16 / 05 / 2024

Şiir Butik Otel Denizli'de hayata geçirildi!

Şiir Butik Otel Denizli'de hayata geçirildi!

Şiir Butik Otel, hizmet anlayışında kalite çıtasını yükseltmeyi hedefliyor. 2'si suit 52 odasının her biri farklı bir şaire adanan otel, ard arda aldığı ödüllere bu yıl yenilerini eklemenin planlarını yapıyor.



Farklı konseptiyle Türkiye'de olduğu kadar yurtdışında da dikkat çeken Şiir Butik Otel, hizmet anlayışında kalite çıtasını yükseltmeyi hedefliyor. 2'si suit 52 odasının her biri farklı bir şaire adanan otel, ard arda aldığı ödüllere bu yıl yenilerini eklemenin planlarını yapıyor. Şiir Butik Otel, uluslararası seyahat acentaların müşteri memnuniyeti kapsamında verdiği ödüllere yenilerini ekleyecek. 


Şiir Butik Otel Genel Müdürü S. Tayfun Dindar, "Bu ödüllerin otelimizde ağırladığımız misafirlerimizin memnuniyetlerini belirttikleri yorumlarla verilmesi bizim için oldukça önemli" dedi. 

Dindar, bu başarıyı elde etmelerinde uyguladıkları şiir konsepti ve kaliteli hizmetin önemli bir yer tuttuğunu vurguladı. 


"Türkiye'deki Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan belgeli 73 butik otelden biriyiz" açıklamasını yapan Dindar, "Aynı zamanda Denizli'nin tek resmi belgeli butik oteliyiz. Otelimizde yurtdışından gelen bir çok sanatçı, şair ve akademisyeni ağırladık. Onların ülkelerine döndüklerinde otelimiz ile ilgili sosyal medyada, çeşitli basın yayın organlarında yaptığı olumlu yorumlar Şiir Butik Otel'in dünya çapında tanınmasına katkı sağladı" diye konuştu. Otelin Bozbıyık İnşaat Malzemeleri Şirketi'nin kuruluşu olduğunu anlatan Dindar, otelde 85 şairin 550 şiirinin bulunduğunu söyledi. Dindar, ayrıca otelde, şiir kütüphanesi ve şiir dinleme köşesinin yer aldığım da söyledi. 


Dünya


Geri Dön