18 / 05 / 2024

siirt aydınlar isim değişikliği

siirt aydınlar isim değişikliği

Siirt’in, ismi Aydınlar olarak değiştirilen ilçesi Tillo, yeniden eski adına kavuştu. TBMM’den çıkan değişiklik kararı ilçe halkını da sevindirdi. Belediye Başkanı Mesut Memduhoğlu, bunun bir iade-i itibar olduğunu belirtti...

Kentsel dönüşümde yeni yol haritası: Zorunluluk ve fırsat bir arada!

Ülke genelinde meydana gelen doğal afetler, özellikle depremler, kentsel dönüşümün önemini bir kez daha gündeme getirdi. Aydınlar Mimarlık Kurucu Ortağı Mert Aydın konu ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı. Aydın açıklamasında zorunluluk ve fırsatın bir arada olduğunu söyledi.

Belediye konut, ticaret akaryakıt ve servis istasyonu imarlı 5 arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erkilet, Aydınlar ve Tavlusun'da yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde saat 13:50'de yapılacak.

Odeta Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Odeta Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Aydınlar ve Turgut Gündüz ortaklığında kuruldu.

Elimizdeki altınları bozduralım mı? sorusuna net yanıt! Uzman isim peş peşe açıkladı! Elinde altını olanlar hemen baksın

2022 yılının son günlerine doğru gidilirken gözler altın fiyatlarına çevrildi. Yatırımcılar ''elimizdeki altınları bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını merak ederken Uzman isimden peş peşe açıklama geldi. Elinde altını olanlar hemen baksın...

Elindeki altınları sakın kaptırmayın! Ramazan Kurtoğlu üstüne basa basa açıkladı: Altın topluyorlar

Altın fiyatlarındaki düşüş devam ederken Uzman isim Ramazan Kurtoğlu ''Elinizdeki altınları sakın kaptırmayın'' diyerek yatırımcıları uyardı.

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aydınlar Sondaj İnşaat Emlak Taşımacılık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Erkan Yıldırım tarafından kuruldu!

Siirt Evren Mahallesi TOKİ kura sonuçları açıklandı mı? 2+1 ve 3+1 kura çekilişi isim listesi belli oldu mu?

Siirt Evren mahallesi TOKİ kura sonuçları isim listesi merak ediliyor. İşte Siirt Evren mahallesi TOKİ kura sonuçlarına dair detaylar!

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

Aydınlıkevler kura sonucu 13 Ocak 2022 isim isim tam liste!

KİPTAŞ'ın Aydınlıkevler kura sonucu 13 Ocak 2022 isim isim tam liste sonuçlarına haberimizde yer verdik. İşte Aydınlıkevler 2022 kura sonuçları...

Aydınlıkevler kura sonuçları isim listesi 13 Ocak 2022!

Aydınlıkevler kura sonuçları isim listesi 13 Ocak 2022 liste sonuçlarına haberimizde yer verdik. İşte Aydınlıkevler 13 Ocak 2022 kura sonuçları...

Aydınlık Evler kura sonucu 13.01.2022 isim isim tam liste!

Aydınlık Evler kura sonucu 13.01.2022 isim tam liste sonuçlarına haberimizde yer verdik. İşte kura sonuçları...

Aydınlık Evler kura sonuçları isim listesi 13.01.2022!

Aydınlık Evler kura sonuçları isim listesi 13.01.2022 haberimizde yer alıyor. KİPTAŞ Aydınlık Evler projesi için ödenecek taksit bedelleri 3 bin 400 TL'den başlıyor.

siirt aydınlar isim değişikliği Haberi

siirt aydınlar isim değişikliği

Siirt’in Aydınlar ilçesinin adının Tillo olarak değiştirilmesini öngören kanun teklifinin TBMM’de kabul edilmesi, ilçede sevinçle karşılandı. İlçenin Belediye Başkanı Mesut Memduhoğlu, isim değişikliğinin Tillo için bir iade-i itibar olduğunu belirterek, “Aydınlar ismi ilçemizle bağdaşmıyor. Herkes Tillo olarak bilmekte. Tillo denildiği zaman ruhlar alemi, evliyalar diyarı, büyük zatların yattığı yer olarak bilinir. Sayın Başbakan’ımız Recep Tayyip Erdoğan, bizleri teşvik edip destek olmuştur. Tüm Siirtli hemşehrilerimiz adına kendisine teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız. Bu iade-i itibarıdır.” dedi.


Siirt İş Adamları Derneği (SİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Pamukçu da, Aydınlar beldesinin eski ismini almasının isabetli bir karar olduğunu belirterek, şunları dile getirdi: “Büyük bir sevinçle karşılıyoruz, Tillo beldemiz bir evliya beldesidir. Bediüzzaman Said Nursi vaktinde mübarek beldeye gelmiş ve oradaki ulemalara hürmeten ayakkabılarını...