16 / 05 / 2024

Sigorta Cini nedir

Sigorta Cini nedir

ING Grup’un Türkiye’deki banka ve sigorta dışındaki üçüncü yatırımı olan Sigorta Cini, Türkiye genelinde 13 mağazaya ulaştı. Hızlı büyüyen şirket, yılsonunu 20 mağaza ile tamamlamayı planlıyor.

Gayrimenkul değerleme nedir?

Gayrimenkul değerleme, kredi teminatları ve artan sigorta kapsamları açısından önemli bir kavramdır. Gayrimenkul alanında önemli bir kavram olduğu için bilinmesi gerekir. Peki gayrimenkul değerleme nedir, neden yapılır ve kim tarafından yapılır? İşte gayrimenkul değerleme konusu hakkında detaylar...

Adres kodu nedir?

Bütün konutları ödenebilir primler karşılığında depreme karşı sigorta güvencesi altına almak için kurulan DASK adresi nasıl sorgulanıyor? Adres kodu nedir? Adres kodu nasıl öğrenilir? İşte tüm merak edilenler...

Sigorta Cini yeni mağazasını Gebze’de açtı!

Sigorta Cini son mağazasını Gebze’de açtı. Şirket yeni mağazasıyla birlikte Kocaeli’deki ikinci mağazasını da faaliyete geçirmiş oldu.

Deprem sigortası yaptırmama cezası nedir?

DASK, depremden sonra meydana gelen maddi zararların teminatı için isteniyor. Konutlar için zorunlu olan bu sigorta işyerleri için de yapılabiliyor. Peki, deprem sigortası yaptırmama cezası nedir?

Sigorta Cini beklenmedik olaylara karşı evleri güvence altına alıyor!

Türkiye’nin ilk perakende sigorta mağaza zinciri, “Mahallenizin Sigortacısı” Sigorta Cini, beklenmedik olaylara karşı evleri güvence altına alıyor. Üstelik günde 1 TL’den başlayan fiyatlarla…

Sigorta Cini 10 yeni mağaza açıyor!

Türkiye’nin ilk perakende sigorta dağıtım kanalı, NN Grubu'nun yatırımı Sigorta Cini, sigortacılık hizmetini mağazalaştırmaya devam ediyor. Sigorta Cini bu yıl içerisinde 10 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

DASK yenileme indirimi nedir?

DASK deprem sigortası, yapılarda zorunlu olan bir sigorta olarak karşımıza çıkıyor. Senelik olarak düzenlenen zorunlu deprem sigortasında yenileme indirimi bulunuyor. Peki, DASK yenileme indirimi nedir?

Banka sigorta muamele vergisi nedir?

Bankaların kullandırdığı kredilerde, banka sigorta muamele sigortası talep ediliyor. Peki, banka sigorta muamele vergisi nedir? Konut kredisinde banka sigorta muamele vergisi muaf mı? İşte yanıtı..

Sigorta Cini'nin hedefi her ile mağaza!

Sigorta Cini Genel Müdürü Pieter Bas-Vos, 9 bin müşteriye, 14 bin poliçeye ve 7 milyon TL’lik prim büyüklüğüne ulaştıklarını söyledi. Pieter Bas-Vos, Türkiye’de sigortacılığın olumlu yönlerini henüz bilinemediğini de sözlerine ekledi

Sigorta Cini mağaza sayısı 13'e yükseldi!

ING Grup’un Türkiye’deki banka ve sigorta dışındaki üçüncü yatırımı olan Sigorta Cini, Türkiye genelinde 13 mağazaya ulaştı. Hızlı büyüyen şirket, yılsonunu 20 mağaza ile tamamlamayı planlıyor.

İhtiyari deprem sigortası nedir?

Zorunlu deprem sigortası, belediye sınırları içinde kalan meskenlere yönelik olarak geliştirilmiş bir sigorta sistemi olarak tanımlanıyor. Peki, ihtiyari deprem sigortası nedir? İhtiyari deprem sigortası nereye yapılır?

Mirasçılara rücu nedir?

Genellikle sigorta hukukunda karşılaşılan rücu terimin Miras Hukukunda da yeri bulunuyor. Peki rücu ne demektir? Miras hukukunda mirasçılara rücu nedir? İşte Medeni Kanun yer alan mirasçılara rücu..

Apartman sigortası nedir?

Apartman yönetimine seçilen yöneticinin yerine getirmesi gereken sorumlulukları arasında apartmana sigorta yaptırmak da yer alıyor. Peki apartman sigortası nedir? Apartman sigortası nasıl yaptırılır? İşte yanıtı...

Sigorta Cini nedir Haberi

Sigorta Cini nedir

ING Grubu’nun sigorta şirketlerini çatısı altında toplayan NN Group Yönetim Kurulu Üyesi ve NN Uluslararası Sigorta CEO’su Robin Spencer, geçtiğimiz günlerde Türkiye’yi ziyaret ederek Sigorta Cini mağazalarını gezdi.


Sorularımızı yanıtlayan Spencer, grup olarak Türkiye sigortacılık pazarında büyüme potansiyeli gördüklerini ve bu nedenle yatırımlarını artırdıklarını kaydetti. Türkiye’deki yatırımlara uzun vadeli baktıklarını kaydeden Spencer, “Türkiye’de acente kanalı sigorta satışlarında çok güçlü. Bu amaçla Sigorta Cini mağazalarını yaygınlaştırıyoruz” dedi.


7 şirketle çalışıyor

Türk tüketicisinin yüz-yüze iletişime önem verdiğini ve satın alacakları sigorta ürünü ile ilgili sorular sorduklarını kaydeden Spencer, “Mağazalarımızda tüketicilerin sorularına yanıtlar verebildiğimiz gibi, en uygun fiyatı da sunabiliyoruz” diye konuştu. “Mağazalarımızda çalışan profesyonel ekibimiz tüketicilerin sorularını yanıtlarken onlara en uygun ürünleri sunuyor. Tüketicilerin doğru ürünü doğru zamanda satın almalarına yardımcı oluyoruz ve böylece...