03 / 05 / 2024

Şifa Üniversitesinin ihalesinde son durum

Şifa Üniversitesinin ihalesinde son durum

İzmir'de Şifa Üniversitesi'nin açık artırma usulüyle yaklaşık 18 dönüm arsasını ihaleye çıkardığı gayrimenkul satışı, mahkemenin 'tedbir kararı' ile durduruldu.

İki ildeki taşınmazların özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı!

Ankara ve Erzincan'da yer alan iki adet taşınmazın özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı

Şifa Gayrimenkul Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şifa Gayrimenkul Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Çatalca’da 50 bin TL sermaye bedeli  ile Ramis Kaya tarafından kuruldu.

İstanbul'da vakıf üniversitesinin inşaatı durduruldu!

İstanbul'da Arnavutköy’de açılması hedeflenen  vakıf üniversitesinin kampüs inşaatına mühür vuruldu. Mahkeme kararı ile verilen ruhsatlar iptal edildi. 

Kartal'daki tarihi Şifa Hamamı kurtarılmayı bekliyor!

Kartal’da Ahmediye Camii ve Külliyesi içinde inşa ettirilen 200 yıllık tarihi Şifa Hamamı kurtarılmayı bekliyor.

Tuzla Mimar Sinan ile Şifa mahallelerine ilişkin imar planı tadilatı askıda!

Tuzla İlçesi, Mimar Sinan - Şifa Mahallelerine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Tuzla Şifa Mahallesi plan tadilatı askıda!

Tuzla İlçesi, Şifa Mahallesi, 676 parselin bir kısmı ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Bursa Gemlik'te Şifa Hatun Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Gemlik'te 6 mahalle için sağlık ocağı Gemlik Belediyesi tarafından yaptırılan Şifa Hatun Aile Sağlığı Merkezi törenle hizmete açıldı..

Uzel'in ihalesinde esrarengiz olay!

Uzel Makina’nın Rami’deki dev fabrika ve arazisinin ihalesinde ilginç bir olayın yaşandığı ortaya çıktı. Uzel’in icra ihalesinin yapıldığı dakikalarda 5 kişi, kapıları mühürlü durumdaki fabrikaya girdi. Şüphelilerden 2’si olay yerinden kaçarken, 3'ü polise teslim edildi.

Taşucu Limanı ve Lojistik Tesis Alanı ihalesinde süre uzatıldı!

Taşucu Limanı ve Lojistik Tesis Alanı ihalesinde son teklif verme tarihi 24 Aralık 2018 tarihine kadar uzatıldı..

Tuzla Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın vizyon projeleri arasında yer alan Şifa Park Alışveriş Merkezi açıldı.

Doğu Anadolu Gözlemevi'nin ihalesinde 5 milyon TL'lik zarar!

Erzurum Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, uzayın Erzurum'dan izlenmesini sağlayacak DAG'ın ihalesinde usulsüzlük yapıldığını ve 5 milyon TL zarar ettiklerini açıkladı.

Bursa, Termal Turizm Şehir Projesi ile şifa merkezi olacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Türkiye'nin termal şifa merkezi haline gelmek için düğmeye bastı. Sıcaksu – Tabakhaneler Bölgesi'n, termal turizm merkezine dönüştürecek proje hazır. Proje kapsamında hayata geçirilecek Termal Turizm Şehir Projesi 4 etaptan oluşuyor.

Antalya Muratpaşa'da 185 parsel ihalesinde olay çıktı!

Antalya Muratpaşa Belediyesi'nin Ermenek'teki 185 parselinin satış ihalesinde olay çıktı. Bazı vatandaşlar, ihalelere katılarak, fiyat yükselttiğini ve konut satın aldığını iddia etti.

Şifa Üniversitesinin ihalesinde son durum Haberi

Şifa Üniversitesinin ihalesinde son durum

İzmir Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 24 Haziran'da soruşturma kapsamında operasyon düzenledikleri Şifa Üniversitesi'nin Mavişehir semtindeki yaklaşık 18 dönüm arsasını açık artırma usulüyle ihaleye çıkardığı bilgisi üzerine harekete geçti.

Ekipler, soruşturmanın sürdüğü üniversiteye ait gayrimenkulün satışını durdurmak için İzmir 8. Ağır Ceza Mahkemesi'ne başvurdu. İhale mahkemenin verdiği tedbir kararı ile iptal edildi.

Mali şube ekiplerinin, kararın ardından ihale yeri olarak belirtilen Şifa Üniversitesi'nin Bornova'daki idari binasına giderek bu kararı tebliğ etti. Mahkeme kararının, 15 Aralık saat 14.00 olarak belirtilen ihale saatine dakikalar kala alındığı ve böylece gayrimenkullerine el konulma ihtimaline karşı yaptığı satışın önüne geçildiği kaydedildi.

Yaklaşık 2 yıl önce 13 milyon liraya alınan Mavişehir'deki 18 dönüm arsanın 35 milyon liradan açık artırmayla ihaleye çıkarıldığı öğrenildi.


Şifa Üniversitesi'nden Karşıyaka'da 35.4...