13 / 05 / 2024

sıfır daire satışları

sıfır daire satışları

Hurriyetemlak.com'un son 6 aylık verilerine bakıldığında Türkiye'de konut alıcıları en çok sıfır binada oturmak istiyor. 100 bin adet ev arama sorgusundan derlenen bilgilere göre, bu kişilerin yüzde 64'ü 'sıfır bina' özelliğini seçti...

Türkiye'de Nisan 2024'te satılan sıfır kilometre en ucuz otomobiller...

Nisan 2024'te Türkiye'nin en uygun fiyatlı otomobilleri belirlendi. Bu kapsamda yer alan markalar, en uygun fiyatlar ile sıfır kilometre araçlarını alıcılarına sunduğunu duyurdu. Türkiye’nin en ucuz sıfır otomobili ise o marka ön planda yer alıyor.

Toyota'dan sıfır arabada ayın kampanyası neler?

Toyota, sıfır kilometre araba alacaklar için indirim ve kampanyalı fırsatlarını açıkladı. Buan göre, marka kredi destekli kampanya ile en ucuz fiyat ile sıfır araç satışı başladığını duyurdu.

Sıfır otomobil alacaklar dikkat! 1 milyon liranın altında hangi otomobiller var?

Sıfır otomobil alacak vatandaşlar bu listeye bakmadan otomobil almasın. Çünkü, değeri 1 milyon liranın altında sadece 8 marka otomobil kaldığı kaydedildi. Hangi otomobil modelleri 1 milyon liranın altında satışa sunuluyor.

Batıyakası Kartal'da sıfır faiz 24 aya varan vade fırsatı!

Kartal Esentepe'de yer alan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı arazisinde yükselen Batıyakası Kartal projesinde sıfır faiz 24 aya varan vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Sinpaş Finans Şehir Boulevard'ta sıfır faiz yüzde 35 peşinatla!

Sinpaş GYO tarafından inşa edilen Finans Şehir Boulevard'ta sıfır faiz yüzde 35 peşinatla satışlar devam ediyor. Peki Finans Şehir Boulevard'ta konut fiyatları ne kadar? işte Finans Şehir Boulevard ile ilgili ayrtıntılar...

2024’ün en ucuz sıfır araç modeli hangisi? Hyundai 2024 model araçlarının şubat ayı fiyat listesini açıkladı!

Otomobil markası Hyundai, şubat ayı girerken 2024 model sıfır araçlarının zamlı liste fiyatlarını duyurdu. Geçen aya göre en az 30 bin TL'lik bir fiyat artışı ile dikkat çeken marka, 2023 model araç satışlarını geride bırakmayı amaçlıyor.

2024 otomobil fiyatları belli oldu! En ucuz sıfır otomobiller hangileri?

2024 model sıfır otomobiller bayilerde yerini almaya başladı. Çoğu marka 2024 model arabalarının satışlarına başladı. Peki en ucuz sıfır otomobiller hangileri?

Kuşadası Fu Idealife'ta yüzde 50 peşin, 9 ay vade ve sıfır faiz avantajı!

Fu Yapı imzasıyla Kuşadası'nda yükselen Fu Idealife'ta yüzde 50 peşinat sıfır faiz avantajıyla konut satışları devam ediyor. Peki Fu Idealife'ta konut fiyatları ne kadar? Fu Idealife ne zaman teslim edilecek? Fu Idealife'ta hangi konut tipleri bulunuyor? İşte ayrıntılar.

Fabay Kuşadası Evleri'nde 24 ay vade sıfır faiz fırsatı!

Fabay İnşaat tarafından Kuşadası'nda yükselen Kuşadası Evleri'nde  24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışlar devam ediyor. Fabay Kuşadası Evleri'nde hangi konut tipleri bulunuyor? Fabay Kuşadası Evleri fiyatları ne kadar? İşte Fabay Kuşadası Evleri ile ilgili detaylar...

Ticarethane METKAP'ta sıfır faiz 18 ay vade avantajı!

İstanbul’un sanayi ve yatırım anlamında en hızlı büyüyen bölgesi Hadımköy’de Akyapı tarafından yükselen METKAP'ta sıfır faiz 18 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor.

Kağıthane Genyap Loft'ta 36 ay vade sıfır faiz avantajı

Genyap tarafından İstanbul Kağıthane'de yükselen projede 36 ay vade sıfır faizle satışlar devam ediyor. Peki Genya Loft'ta daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Emekli maaşlarında sıfır artış şoku: Kök aylık 10 bin TL olmazsa, maaşlara hiç zam gelmeyecek! 

Sayıları 6 milyonu bulan ve en düşük 10 bin TL şeklinde belirlenen maaşı alan emeklilerin bir bölümü, TBMM'de kök maaşlarında herhangi bir düzenlemeye gidilmezse Temmuz'da sıfır maaş artışıyla karşılaşacak. Peki sıfır maaş artışı sorunu nasıl çözülecek? 

Luna Dragos projesinde 36 ay taksit sıfır faiz avantajı! 

Batı Birikim Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luna Dragos projesinde 36 ay taksit sıfır faiz avantajı ile satışlar devam ediyor. Peki Luna Dragos projesinde konut fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar yer alıyor? İşte ayrıntılar...

sıfır daire satışları Haberi

sıfır daire satışları

Hurriyetemlak.com'un son 6 aylık verilerine bakıldığında Türkiye'de konut alıcıları en çok sıfır binada oturmak istiyor.


100 bin adet ev arama sorgusundan derlenen bilgilere göre, bu kişilerin yüzde 64'ü 'sıfır bina' özelliğini seçti. İlginç olansa ikinci seçenek olarak 20 yaş üstü binaların öne çıkması. Arama detayında '20 yaş üstü'nü seçenlerin oranı yüzde 13 olarak göze çarpıyor.


'Yaşayacağım ev 1 ila 5 yaş arası bir binada olsun' diyenler sorgulama yapanların yüzde 8'ini kapsıyor. Yüzde 5'lik kısım 11 ila 15 yaşındaki binaları seçerken; yüzde 5'lik bir diğer kısım ise 16 ila 20 yaş arası binada oturmak istiyor. 6 ila 10 yaş arasındaki binaları tercih edenlerin oranı da yine yüzde...