23 / 07 / 2024

sıfır konut kredi faizleri

sıfır konut kredi faizleri

Sıfır konutta faizin yüzde 0.79’a düşmesinin açıklaması büyük umutlara neden oldu. Torbalı’da bulunan firma sahipleri sektörün canlanmasını beklediklerini kaydetti.

Türkiye'de konut sahipliği oranı artacak!

Sıfır konuta düşük faiz uygulamasını değerlendiren GYODER Başkanı Dr. Feyzullah Yetgin, "Gayrimenkul sektörü ve vatandaşı direkt etkileyen 'birinci el konutlara yönelik düşük faiz oranı uygulaması' ülkemizde konut sahipliği oranının artırılması için büyük önem arz ediyor" dedi.

Peugeot 408 Haziran kampanyası! Sıfır faizle 200 bin TL kredi veriliyor! Peugeot 408 fiyatı ne kadar?

Peugeot otomobil markasında Haziran kampanyası başladı. Peugeot 408 almak isteyenlere özel sıfır faizle 200 bin TL kredi imkanı sunuluyor. Peugeot 408 fiyatı ne kadar? Peugeot 408 haziran 2024 fiyat listesi.

Honda'da büyük kampanya! Honda City'de 250 bin TL kredi sıfır faizle! Duyan bayilere koşuyor!

Otomotiv devi Honda en sevilen modellerinden biri olan Honda City'de büyük kampanya başladı. Honda City almak isteyenlere yüzde sıfır faizle 250 bin TL kredi fırsatı sunuluyor. Honda City ne kadar? Honda City fiyatı kaç lira? 4 Haziran Honda City fiyat listesi....

Yeni Doblo satışa çıktı!  Fiat Doblo'da 150 bin TL kredi, sıfır faiz fırsatı! Doblo Cargo, Easy, Combi fiyatları...

FIAT Professional ürün gamının güçlü üyesi Doblo makyajlandı.Yeni versiyonlarıyla ülkemizde satışa sunulan Doblo'da 150 bin TL kredi sıfır faiz fırsatıyla satışta. İşte Doblo fiyat listesi 2024...

Peugeot 3008'de 180 bin TL kredi, sıfır faiz kampanyası başladı! Peugeot 3008 Mayıs 2024 fiyatı ne kadar oldu? 

Peugeot otomobil markası en sevilen modellerinden Peugeot 3008 için kampanya başlattı. Sıfır faiz ve 180  bin RL kredi imkanıyla satışlar devam ediyor. Peugeot 3008 Mayıs 2024 fiyatı ne kadar oldu? Mayıs 2024 Peugeot 3008 fiyat listesi.

Fiat Egea'da mayıs kampanyası! 250 bin TL kredi sıfır faiz fırsatıyla! Fiat Egea Sedan ve Cross fiyat listesi 2024!

Fiat, mayıs ayında Egea sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Fiat, sedan ve Cross modellerinde 250 bin TL kredi sıfır faiz fırsatı sunuyor. İşte  Fiat Egea Sedan ve Cross fiyat listesi 2024!

O ilde satılık sıfır ev patlaması!

Konut piyasasındaki durgunluk devam ettikçe internet sitelerindeki ilan sayısı artıyor. Nüfusa göre kıyaslandığında bazı illerdeki satılık sıfır  konut ilanı sayısı birkaç artıyor.

Peugeot Türkiye 12 ay vadeli sıfır faizli kredi kampanyası yapıyor!

Peugeot Türkiye, mayıs ayında binek otomobil yelpazesi ve hafif ticari araç modelleri için kampanya seçeneklerini otomobilseverlere sunacak. Firma, birçok modelini 12 ay vadeli sıfır faizli kredi imkanları ile satışa sunacağını açıkladı.

Sıfır araçlarda, sıfır faiz kampanyası Mart 2024! Araba almak isteyenler için büyük fırsat başladı!

Otomobil firmaları müşterilerine fırsat sağlamak amacıyla sıfır araç kampanyaları başlattı. Sıfır faizle kredi desteği sunan markalar araba almak isteyenlere büyük avantaj sağlıyor. İşte Mart 2024 sıfır araba kampanyaları...

Chery Omoda 5 modelinde 150 bin TL kredi, 12 ay vade ve sıfır faiz avantajı! Araba almak isteyenler bayilere akın etti!

Elektrikli otomobillerde öncü ülkelerden birisi olan Çin'in en sevilen otomobili olan Chery Omoda 5'te Şubat kampanyası başladı. Chery Omoda 5 otomobil modelinde 150 bin TL kredi 12 ay vade sıfır faiz fırsatı devam ediyor. Chery Omoda 5 güncel fiyatı ne kadar?

Fiat'tan şubat kampanyası! O modelde 200 bin TL kredi sıfır faiz fırsatı başladı!

Araba almak isteyenlerin en çok tercih ettiği otomobil markası olan Fiat şubat ayına özel kampanyasını açıkladı. Fiat'ın tamamen elektrikli modeli 500e'de 200 bin TL kredi sıfır faiz fırsatıyla satılıyor.

Bankalardan sıfır faizli kredi müjdesi! Hangi banka kaç TL kredi veriyor? Tek tek açıklandı! 

Son zamanlarda yüksek enflasyon ile ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken vatandaşlar, uygun faizli kredileri araştırıyor. Bankalardan sıfır faizli kredi müjdesi geldi. İşte banka banka son dakika kampanyaları...

Bankalardan sıfır faizli anında kredi imkanı! 

Yaşanan yüksek enflasyon ile vatandaşlar ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyorlar. Buna göre vatandaşlar kredi kullanmak için bankaların vade ve faizlerini takip ediyorlar. Sıfır faizli kredi imkanı ve ödeme seçenekler neler? 

Opel Corsa'da Şubat kampanyası! 150 bin TL kredi sıfır faizle! Araba almak isteyenler bayilere akın etti!

Otomotiv devi Opel, yeni Corsa modelinde 150 bin TL kredi sıfır faizle dev kampanya başlattı. Araba almak isteyenler Opel Corsa'nın güncel fiyatını araştırmaya başladı. 2024 Opel Corsa ne kadar?

sıfır konut kredi faizleri Haberi

sıfır konut kredi faizleri

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın; Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’ın sıfır konuttaki faiz oranının yüzde 0.99’dan yüzde 0.79’a düştüğüyle ilgili yapılan açıklama sonrasında, gayrimenkul sektörü Torbalı’da canlanıyor.

Torbalı Ege'de yer alan habere göre; Bahçeşehir Yatırım firmasının sahibi Elvan Çakır, “Devlet bankalarının kredi konusundaki desteğinin konut satışlarına da yansıyacağını düşünüyoruz” diye konuştu. Çakır, “Yüzde 0.79’luk faiz oranı, sektörü olumlu şekilde etkileyecektir. Torbalı’da konut stoğu fazla değil. Yeni konut ihtiyacının da arttığını görüyorum. Bu nedenle, en güvenilir yatırım aracı olan gayrimenkulde 2020 yılının ilk çeyreğinden itibaren bu hareketlilik daha rahat gözlenecektir” dedi.

‘ELDEKİLER ERİTİLECEK’

Muratbey Mahallesi’nde yapımı süren Bahçeşehir Platinum projesinin de sahibi olan Elvan Çakır, “Düşen faizler nedeniyle kredi almak kolaylaştı. Kamu bankalarının sektörün önünü açmak için verdiği desteklerin olumlu olduğunu düşünüyorum....