22 / 07 / 2024

sıfır otomobil satışları

sıfır otomobil satışları

Türkiye'de son dönemde orta segment sedan otomobil fiyatlarının 500 bin liraya dayanması ülkenin Avrupa'daki sıralamasını listenin sonuna itti. Avrupa'da en çok sıfır araç satılan ülkeler belli oldu. İşte Türkiye'nin yeri...

Sıfır araç alacaklar dikkat! Temmuz'un en ucuz sıfır araçları hangileri?

Temmuz ayında sıfır araç alacaklar için otomobil firmaları fiyat listelerini güncellediler. Buan göre Temmuz 2024 güncel sıfır otomobil fiyatları belirlendi.

ODMD açıkladı! Sıfır otomobil kampanyaları işe yaramadı...

Otomobil sektöründen temsilciler sıfır araçlarda düzenlenen cazip kampanyalara rağmen 10 yaş üzeri otomobillere talebin arttığını söylüyor. Bu durumun en büyük sebebinin ise kampanyalara rağmen yüksek kalan faizli krediler gösterilmektedir.

Beylikdüzü Violet Diamond 48 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Güven Reform Group İnşaat tarafından doğayla iç içe Gürpınar'da yükselen Violet Diamond projesi 48 ay sıfır faiz fırsatıyla satışta! İşte Violet Diamond projesiyle ilgili ayrıntılar...

Hangisi daha avantajlı? Araba kiralamak mı, yoksa satın almak mı?

Sıfır ve ikinci el otomobil fiyatlarında yaşanan yükseliş araç kiralamayı da gündeme getirmiş oldu. Sıfır otomobil satışlarını canlandırmak isteyen bayiler kampanyalar yaparken, ikinci el piyasasında da fiyatlarda hafif bir gerileme yaşanıyor.

Renault Megane bu aya özel sıfır faizle satışta! Megane Sedan Mayıs fiyatları açıklandı!

Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda Renault Megane Sedan için 200 bin TL'ye 12 ay vade ve sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Peki Megane Sedan Mayıs fiyatları ne kadar? İşte 21 Mayıs 2024 fiyat listesi...

Sıfır araçlar için Temmuz'a kadar vaktiniz var, sonra yükseliş başlar

Otomobil satışlarındaki düşüş Nisan ayında da devam etti. Sitelerdeki ilan sayıları artarken, satış süreleri de gittikçe uzuyor. Autorola Türkiye Genel Müdürü Aslı Göker, Temmuz ayına kadar uygun fiyatlı sıfır araçların bulunabileceğini söyledi.

Peugeot 3008'de 180 bin TL kredi, sıfır faiz kampanyası başladı! Peugeot 3008 Mayıs 2024 fiyatı ne kadar oldu? 

Peugeot otomobil markası en sevilen modellerinden Peugeot 3008 için kampanya başlattı. Sıfır faiz ve 180  bin RL kredi imkanıyla satışlar devam ediyor. Peugeot 3008 Mayıs 2024 fiyatı ne kadar oldu? Mayıs 2024 Peugeot 3008 fiyat listesi.

Türkiye'deki en ekonomik sıfır araçlar neler? Marka marka ekonomik araç fiyatları...

Mayıs ayının güncellenen sıfır otomobil rakamları duyuruldu. Bu ayın en uygun fiyatlı sıfır araba markası Hyundai i10 olduğu kaydedildi. Buna göre, en ucuz otomobil modelleri ve fiyatları neler?

İkinci el otomobil piyasasında kaos: 100 bin TL koysam sıfır alıyorum neden senden alayım sorunsalı…

Nisan ayında ikinci el otomobil satışları gerilerken, fiyatlardaki yükseliş devam ediyor. İlan sitelerinde ikinci el araçların hala sıfırlarından 100 bin TL ucuz olmasına anlam veremediğini belirten yazılım mühendisi Zafer Ayan’ın paylaşımına piyasa yorumları yağdı.

Türkiye'de Nisan 2024'te satılan sıfır kilometre en ucuz otomobiller...

Nisan 2024'te Türkiye'nin en uygun fiyatlı otomobilleri belirlendi. Bu kapsamda yer alan markalar, en uygun fiyatlar ile sıfır kilometre araçlarını alıcılarına sunduğunu duyurdu. Türkiye’nin en ucuz sıfır otomobili ise o marka ön planda yer alıyor.

Toyota'dan sıfır arabada ayın kampanyası neler?

Toyota, sıfır kilometre araba alacaklar için indirim ve kampanyalı fırsatlarını açıkladı. Buan göre, marka kredi destekli kampanya ile en ucuz fiyat ile sıfır araç satışı başladığını duyurdu.

Sıfır otomobil alacaklar dikkat! 1 milyon liranın altında hangi otomobiller var?

Sıfır otomobil alacak vatandaşlar bu listeye bakmadan otomobil almasın. Çünkü, değeri 1 milyon liranın altında sadece 8 marka otomobil kaldığı kaydedildi. Hangi otomobil modelleri 1 milyon liranın altında satışa sunuluyor.

Sıfır otomobil alanlar dikkat! Ekspertiz hizmeti alırken bilinmesi gerekenler!

İkinci el araçlar için kullanılan ekspertiz servisinde bilinmeyen yönler gündemdeki yerini koruyor. Sıfır otomobil alanların çoğu da bu hakları maalesef bilmiyor. Bu süreçte, ekspertiz uzmanı sıfır otomobil alanlara ya da alacaklara önemli açıklamalar yaptı. 

sıfır otomobil satışları Haberi

sıfır otomobil satışları

Avrupa'da satılan sıfır otomobil satışlarında Türkiye'nin sıralamada aldığı değer görenleri üzdü. Türkiye'de otomobilden alınan KDV ve ÖTV rakamları aracın vergisiz fiyatına neredeyse yaklaşıyor. Bugün piyasada 500 bin liraya satılan bir otomobilin vergisiz fiyatı 292 bin 227 lira toplam vergi tutarı ise 202 bin 773 lira tutuyor. ÖTV tutarı 131 bin 502 lirayken KDV tutarı 76 bin 271 bin liraya denk geliyor. Yani Türkiye'de otomobil her ailenin temel bir ihtiyacıyken lüks tüketim sınıfına sokuluyor. Avrupa'da ise durum tamamen farklı bu da Türk tüketicisinin sıfır otomobile ulaşmasını neredeyse bir hayale dönüştürdü.. 

TÜRKİYE 31 ÜLKE ARASINDA 30. SIRADA

Avrupa Birliği ülkeleri ve Avrupa Serbest Ticaret Birliği kapsamındaki ülkelerle Türkiye'yi de kapsayan araştırma sonuçları, Türkiye'de bin kişiye düşen yeni araç satışının yalnızca 1 olduğunu ortaya çıkardı....