30 / 04 / 2024

Şiir Butik Otel'de, her oda ayrı bir şaire adandı!

Şiir Butik Otel'de, her oda ayrı bir şaire adandı!

Şiir Butik Otel Genel Müdür Tayfun Dindar, "Bozbıyık Turizm kuruluşu olan ve her odası ayrı bir şaire adanan Şiir Otel'in odalarında ve genel alanlarında, 85 şairin 550 şiiri bulunmakta" dedi..



Şiir Butik Otel'de, her oda ayrı bir şaire adanmış durumda Şiir teması üzerine kurulan bir butik otel olduklarını belirten Genel Müdür Tayfun Dindar, "Bozbıyık Turizm kuruluşu olan ve her odası ayrı bir şaire adanan Şiir Otel'in odalarında ve genel alanlarında, 85 şairin 550 şiiri bulunmakta" dedi Denizli'nin ilk ve tek Kültür ve Turizm Bakanlığından belgeli butik oteli Şiir Otel, 85 şairin 550 şiiri ile müşterilerini ağırlamayı bekliyor. Şiir teması üzerine kurulan bir butik otel olduklarını belirten Genel Müdür Tayfun Dindar, "Bozbıyık Turizm kuruluşu olan ve her odası ayrı bir şaire adanan Şiir Otel'in odalarında ve genel alanlarında, 85 şairin 550 şiiri bulunmakta. 

Lobisini, restoranını ve toplantı salonlarını özel olarak hazırlanan şairlerin özgün tabloları, büstleri ve rölyefleri süslemekte" dedi. 

Dindar, otelde ayrıca, şiir kütüphanesi, şiir meraklılarının sevdikleri şiirleri yazarak dallarına astıkları şiir ağaçları, şairlerin kendi seslerinden şiirlerini dinleyebildikleri şiir dinleme köşesi, kendi şiirlerini veya sevdikleri şiirleri kendi el yazılarıyla yazarak paylaşabilecekleri şiir defterinin bulunduğu şiir yazma masası yer almakta olduğunu ifade etti. 

Dindar, "Kişiye özel hizmet veren Şiir Butik Otel, Denizli'ye gelen sanatçıların, akademisyenlerin, işadamlarının öncelikle tercih 86 I DESİAD ettikleri bir otel. Birçok şiir meraklısı da otelimizde sevdikleri şairlerin odasında kalabilmek ve onların ruhuyla bir gece geçirebilmek amacıyla geliyor" diye konuştu. Şiir Otel'in ikisi süit olmak üzere, 52 odaya sahip olduğunu kaydeden Dindar, şöyle devam etti: "Şiir A'laCarte Restoranın yanı sıra, iki adet toplantı salonu, lobi bar, oda servisi, hamam, sauna, masaj odaları, jakuzi ve jimnastik salonundan oluşan SPA merkezi mevcut. Otelde, çok amaçlı toplantı salonlarında seminerler, şirket toplantıları, grup yemekleri, her türlü iş toplantıları, sergiler, şiir dinletileri düzenlenebilmektedir "Şiir Otel, romantik ortamıyla balayı oteli olarak da en fazla tercih edilen otel" diyen Dindar, "En çok tercih edilen balayı odamız, Ataol Behramoğlu'na adanan cibinliği ve tavan penceresi olan balayı odası. 

Balayı misafirleri, odalarına girdiklerinde karşılaştıkları süsleme uygulamalarından ve ikramlardan çok memnun kalıyorlar. Odada. Ataol Behramoğlu'nun 'Aşk iki kişiliktir' kitabı da oluyor" şeklinde konuştu. 



Dünya Dosya 


Geri Dön