16 / 05 / 2024

Şiir Butik Otelin konsepti

Şiir Butik Otelin konsepti

Şiir Butik Otel Genel Müdür Tayfun Dindar, "Bozbıyık Turizm kuruluşu olan ve her odası ayrı bir şaire adanan Şiir Otel'in odalarında ve genel alanlarında, 85 şairin 550 şiiri bulunmakta" dedi..

Manavgat'ta tartışmalı otel yıkımı!

Antalya Manavgat'ta  bir butik otelin yıkımı sırasında tartışma çıktı. Belediye tarafından çok sayıda personelin gelerek, binayı boşaltıp, başladığı yıkım sürerken mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Diyarbakır Sur'a 10 butik otel inşa edilecek!

Kayyım atanan Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nin Alipaşa ve Lalebey mahallelerinde,10 butik otelin yapımına başlandı. Kentsel dönüşüm alanı ilan edilen Sur'da konut, butik otel ve iş merkezi inşaatları için 2018 yılında 100 milyon TL tutarında dört ihale yapıldı.

Evini veya yazlığını otele çevirenler dikkat!

TÜRSAB Ege Bölge Temsil Kurulu Başkanı Tolga Gencer "Her küçük otel butik otel değil. Butik otelin işletmesi, mantığı çok farklı ancak bunun denetimi bugüne kadar yoğun değildi. Bu denetimlerin sıklaştırılması memnuniyet verici" diye konuştu.

İzmit'e yeni butik otel!

Kocaeli Sanayi Odası tarafından Kapanca Sokak’ta hayata geçirilen butik otelin inşaatı devam ediyor.

Kanatçı Muhtar'dan Beylikdüzü'ne 350 yataklı iş oteli!

Kanatçı Muhtar, Beylikdüzü'ndeki yıkılan restoran ve butik otelin yerine 36 katlı rezidans ve 350 yataklı bir iş oteli yapacak. Arsa üzerinde inşaat başladı.

Giritligil Otel Kompleksi açıldı!

Manisa'da Giritligil ailesinin üç kompleksten oluşan turistik tesisleri ve butik oteli, hizmete açıldı. Otelin altında çıkan Saray-i Amire'ye ait Osmanlı sarayı kalıntıları, özel bir yöntemle korunarak butik otelin altında teşhir edilmeye başlandı

450 yıllık Mimar Sinan Külliyesi butik otel olacak!

Irmak Group, Küçükçekmece Gölü kıyısındaki 450 yıllık Mimar Sinan Külliyesi'ni butik otele dönüştürmek için izinlerini tamamladı. Otelin işletmesi için ise Les Ottomans'la flört devam ediyor.

Emre Altuğ, Bay Soko Otel'in ortaklığından ayrıldı!

Alaçatı’da çicekler içerisin’de açılan Bay Soko adlı butik otelin sahipleri ünlü sanatçı Emre Altuğ ile ağabeyi Ahmet Altuğ ortaklığı bitti.

Ant Yapı Antmare butik otelde yaz keyfi!

Bir Alaçatı harikası Port Alaçatı’nın içinde her biri özenle tasarlanmış odalarıyla butik otelin tam karşılığı Antmare, Alaçatı’ya sadece 3 kilometre mesafede, Port Alaçatı’nın girişinde, 35 odalık bir butik otel.

Şiir Butik Otel Denizli'de hayata geçirildi!

Şiir Butik Otel, hizmet anlayışında kalite çıtasını yükseltmeyi hedefliyor. 2'si suit 52 odasının her biri farklı bir şaire adanan otel, ard arda aldığı ödüllere bu yıl yenilerini eklemenin planlarını yapıyor.

Denizli Şiir Butik Otel'in uluslararası tanıtımı yapıldı!

Farklı konseptiyle Türkiye 'de olduğu kadar yurtdışında da dikkat çeken Şiir Butik Otel, hizmet anlayışında kalite çıtasını yükseltmeyi hedefliyor.

Clup Patara Evleri, 15 yıl aradan sonra devremülk satışına yeniden başladı!

Clup Patara Evleri, 15 yıl aradan sonra devremülk satışına yeniden başladı. Patara Evleri'nde 60 odalı butik otelin yanında 250 konut var. Tesiste 140 konut ağırlıklı olarak yabancılara satılırken, 110 daire için devremülk sistemi uygulanıyor...

Gürsu'da butik otelin temeli atıldı!

Bursa’nın Gürsu ilçesine yapılacak butik otelin temeli atıldı. Turizmi canlandırmayı hedefleyen Gürsu Belediyesi, eskiden papaz evi olarak kullanılan binayı butik otel olarak yeniden inşa edecek...

Şiir Butik Otelin konsepti Haberi

Şiir Butik Otelin konsepti

Şiir Butik Otel'de, her oda ayrı bir şaire adanmış durumda Şiir teması üzerine kurulan bir butik otel olduklarını belirten Genel Müdür Tayfun Dindar, "Bozbıyık Turizm kuruluşu olan ve her odası ayrı bir şaire adanan Şiir Otel'in odalarında ve genel alanlarında, 85 şairin 550 şiiri bulunmakta" dedi Denizli'nin ilk ve tek Kültür ve Turizm Bakanlığından belgeli butik oteli Şiir Otel, 85 şairin 550 şiiri ile müşterilerini ağırlamayı bekliyor. Şiir teması üzerine kurulan bir butik otel olduklarını belirten Genel Müdür Tayfun Dindar, "Bozbıyık Turizm kuruluşu olan ve her odası ayrı bir şaire adanan Şiir Otel'in odalarında ve genel alanlarında, 85 şairin 550 şiiri bulunmakta. 

Lobisini, restoranını ve toplantı salonlarını özel olarak hazırlanan şairlerin özgün tabloları, büstleri ve rölyefleri süslemekte" dedi. 

Dindar, otelde ayrıca,...