29 / 04 / 2024

sıfır faizli satılık daire

sıfır faizli satılık daire

Bu fırsat bir daha ele geçmez... Faiz kıskacından uzak duran vatandaşlar için özel ödeme planları çıkaran konut firmaları, projelerinde yer alan daireler zamlanmadan' faizsiz satışlara hız verdi.

Toyota'dan sıfır arabada ayın kampanyası neler?

Toyota, sıfır kilometre araba alacaklar için indirim ve kampanyalı fırsatlarını açıkladı. Buan göre, marka kredi destekli kampanya ile en ucuz fiyat ile sıfır araç satışı başladığını duyurdu.

Bankalardan sıfır faizli kredi müjdesi! Hangi banka kaç TL kredi veriyor? Tek tek açıklandı! 

Son zamanlarda yüksek enflasyon ile ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken vatandaşlar, uygun faizli kredileri araştırıyor. Bankalardan sıfır faizli kredi müjdesi geldi. İşte banka banka son dakika kampanyaları...

Bankalardan sıfır faizli anında kredi imkanı! 

Yaşanan yüksek enflasyon ile vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyorlar. Buna göre vatandaşlar kredi kullanmak için bankaların vade ve faizlerini takip ediyorlar. Sıfır faizli kredi imkanı ve ödeme seçenekler neler? 

Kağıthane Genyap Loft'ta 36 ay vade sıfır faiz avantajı

Genyap tarafından İstanbul Kağıthane'de yükselen projede 36 ay vade sıfır faizle satışlar devam ediyor. Peki Genya Loft'ta daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Nissan'da sıfır otomobilde 250 bin TL indirim fırsatı!

Nissan Türkiye’nin cazip fiyat desteği ve sıfır faizli kredi imkanını bir arada barındıran aralık kampanyaları dikkati çekiyor. Tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı üzerinden 250 bin TL fiyat desteği ile alıcılarını bekliyor.

Sıfır araç alacaklar için kritik tarih! Sabredenler kar edecek

Sıfır araç satın almak isteyenlere müjdeli haber. Bu tarihten sonra sıfır araç fiyatları resmen düşecek. Ünlü ekonomist tarafından yapılan son tahmine göre, kar etmek isteyenler bu tarihe dikkat etsin. İşte tüm ayrıntılar...

Mercedes-Benz ekim ayına özel sıfır faizli kredi veriyor!

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, yeni otomobil alımlarında ekim ayına özel kampanya açıkladı. Buna göre Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi şartıyla Vito, Sprinter ve ikinci el hafif ticari araçlar için sıfır faizli kredi verilecek.

Araç almak isteyenlere müjde! Yüzde sıfır faizle otomobil almak artık mümkün! Detaylar arka arkaya geldi!

Otomotivde resmen nefes kesen bir kampanya haberi geldi. Otomobil bayileri, sıfır araç satışlarında meydana gelen gerileme karşısında harekete geçerek, yeni kredi kampanyası başlattı.

Ödüllü proje CASAFABAY Bodrum 24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta!

CASAFABAY Bodrum, Fabay Life tarafından Bodrum Havalimanı'na 4 dakika uzaklıkta yükseliyor. En iyi lüks villa geliştirme ödülüne layık görülen CASAFABAY Bodrum 24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta.

Premium Garden'da 1 milyon 600 bin TL'ye 2+1 sıfır daire satılıyor!

Ergünkent İnşaat tarafından Bursa'da inşa edilen Premium Garden'da satışlar devam ediyor. Satışa çıkarılan Premium Garden'da 2+1 10 adet daire 1 milyon 600 bin TL'ye satılıyor. İşte detaylar...

Araba almak isteyenlere müjde üstüne müjde! Sıfır araç satışlarında bolluk dönemi başladı!

Sıfır otomobil piyasasının en büyük sorunu olan stok durumu, artık ortadan kalktı. Ticaret Bakanlığı'nın devreye girmesi ile sıfır araç satışlarında bolluk dönemi başladı. Ayrıca üstüne indirim ve kampanyalar yapıldı.

Motor satışları resmen katlandı! Sıfır almak isteyen 3-4 ay bekliyor: En düşük fiyatlı motosiklet 150 bin TL!

Yılın ilk 7 ayında yapılan motosiklet satışları, geçtiğimiz yılın tamamındaki satışları geride bıraktı. Sıfır motor almak isteyenler 3-4 ay bekliyor. Hemen almak isteyenden 30 bin TL fark isteniyor. Peki motosiklet fiyatları ne kadar? 

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde 40 ay vade sıfır faiz fırsatıyla!

Halk GYO tarafından Kocaeli Dilovası'nda hayata geçirilen Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde 40 ay vade sıfır faizle satışlar devam ediyor.

sıfır faizli satılık daire Haberi

sıfır faizli satılık daire

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu'nun geçen ay aldığı karardan sonra faizde yaşanan yükseliş tüm sektörlerde maliyetleri olumsuz yönde etkilerken, bunu fırsat bilen bankalar konut kredilerinde uygulanan faiz oranlarını son yılların en üst seviyesine çıkardı. Revize edilen faiz oranları yüzünden 100 bin liralık bir evin maliyeti bir anda 10 bin lira civarında arttı. Bu da konut satın almayı düşünenle için büyük bir yük demek. Dalgalanmadan olumsuz yönde etkilenmeden nefes almaya çalışan konut firmalar yeni arayışlar peşinde. 


Düzenlenen son kampanyalarda faizsiz taksit seçeneğini öne çıkıyor. Bazı firmalar faizsiz konut satış vadesini 12 ayla sınırlarken bazıları vadeyi 60 aya kadar çıkarıyor. İşte 14 Şubat 2014 tarihi itibariyle 12 • 24 - 36 • 48 ve 60 ay sıfır faizle konut satışı yapılan gündemdeki...