa Üniversitesi karşıyaka satılık arsa ihalesi Haberi

Şifa Üniversitesi karşıyaka satılık arsa ihalesi

İzmir Karşıyaka'da bulunan taşınmaz Mavişehir Dudayev Bulvarı'na 140 metre, 2041. Sokağa 110 metre cephelidir. Şemikler Mevkii'nde yer alan arsa CarrefourSA AVM, Tay Park ve MaviAda Sitesi'ne yakın mesafede konumlanıyor.


Mülkiyeti T.C. Şifa Üniversitesi'ne ait arsanın ihalesi kapalı zarf usulü ile gerçekleşecektir. İhalede en yüksek teklif veren 5 istekli arasında açık artırma yapılacaktır.


İhaleye katılım gösterebilmek için şartname bedeli olan 100 TL'yi şartnamede belirtilen hesaba yatırılması gerekmektedir. Şartnamede belirtilen belgeler ihale gün ve saatine kadar teslim edilmelidir.


İhale 15 Aralık 2015 Salı günü Şifa Üniversitesi, Ankara Caddesi No:45 Bayraklı/ İzmir adresinde yapılacaktır. İhale saat 14:00'da başlayacaktır.


İhale dökümanı ve şartnamesi www.sifa.edu.tr/site/ihale adresinden veya Şifa Üniversitesi Rektörlüğü'nden temin edilebilir.











İletişim için;

www.sifa.edu.tr/site/ihale

0(232) 308-0000


Meryem...