15 / 05 / 2024

Sigortacılık Haftası

Sigortacılık Haftası

Doğal Afet Sigortaları Kurumu’nun Günde 40 Kuruş Kumbarası adlı yeni uygulaması, kurumun Facebook sayfasında yayına girdi

Bankacılık sektörünün mevduatı 66,4 milyar TL arttı!

Bankacılık sektörünün toplam mevduatı, 14 Ekim haftasında 66,4 milyar Türk Lirası arttı ve 8 trilyon 540 milyar TL'ye çıktı.

Bankacılık sektörünün mevduatı 63,2 milyar TL arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, bankacılık sektörünün toplam mevduatı, 30 Eylül 2022 haftasında 63,2 milyar Türk Lirası artış gösterdi ve 8 trilyon 328,1 milyar Türk Lirası'na yükseldi.

Bankacılık sektörünün mevduatı 31,4 milyar lira arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, bankacılık sektörünün toplam mevduatı, 23 Eylül haftasında 31,4 milyar TL arttı ve 8 trilyon 264,9 milyar TL'ye yükseldi.

Bankacılık sektörünün mevduatı 80,3 milyar lira arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, bankacılık sektörünün toplam mevduatı, 16 Eylül 2022 haftasında 80,3 milyar TL arttı ve 8 trilyon 233,5 milyar TL'ye çıktı.

Sigortacılık sektöründe hangi yatırım hız kazandı? 2023’te 97,9 milyar dolara ulaşacak..

International Data Corporation verilerine göre, 2019'da 37 milyar dolar olan yapay zeka harcamalarının 2023'te 97,9 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. Sigortacılık sektöründe ise yapay zeka tabanlı uygulamalar; süreç otomasyonu, sanal asistan, yeni sigortalı gibi alanlarda kullanılıyor.

Sigortacılıkta yeni dönem! SEDDK tek tek yeni dönem stratejilerini açıkladı

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, sektörünün kronik sorunları ile ilgili çalışmalara başladıklarını ifade etti. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan sigortacılık sektöründe 3 ismi görevden aldı! Senetler teminat olabilecek

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurulu yönetimi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla görevden alındı. SEDDK Başkanı, başkan yardımcısı ve üyeliklerden boşalan koltuklara yeni isimler getirildi.

Sigortacılık ile Bazı Alanlara İlişkin Kanunlarda ve Bir Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik!

Sigortacılık ile Diğer Bazı Alanlara İlişkin Kanunlarda ve Bir Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'de kabul edilerek yasalaştı.

Akçansa Sağlık ve Güvenlik Haftası boyunca her gün farklı etkinlikler gerçekleştirdi!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, ‘Akçansa Sağlık ve Güvenlik Haftası’ kapsamında kadrolu ve alt işveren çalışanlarının katılımıyla hafta boyunca sağlık ve güvenlik kültürünün gelişimini destekleyecek bazı faaliyetler gerçekleştirdi.

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu kuruldu!

Sigortacılık ve özel emeklilik sektörlerinin düzenlenmesi ve denetlenmesine dair görevleri yürütecek Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu kuruldu.

Salih Sağında'dan Dünya Sağlık Günü mesajı!

Kuyaş Genel Müdürü Salih Sağında, 7 Nisan Dünya Sağlık Günü ve 7-13 Nisanʹın Sağlık ve Sosyal Güvenlik Haftası olması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Vadi İstanbul Park satılık daire!

Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığıyla yükselen proje toplam 120 bin metrekare ofis alanı bulunuyor. Vadi İstanbul Park satılık daire satışları Aralık ayının ilk haftası itibariyle başlanacak.

Dünya Mimarlık Haftası bugün T Buluşmaları'nda kutlanacak!

Şişecam Düzcam tarafından Dünya Mimarlık Haftası'nı kutlamak üzere bu yıl ikincisi düzenlenen ‘T Buluşmaları', bugün Harbiye'deki Askeri Müze'de gerçekleştirilecek.

Sigortacılık Haftası Haberi

Sigortacılık Haftası

DOĞAL Afet Sigortaları Kurumu’nun (DASK) Günde 40 Kuruş Kumbarası adlı yeni uygulaması, kurumun Facebook sayfasında yayına girdi. Uygulamada kullanılan kumbaranın dev maketi Sigortacılık Haftası’nı da kapsayan 25 Mayıs- 3 Haziran tarihleri arasında Taksim Meydanı’nda olacak. Günde 40 Kuruş Kumbarası’yla “Zorunlu deprem sigortasıyla günde sadece 40 kuruşa evinizi ve anılarınızı depreme karşı güvenceye alabilirsiniz” mesajı...